Meesters op canvas Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eigenaar was zeer hulpzaam over de mail en uiteindelijk een mooi schilderij ontvangen. Prima prijs/kwaliteit verhouding, en een stuk goedkoper dan andere websites.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke website en snelle levering in degelijke verpakking. Heel blij met de afdruk in een mooie baklijst. Ondanks groot formaat weegt het niet veel, dus ook geen problemen bij het ophangen van de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Meesters op Canvas werd actief met mij meegedacht over de ideale afmetingen van de schilderijen, waarbij ook rekening werd gehouden met mijn budget. Toen ze arriveerden leken de kleuren op het eer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de snelle en perfecte service! De verhouding prijs/kwaliteit is top. Een fantastisch initiatief en een (late) ode aan de kunstenaars!

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em suprimentos para pintura
  2. Estúdio de Artes
  3. Impressão de fotos

Bij Meesters op canvas koopt u prachtige replica's van beroemde schilderijen, met tevredenheidsgarantie. Uw favoriete schilderij geprint met topkwaliteit inkt op topkwaliteit canvas. Als kunstkenners met meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen van reproducties van beroemde schilderijen, kunt u verzekerd zijn van een prachtige replica van uw favoriete schilderij. Wij leveren graag maatwerk en geven graag advies zodat u precies de canvasprint krijgt die u wenst. Wij hebben ons in 2024 aangemeld bij Trustpilot zodat iedereen een indruk kan krijgen over onze dienstverlening en de kwaliteit van onze producten.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

89 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

38 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prachtig gedaan!

Mijn vader had een schilderij gezien in het Singermuseum waar hii helemaal weg van was. Als kado heb ik hem dit canvas gegeven zodat hii het elke dag kan zien. Hii is er enorm blij mee!

17 de fevereiro de 2024

Resposta da Meesters op canvas

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat uw vader blij is met het schilderij!

Museumwaardig.

Museumwaardig.
Het door mij gekozen schilderij 'Zicht op Delft' van Johannes Vermeer kon op ware grootte worden besteld. Kleurkeuzesuggestie en begeleidingsproces vanaf begin tot eind uitstekend. De geschatte levertijd klopte precies.
Omdat ik bij een vorige bestelling - Winterlandschap van Hendrick Avercamp - al vond dat een groot en uitstekend museumwaardig gereproduceerd doek een hoge kwaliteit spieraam verdient, heb ik het opgerold in een koker laten aanleveren. Het doek was zeer zorgvuldig met een foliebeschermlaag afgedekt. Op het canvas was aan de randen genoeg ruimte overgehouden om het doek te kunnen spannen zonder dat het schilderwerk over de zijrand kwam.
Het enige waar ik 'moeite' voor moest doen was bij de betaling het rekeningnummer en de eraan gekoppelde naam met elkaar in overeenstemming brengen. Je kunt alleen betalen op naam van JJ Steenbergen, niet op dat van Budgetschilderij.

1 de fevereiro de 2024

Beste hr. Kettenis,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent met de geleverde werken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een huis zonder schilderijen is als ren lichaam zonder ziel.

Mijn ervaringen zijn gebaseerd op de afname van vier schilderijen (Louis Apol, Monet en van Ruysdael (2}) welke schilderijen volgens afspraak en naar volste tevredenheid zijn geleverd.

10 de novembro de 2023

Beste WJJH,
Goed om te lezen dat de schilderijen naar tevredenheid zijn. Dank voor uw recensie!

Malevich

Wat een prachtig schilderij, kleuren precies zoals verwacht. Met de bijpassende lijst helemaal af.

24 de novembro de 2023

Resposta da Meesters op canvas

Dank u voor uw beoordeling, we horen altijd graag hoe klanten over ons denken. Fijn dat de kleurstelling precies is zoals u wenste.

Renoir

Wij zijn zeer tevreden met ons schilderij: ‘De lunch van de roeiers’ van Renoir. We hadden speciaal een muur daarvoor gereserveerd in ons nieuwe huis en het schilderij laten maken in de afmeting 120x90. De gekozen lijst maakte het helemaal af. We genieten er dagelijks van en nog elke keer zien we een ander detail. Hoe waardevol is het hebben van zo’n talent om dit levensecht na te kunnen schilderen.

28 de outubro de 2023

Resposta da Meesters op canvas

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Fijn dat u het schilderij mooi vindt!

Uitstekend

Uitstekend, ik ben blij met het schilderij. Alles keurig zoals besproken.

15 de novembro de 2023

Resposta da Meesters op canvas

Dank u voor uw beoordeling. Heel fijn dat het schilderij u goed bevalt!

genieten van kunst

we hebben een prachtig schilderij gekregen , kleuren, uitvoering geweldig, Levensecht, Na zeer goede communicatie gekomen tot een keuze het geheel is werkelijk een plaatje ! Bovendien heel goed verpakt zodat het onbeschadigd aankwam. Dit bedrijf is echt een aanrader voor iemand die eens wat anders aan de muur wil, Wij genieten !

19 de dezembro de 2023

Resposta da Meesters op canvas

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Graag tot een volgende keer!