Bardzo trudno o zwrot, zadaja podania numeru karty do wykonania zwrotu, ktory byl wykonany przelewem, w innym wypadku odmawiaja wykonania zwrotu - jest to niezgodne z prawem. To sie nazywa wyludzenie.... Ver mais
A empresa respondeu
Buki to bardzo prosta i przydatna platforma. Mam tylko pozytywne doświadczenia, pozyskuje klientów w bardzo przystępny sposób dla korepetytorów. Dzięki niej mam więcej uczniów. Polecam
A empresa respondeu
Współpracuje z buki jako korepetytor od lat. System jest jasny i przejrzysty, pracownicy zawsze pomocni, szybko odpowiadają i zapewniają niezbędne wsparcie. Polecam
A empresa respondeu
BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pan Michał Podczarski bardzo profesjonalnie podchodzi do zajęć. Odbywane lekcje są bez stresu, potrafi przekazać wiedzę. Córka szybko nadrobiła zaległości z chemii. Bardzo serdecznie polecamy.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Nie polecam osobom, które chcą uczyć na tym portalu.
Pomimo ustawienia stawki jaką chciałoby się zarabiać, dostaje się zgłoszenia o wiele mniej płatne (w moim przypadku 30 zł za godzinę nauki języka). Kwotę od współpracy należy jednak uiścić za podwójną stawkę klienta, więc trzeba dokładać. Manager nie jest w stanie wytłumaczyć dlaczego pojawiają się takie błędy.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Szybko znalazłam korepetytora z j. polskiego dla syna. Cena przystępna. Korepetytor na bieżąco udziela informacji o przebiegu zajęć i postępach.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Szukałem korepetytora chemii dla licealisty i platforma Buki okazała się pomocna i skuteczna. Mogę z czystym sumieniem polecić ,bo sam skorzystałbym ponownie, gdyby zaszła taka potrzeba.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Syn jest bardzo zadowolony ma korepetycje z matematyki.Chodzi do 4 klasy technikum,korepetycji udziela Kacper jest w zbliżonym wieku co mój syn.Syn twierdzi że w prosty sposób przekazuje wiedzę tak żeby zrozumiał dany temat.

Witam
Obecnie mam b fajna korepetytor Panią Darie

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Nie wyraziłem zgody na kontakty marketingowe, a Państwo spamujecie. NIE MACIE PRAWA ZAPISYWAĆ MNIE DO JAKIŚ NEWSLETTERÓW!!!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Proces prosty i bardzo sprawny. Świetni korepetytorzy.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Jako korepetytor bardzo nie polecam.
Zapłaciłam z 3 prowizje za lekcje, które się nie odbyły, brak możliwości zwrotu (po kontakcie e-mail). Nagłe braki zgłoszeń pomimo promowania, a po kontakcie e-mail, nie powiedzą, co jest nie tak, bo "nie prowadzą osobiście promocji". Firma w Estonii, więc prawnie w przypadku problemów ciężko by było cokolwiek wywalczyć. Zgłoszenia mają tylko korepetytorzy, którzy pracują za stawki 20-40zł. W związku z tym brak na platformie wykwalifikowanej kadry, bo jaki nauczyciel, który umie osiągać cele swoich uczniów by za to pracował.
Jako uczeń? Potwierdzają się wnioski, które mam jako nauczyciel. Miałam 3 korepetytorów z języka francuskiego, wszyscy to porażka. Cena podana 80-120zł, ale doliczali sobie 2-3x tyle za sprawdzanie/materiały. Nie posiadali kompetencji, które mieli wypisane na stronie, materiały wszystkie, które dostawałam były pierwszymi wynikami w google po wpisaniu "teoria [czas]". Do słówek dostałam playlistę na spotify z przyuczeniem, żeby sobie przetłumaczyć 40 piosenek, a zadania z gramatyki były wszystkie z odpowiedziami dostępne w wyszukiwaniach online. Pani: "nie posiadam ŻADNYCH książek z gramatyki, żeby podesłać zdjęcia" oraz "nie mieliśmy czasu, żeby omówić wszystkie przykłady danego z czasu widując się 5 razy w tygodniu, dlatego nic dziwnego, że na kolokwium były same trudniejsze". Za sprawdzenie pracy na poziomie B1 (Pani deklarowała, że ma C1 i była "sprawdzonym korepetytorem"), niezdane przez ilość błędów ;) e-korepetycje to jedyna rzetelna dla mnie strona w tym momencie, bo tutaj poziom tragedia
Wniosek? Idą na ilość, a nie na jakąkolwiek jakość.
—- edycja ze względu na absolutnie niezgodną z prawdą odpowiedź
Jako nauczyciel - jeśli chce się mieć zapełniony kalendarz, to akceptować należy psie stawki poniżej 60zł. Zgłoszenia które widzę to w 90% 40zł max. Ja wybrałam nauczycieli za 80-120zł, bo chciałam mieć pewność o jakości, nauczycieli wg Państwa. Opinie wynosiły blisko 100% 5,0, niewiadomo jaki poziom Państwo oferowali, zresztą sami Państwo szukali korepetytora z C1, a korepetytorzy nie umieli sprawdzić tekstu na B1. Zresztą szukali Państwo 3 razy, kolokwium i tekst niezdane, chyba to o czymś świadczy, prawda? Mam prosić o znalezienie 20 różnych korepetytorów i sprawdzać, czy z którymkolwiek cokolwiek zdam? Podziękuję.
Mówią Państwo, że nie ma takiej możliwości, żeby nadpłacić prowizję. Proszę przeczytać własny regulamin, po PIERWSZEJ lekcji mam zapłacić prowizje za PEŁNĄ KWOTĘ 2 lekcji + podatek, czyli notabene za 3 lekcje. I nie, nie zwracają Państwo, jeśli 2 i 3 lekcja się nie odbędzie :) Prawnie wygląda to kiepsko, a wysyłałam maile i Państwo odmówili.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Korzystam z BUKI od kilkunastu miesięcy i była to świetna inwestycja. Wszystko działa sprawnie, a popyt na korepetycje w mojej dziedzinie jest naprawdę spory. Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do portalu. Mocne 5 gwiazdek.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki wynik na egzaminie ósmoklasisty. Cena w stosunku do jakości nauczania jest bardzo przystępna. W tym roku syn potrzebował korepetycji z chemii i również udało się znaleźć kompetentnego nauczyciela. Polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Od 1,5 roku pracuje jako nauczyciel na portalu BUKI. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony - mam sporo klientów, wiele osób wraca do mnie na regularne zajęcia. Dzięki temu mam stale wynagrodzenie i nie muszę martwic się o brak pracy. Serdecznie wszystkim polecam!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
nie da sie potwierdzić numeru telefonu, jak klikam wyslij ponownie to dalej nic sie nie wysyła, stracony czas

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Jestem nieustannie ignorowany przez firmę, kontakt z nią to jakaś kpina od tygodnia dzwonię a nikt nie odbiera jedynie sekretarka. Bardzo nie polecam

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Pomimo dobrej i kulturalnej obsługi klienta przez telefon, sposoby marketingowe firmy są niesamowicie denerwujące. Sms, telefony,naciskanie i nagabywanie do zakupu pakietów. Przekonywanie mnie że lekcje wcale nie są drogo wycenione. Choć trafiłem na świetna korepetytorkę, buki zniechęciło mnie definitywnie do jakiegokolwiek zakupu.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Nauczyciel z j.angielskiego Pani Magdalena Popik-Yakymyk godna polecenia.Mila przyjazna.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Znalazłam super korepetytorkę z polskiego na stronie BUKI. Obsługa klienta na najwyższym poziomie:)

Znalazłem korepetytorka. Strona działa. Polecam

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Polecam. Znalazłem świetnego korepetytora dla córki maturzystki (matematyka podstawowa) w 1 dzień

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Super platforma. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Zarówno kontakt z korepetytorem, jak i pracownikami wzorowy. Ceny bardzo przyzwoite. Jak będę potrzebowała kolejnych korepetycji dla córki z innych przedmiotów - teraz matematyka 8 klasa - bez zastanowienia wchodzę na BUKI i szukam. Szybko, łatwo i przyjemnie.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.