I was very curious about the quality and appearance of the belts. When they arrived, they far exceeded my expectations. I am absolutely delighted with them. Thank you so much, BELT UP!
Veja o que dizem as avaliações
Prima bedrijf, riemen zijn apart verpakt, jammer genoeg zijn de doosjes vuil en wat beschadigd. De kwaliteit van de de riemen zijn echter hoog. Het klik systeem is prima verzorgd, de buckle is va... Ver mais
Absolute Kaufempfehlung. Hatte bereits einen Gürtel von BUCKLE UP. Nach 2 Jahren! war es Zeit für einen neuen. Die Qualität ist absolut klasse, langlebig und extrem robust
Praktisch en kwalitatieve riemen met snelle levering, de riem is past veel mensen dus super als cadeau te gebruiken! Daarnaast zijn de riemen ook prachtig van kleur, casual en business chique. Ga dit... Ver mais
Detalhes da empresa
De riem zonder gaten, automatisch verstelbaar en stijlvol voor ultiem comfort en perfecte pasvorm bij elke gelegenheid.
Informações de contato
Lage Heurnseweg 36A, 7095AM, de Heurne, Holanda
- +31623039647
- info@buckleup-belts.com
- buckleup-belts.com
Geen gedoe meer met gaatjes die nét…
Geen gedoe meer met gaatjes die nét niet op de juiste plek zitten. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Begrijpen Service
Mijn riem die ontvangen heb is beschadigd. Nu heb ik hem nodig over een paar dagen ivm bruiloft. Via de chat contact gehad. Er is direct gereageerd en geschakeld. Er wordt nog zsm een nieuwe riem opgestuurd Heel hartelijk dank voor de hulp 👍🏻👍🏻

Resposta da BUCKLE UP Belts
Een collega van me heeft zo’n riem en…
Een collega van me heeft zo’n riem en bevalt het super!
Aangezien ik aan het lijnen ben, moet de lengte van de riem steeds een beetje veranderen.
Bij de oude riem moest ik steeds een gaatje extra maken, en zit het vaak toch nog net te ruim of te strak. 😂
Dit werkt helemaal TOP!!
Ze hadden een klein foutje gemaakt bij de bestelling, wat direct werd opgelost.
SERVICE in hoofdletters!
Ook leuk trouwens om andere mensen de werking te laten zien en ook enthousiast te maken.

Top riem
Zeer snel geleverd, en een riem van super materiaal. Zo handig het kliksysteem, mooie kwaliteit en looks. Ook het op maat maken gaat super handig.

Resposta da BUCKLE UP Belts
Een riem die doet wat hij moet doen.
Een goede, snelle service. Wat een fantastische mooie riem. Eindelijk een riem die doet wat hij moet doen, een broek omhoog houden en niet alleen maar mooi zijn. Meteen voor mijn man ook besteld.

Resposta da BUCKLE UP Belts
zeer pratisch in gebruik is makkelijker…
zeer pratisch in gebruik is makkelijker dan de gewone klassieke riem
Een aanrader en keuze uit verschillende kleuren.

Blauwe broeksriem
Blauwe broeksriem moeten omdat zwarte volgens de site niet beschikbaar waren, vlotte levering, verpakkingsdoos + broeksriem geurden verschrikkelijk, ligt al enkele dagen buiten en begint eindelijk te minderen.
Had deze besteld omdat ik er al veel goeds van gehoord had.

Resposta da BUCKLE UP Belts
Drie riemen bij Buckle Up besteld.
Drie riemen bij Buckle Up besteld.
Bestellen ging makkelijk en de riemen werden snel geleverd. De riemen zitten in een luxe doos verpakt, ook mooi om als geschenk te geven.
1 extra zwarte gesp besteld, deze vind ik mooier dan de standaard geleverde gesp (maar dat is persoonlijk).
Het systeem van de riem werkt goed.
Helaas bij 1 riem niet, lag aan de riem en niet aan de gesp. Na contact met Buckle Up is er een nieuwe riem (incl. gesp) gestuurd en deze werkt net als de andere uitstekend.
Mooie producten en prima service van Buckle Up!

Ich bin begeistert
Ich bin begeistert. Es war ein Geschenk für meinen Freund und er hat sich mega gefreut. Für den ersten Eindruck fühlt sich die Qualität richtig hochwertig an.

Resposta da BUCKLE UP Belts
Een fijne riem en klantvriendelijk bedrijf met goede service
Het is een fijne riem. Een topproduct !Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en heeft een goede service. Daar heb ik een goede ervaring mee.

Resposta da BUCKLE UP Belts
Snelle levering en fijne riemen
Snelle levering en fijne riemen. Kreeg het als tip mee van een collega en denk niet dat ik een andere riem nog nodig heb.

Perfect
De bestelling lag al snel op de mat. Zeer netjes verpakt en hij werkt erg mooi.
Al met al zeer tevreden en ga hier in de toekomst weer bestellen.

Resposta da BUCKLE UP Belts
Slechte gespen deze keer maar na uitzoeken zijn ze beter geworden
Na onderhandelingen met de fabrikant zijn we tot een akkoord gekomen. Dank u voor dit. De zwarte gespen hebben het gedaan 🤪
De vorige riemen die ik besteld had. TOP
Nu heb ik er 3+2 besteld. Maar de gespen zijn allemaal slecht. Komen snel los, als ik riem nog maar aanspan, als ik zit klikken ze meerdere malen los. Elke keer in recht sta moet ik mijn riem aanspannen terug, waardoor hij dan terug los klikt. Deze keer NIET tevreden.

Prima riem
Prima riem. Omdat het niet met gaten werkt, is met veel kleinere interval op elk moment goed af te stellen

Tevreden klant(en)
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Meerdere riemen en losse donkere gespen besteld.
We zijn erg blij met de riemen. Uiterlijk en kwaliteit hele dikke prima voor deze prijs!

Resposta da BUCKLE UP Belts
Wat een fijne riem en makkelijk…
Wat een fijne riem en makkelijk verstelbaar. Mooi verpakt en een goede video vooraf over hoe te verstellen.

Goede riem
Goede riem, netjes verpakt! Fijn dat hij verstelbaar is!

Super mooi product
Super mooi product! Perfect op maat te maken. Ik overweeg om ook nog een bruine te kopen maar eerst even sparen. Prima en snelle levering.

Resposta da BUCKLE UP Belts
Fout door vervoerder netjes opgelost
Tijdens de levering was er wat mis gegaan bij de vervoerder. Contact opgenomen met klantenservice en er werd gelijk netjes een nieuwe riem opgestuurd.
Later in de week werd de riem van de 1ste bestelling alsnog geveerd. In overleg met de klantenservice besproken dat ik de 2de riem mocht houden.
Verder een fijn systeem en je kan de riem zelf inkorten.

Goed!
Ziet er mooi uit en het aanpassen van de riem lengte is ook gemakkelijk (je kan een QR code scannen in de bestellen waar je naar een video wordt gebracht).

Resposta da BUCKLE UP Belts
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.