BSG Energy Avaliações 656

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zeer goede installatie en alles keurig verwerkt. wat ook opvalt is dat ze de oude ketel met alle rommel en dozen netjes meenemen, dit zie je niet vaak! oftewel vaklui.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zorgvuldig de installatie gedaan en bijzonder netjes gewerkt. Geen bijkomende kosten in tekening gebracht. Een van de monteurs werd ziek en vertrok waardoor de installatie niet op één dag volledig in... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Thuis batterij en nieuwe meterkast keurig geïnstalleerd . Communicatie mag beter. Wordt zelden teruggebeld of gemaild als je een vraag hebt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze CV ketel is onlangs door 3 vakkundige en vriendelijke monteurs vervangen door een 8 KW Daikin Altherma R hybride warmtepomp. De installatie is zeer netjes uitgevoerd. Na een weekje draaien zijn e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de energia solar

Gespecialiseerd in, zonnepanelen, Warmtepompen, Zonneboilers, Airco's en laadpalen. Altijd advies op locatie om de producten perfect aan uw wensen te laten voldoen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

656 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

netjes afgewerkt

Wij hebben bedrijfsmatig een airco systeem aangeschaft via BSG ! de jongens hebben dit netjes bij ons opgehangen ! ik kan alleen maar zeggen een goede en correcte levering en montage van het systeem !

29 de maio de 2024

Top bedrijf

Top bedrijf! Het contact is heel vlot en we hebben van tevoren goede informatie ontvangen. De monteurs zijn prima vakmensen. Plaatsen netjes, overleggen waar nodig en ruimen alles na het plaatsen op. We raden BSG Energy bij iedereen aan.

29 de maio de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Installatie zonnepanelen

In 1e instantie misverstand over plaatsing zonnepanelen , fout keurig opgelost en daarna zeer netjes alles afgemaakt. Ik hoop dat het aanleggen/installeren van de de oplaadinstallatie voor de elektrische auto ook zo goed gaat.

22 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BSG Energy is een eerlijk bedrijf

BSG Energy is een eerlijk bedrijf, heeft scherpe prijzen en is zeer goed bereikbaar voor een eerlijk en goed advies. Op afspraak komt BSG aan huis voor een schouw en een goede voorlichting en de offerte is cfm hetgeen besproken is. Installatie van de zonnepanelen is zeer professioneel en het personeel is vakkundig en vriendelijk.

10 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij met panelen en airco

Lang bezig geweest om een goede en betrouwbare leverancier te vinden voor de montage van zonnepanelen en airco. Uitgekomen bij BSG.
De voorgesprekken met Mark gaven ons een goed gevoel. Uiteindelijk in zee gegaan met BSG en zeker geen spijt!
Goede, vriendelijke en nette monteurs die 7 februari j.l. de panelen en airco's in één dag hebben gemonteerd met goede begeleiding van Mark.
We zijn blij dat het zo is gelopen met BSG, wat ons betreft is BSG zeker aan te raden!

7 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Zeer tevreden

Na opvragen offerte volgende dag al reactie. Kort hierna een prettig (zeker niet dwingend) voorgesprek wat op een goed aanbod leidde. Hier werd ook de moeite genomen om meerdere situaties in verschillende offertes aan te bieden. Installatie was z'n 2 maanden later door vriendelijke en kundige werkers. Wat nawerk (internet connectie) is enkele dagen later netjes gedaan. Betaling (100%) is na oplevering (al vind ik de twee dagen termijn wel een beetje vreemd ¯\_(ツ)_/¯ )
Het behaalde rendement tijdens de laatste (niet erg zonnige dagen) is veel belovend voor de zomer.

Zou ze zeker aanraden; uitstekende prijs/kwaliteit.

27 de março de 2024

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf
Zonnepanelen vakkundig gelegd alles verliep op rolletjes personeel uiterst vriendelijk.
BSG Energy is zeker een aanrader.

14 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij met mijn nieuwe airco

De mannen hebben netjes gewerkt hebben alles met overleg gedaan.
De rommel is ook door hun opgeruimd en schoongemaakt.
En ze hebben uitleg gegeven over het gebruik van de afstandsbediening.

18 de março de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed bedrijf.

Tijdens het vervoeren van de betonnen ballast naar het (plat)dak, was de ladderlift omgekanteld en de ballast was gevallen op het dakterras, de schade op de bitumen dak hebben ze direct hersteld.

Ik zou het fijner vinden als BSG de legplan van de zonnepanelen eerst met mij bespreken i.v.m. de schaduw van de afvoerpijen bv. met google earth.
Nu zijn 2 van de 6 panelen (serie systeem) gedeeltelijk onder de schaduw van de afvoerpijpen. BSG gaat nog monitoren of optimizers nodig zijn.

Verder zijn alle medewerkers beleefd, vriendelijk, behulpzaam en het werkplek schoon achtergelaten. Ook legden zij van alles uit en after-sale ondersteuning vind ik belangrijk.

31 de janeiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.