Echt bizar hoe snel mijn bestelling werd geleverd, geen idee of dit standaard is maar ik heb mijn producten ‘S ochtends besteld en ‘S middags al in huis! En top producten supernetjes verpakt en gloedn... Ver mais
Prijs is prima De service is prima .na dat ik mijn bestelling heb ontvangen . En bleek dat die beschadigd is heb ik contact genomen en ben snel geholpen product terug gestuurd en heel snel een nieuwe... Ver mais
Bezorgen de volgende dag? Dat lukte helaas niet doordat de bezorgdienst er een zootje van maakt. Door budgetheld opgepakt en een prima oplossing geboden. Mijn vorige review was onterrecht negati... Ver mais
Correct,snel en goed verpakt afgeleverd
Budgetheld is een betrouwbare tweede kans winkel voor gecontroleerde retourproducten voor in huis. Wij bieden goede producten opnieuw aan voor een scherpe prijs, omdat een beschadigde doos of retourzending niet hoeft te betekenen dat een product geen tweede leven verdient. Elk product wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het op Budgetheld.nl komt. We zijn duidelijk over de staat van het product, eerlijk over de prijs en houden niet van opgeblazen kortingen of mooie praatjes. Gewoon goede retourdeals waar je blij van wordt. Zo helpen we jou besparen en geven we producten die nog prima zijn een nieuwe kans.
Kiefteweg 1B, 7151HT, Eibergen, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een fijne verrassing dat er nog twee diffusers werden nagestuurd ❤️
Ondertussen draaien hier meerdere diffusers in huis en ik ben er echt blij mee. Mooie uitstraling, fijne nevel en makkelijk in gebruik. Vooral ’s avonds met een rustige geur erbij geeft het zoveel sfeer in huis 🌥️✨
Ook complimenten voor de service van Budgetheld. Vriendelijk contact en netjes opgelost. Dat maak je tegenwoordig helaas niet overal meer mee 😊
Hier in huis inmiddels officieel goedgekeurd door mij én de hond 🐶🤣
Dankjewel!
Jullie staan in mijn lijst als top leverancier

Resposta da Budgetheld