Buddy Pet Foods Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har abonnemang på laxolja. Fungerar bra med automatisk betalning via klarna. För ett tag sedan var laxoljan slut, så då beställde vi en annan bra olja "skin and coat", på Buddys inrådan, den var ox... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkter. Som min hund gillar. Att ha prenumeration hos Baddy Pet Food är det bästa jag gjort ! Jag har haft prenumerationen i mer än ett år och är super nöjd

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min hund blev extremt sjuk, ville inte sluta spy. Jag trodde att hon kanske hade några andra problem. Jag misstänkte inte maten men när jag gav lite till min kompis hund för att se om de gillar det s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidigt och bra sätt att få riktigt bra hundfoder. Vår omplaceringshund har fått bra hjälp av Calming pga stress och vi har alltid Tasty Duck Bites-fodret hemma då hon gillar det bäst och det ger bra... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ração
  2. Fabricante de Ração para Animais
  3. Pet Shop
  4. Loja de suprimentos para animais de estimação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Buddy säljer hundfoder med 100% Naturliga Ingredienser. Vi har spannmålsfritt helfoder för hundar som vi säljer online med hemleverans.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

725 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jättenöjd med fodret, mindre nöjd med service.

Jättenöjd med fodret.
Mindre nöjd med kundservice

Haft problem med att få till en beställning.
Mailat kundservice där jag hänvisas till ett nummer om ärendet är akut. Ringer dit och hänvisas till mail istället.

7 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Alexander!
Vad tråkigt att ni inte är nöjd med vår kundservice. Du som kund är såklart vår högsta prioritet och vi jobbar hela tiden med att kunna hjälpa er så fort som möjligt. Notera dock att vi inte kan besvara samtal utanför våra öppettider. Vi har har stängt under lunchtid kl.12-13, helg och röda dagar såsom national dagen. Vi har besvarat ert e-mail och hoppas att ni kommer få en mer positiv bild av oss framöver. 🐶💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra kvalitet på hundmaten

Mycket bra kvalitet på hundmaten. Den enda maten som min hund håller vikten på är las, salmon fodret. Samtidigt uppfattar jag att hunden är mätt. Tyvärr så bytte jag forder tillfälligt till annat och då blec han tjock igen men det går snabbt att komma ner i vikt igen tack vare detta foder. Vår lilla hund är kräsen men gillar wild mycket. Bra att det är små bitar. Det är mindre bra när det är så stora bitr som laxfodret då småhundarna har lite svårare att äta det.Kanonbra kundservice trevliga.

13 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mina hundar blev tyvärr inte mätta

Mina hundar blev tyvärr inte mätta, fick dålig pälskvalité och gick upp ett drygt kilo på en månad. Inte nöjd överhuvudtaget.

10 de maio de 2022

Resposta da Buddy Pet Foods

Hej Helena! Vad tråkigt att höra om er upplevelse med vårt foder. Om era hundar ökat i vikt men inte upplevts som mätta låter det som att ni har fel recept. Vi erbjuder flera olika fodersorter eftersom alla hundar har olika behov. Vi hjälper dig mer än gärna att finna rätt foder samt korrekt utfodringsmängd som passar dina hundar allra bäst. Därför har vi skickat ett e-mail till dig. Återkom gärna så kan vi hjälpa dig vidare.🐶💚

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra produkter

Bra produkter. Tyvärr lång leveranstid som jag upplever det.De fyrbenta verkar gilla smakerna.

5 de maio de 2022

Resposta da Buddy Pet Foods

Tack för ditt omdöme Maud. Vad kul att dina hundar tycker om våra produkter! Vi ber dock om ursäkt över sen leverans. I vanliga fall levererar vi inom 3 vardagar och jobbar hårt för att sena leveranser inte ska ske. Om du har några funderingar kring din leverans är du alltid välkommen att kontakta oss på hello@buddypetfoods.com.🐶💚