BUKI | Korepetycje w Polsce  Avaliações 307

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bardzo trudno o zwrot, zadaja podania numeru karty do wykonania zwrotu, ktory byl wykonany przelewem, w innym wypadku odmawiaja wykonania zwrotu - jest to niezgodne z prawem. To sie nazywa wyludzenie.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Buki to bardzo prosta i przydatna platforma. Mam tylko pozytywne doświadczenia, pozyskuje klientów w bardzo przystępny sposób dla korepetytorów. Dzięki niej mam więcej uczniów. Polecam

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpracuje z buki jako korepetytor od lat. System jest jasny i przejrzysty, pracownicy zawsze pomocni, szybko odpowiadają i zapewniają niezbędne wsparcie. Polecam

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Professor particular

Escrito pela empresa

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

praca z serwisem BUKI

BUKI bardzo bardzo pomaga znaleźć uczniów.
BUKI to serwis płatny, czasami wydaje się, że opłata jest za wysoka, zwłaszcza, gdy uczeń rezygnuje po kilku lekcjach, wtedy nauczyciel jest stratny, ponieważ opłacił ofertę.

Dzień dobry Pani Elżbieto,
Dziękujemy za opinię.
Zgodnie z p.5 Regulaminu strony, płatność jest obniżona w przypadku jeśli klient rezygnuje po kilku (1-4) lekcjach. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl
Życzymy udanego dnia!

Dobra współpraca

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z BUKI. Jest tu wszystko proste i zrozumiałe, a jeśli są jakiekolwiek pytania, czy wątpliwości — zawsze ktoś pomoże.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It’s really very useful platform

It’s really very useful platform , you can find your tutor as fast as it’s possible! large selection of offers and always affordable prices. I sincerely recommend it to everyone!

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce

Hello! Thank you. Your feedback is important for us.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

great place to find a tutor or a student!

great platform for looking for student or tutor (I did both), very accurate matches between students and tutors, very wide range of search filters which help you find the best match for you, intuitive website, moderators (managers) are very involved and really help you with your problems and questions

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!

Profesjonalnie

Współpraca z Buki, rodzicami i uczniami na najwyższym poziomie. Dziękuję!

Dzień dobry Pani Anno,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Buki to wyjątkowa platforma…

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontakt, jak i sposób rozwiązywania problematycznych sytuacji. Buki to zdecydowanie wartościowy wybór dla wszystkich poszukujących profesjonalnych usług edukacyjnych online.

Dzień dobry Pani Doroto,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy.

Sprawne działanie

Dużo ofert współpracy, sprawny kontakt z klientem i szybkie odpowiedzi mejlowe na pytania.

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od kilku lat współpracuję z Buki jako nauczyciel

Od kilku lat współpracuję z Buki jako nauczyciel. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą platformą. Serdecznie wszystkim polecam, zarówno uczniom oraz nauczycielom. Bardzo profesjonalna obsługa. Wysoki poziom usług.

Dzień dobry Pani Iwono,
Dziękujemy za polecenie oraz współpracę!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpracuję z Buki od kilku lat

Współpracuję z Buki od kilku lat. Jest to zdecydowanie najlepszy portal, z jakim jako nauczycielka do tej pory miałam do czynienia. Kontakt z menagerami jest błyskawiczny.

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry Pani Marto! Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpraca jasna, rzetelna, komfort pracy.

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na stawiane przeze mnie pytania. Obsługa informatyczna firmy - doskonała. Świetnie i ciekawie prowadzone rankingi pracy korepetytora. Nie mam żadnych zastrzeżeń i z pełną odpowiedzialnością polecam tę firmę korepetytorom, uczniom i rodzicom.

Dzień dobry Pani Elżbieto,
Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Buki is a great platform

Buki is a great platform. Perfectly connects students and teachers depending on their needs. I have been working as a teacher for over a year. They find students efficiently. Very good organization and communication

Good afternoon!
Thank you for your opinion and cooperation!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpracuje z Buki jako korepetytor od…

Współpracuję z Buki jako korepetytor od paru lat. Wg mnie najbardziej transparentna strona zarówno dla uczniów jak i korepetytorów. Stały kontakt z opiekunami i pomoc. Skuteczność? W dużej mierze zależy od nas samych. Zdecydowanie polecam!!!

6 de dezembro de 2022

Dzień dobry Pani Katarzyno,
Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jak do tej pory brak większych…

Jak do tej pory brak większych zastrzeżeń. Współpraca przebiega pomyślnie.

5 de dezembro de 2022

Dziękujemy za opinię!
Życzymy udanego dnia!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma świetnie dba o napływ uczniów

Firma świetnie dba o napływ uczniów. Dzięki temu mogłam przejść z pracy etatowej na elastyczną pracę z domu. Na wypłatę nie mam co narzekać.

5 de dezembro de 2023

Dzień dobry Pani Wiktorio,
Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem korepetytorem i współpracuję z…

Jestem korepetytorem i współpracuję z BUKI od kilku lat. W przypadku jakichkolwiek pytań konsultanci są dostępni natychmiast. Jestem bardzo zadowolony.

5 de dezembro de 2023

Oferta Buki to ściema

Oferta Buki to ściema. Pobieranie 100% prowizji od korepetytora bez gwarancji dalszych lekcji (przecież jest to w gestii klienta) już od razu nasuwa podejrzenia. W ten sposób BUKI może oferować darmowe korepetycje klientom, pobierając 100% opłaty od korepetytorów za pierwszy tydzień pracy. Czyż nie może być to lepszy interes dla samego BUKi?

1 de dezembro de 2023

Dziękujemy za opinię.
Opłata jest pobierana po tym jak współpraca z klientem została nawiązana. W przypadku jeśli klient zrezygnuje po kilku lekcjach, koszt zamówienia zostaje przeliczony na krótki kurs zgodnie z p.5 Regulaminu strony. W razie pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl

Warunki współpracy są absurdalne

Pomimo iż minęły już ponad 3 lata od momentu rozwiązania z nimi współpracy i raz już się wypowiadałem się w tym temacie; pragnę jeszcze dodać, jakich absurdów dopatrzyłem się związanych z samymi warunkami współpracy:
1) Prowizję należy uiścić po pierwszej lekcji podczas gdy jej wysokość równa jest kosztowi 2 godzin przez co płacimy częściowo z góry
2) Czas na uiszczenie prowizji wynosi 3 dni (ale kalendarzowe a nie robocze) od dnia przeprowadzonej lekcji gdy managerowie dostępni byli wyłącznie w dni robocze. Oznacza to że gdy np. lekcja odbyła się w piątek i to w dużo mniejszym wymiarze czasowym niż zadeklarował klient, można było managerowi zgłosić korektę prowizji dopiero w poniedziałek czyli w ostatni dzień płatności prowizji. Mi też się kilka razy coś takiego przytrafiło przez co system odnotowywał mi spóźnienia z uregulowaniem prowizji
2b) Okazuje się że nawet te 3 dni to zdecydowanie za mało. Bo nawet po pierwszej lekcji to potencjalny klient może w każdej chwili się rozmyślić i zrezygnować. I Ja właśnie też miałem kilka razy taką sytuację że klient zrezygnował z dalszej współpracy już po uiszczeniu przeze mnie prowizji przez co prowizję płaciłem jak za stałą współpracę gdy ta współpraca zamknęła się w tylko 1 lekcji.
A gdy zablokowali mi konto to nawet nie zwrócili mi tych nadpłat; to, co prawda, był poniekąd mój błąd, bo nie przyszło mi wtedy do głowy aby się o ten zwrot upominać...
Teraz natomiast, gdy potencjalni klienci znajdują mnie przez e-korepetycje, jest dużo lepiej bo z każdym nowym rokiem szkolnym grafik zapełnia mi się w powalającym tempie a klienci tacy na kilka lekcji stanowią niewielką część wszystkich (przez buki otrzymałem sumarycznie ponad 20 zleceń z czego tylko 2 klientów nawiązało ze mną stałą współpracę).
I proszę nie pisać w odpowiedzi że wprowadzam ludzi w błąd bo dobrze pamiętam jak było...

1 de dezembro de 2022

Dzień dobry!
Zgodnie z p.5.1.1. Regulaminu serwisu,

"Należy przestrzegać następujących terminów wypłaty Wynagrodzenia dla Firmy:

W ciągu siedmiu (7) dni kalendarzowych od momentu wystawienia faktury za wypłatę Wynagrodzenia Firmy, jeśli odbywa się jedna (1) lekcja tygodniowo ze Studentem;
W ciągu 7 (siedmiu) dni kalendarzowych od momentu wystawienia faktury za wypłatę Wynagrodzenia Firmy, jeżeli odbywają się od jednego (1) do dwóch (2) zajęć tygodniowo ze Studentem;
W ciągu siedmiu (7) dni kalendarzowych od daty wystawienia faktury za wypłatę Wynagrodzenia Firmy, jeśli odbywają się co najmniej trzy (3) zajęcia tygodniowo ze Studentem."

Jeżeli klient odmówi współpracy, korepetytor powinien jak najszybciej powiadomić opiekuna zgłoszenia i koszt zamówienia zostanie przeliczony na krótki kurs, nadpłata zostaje zwrócona na portfel użytkownika. Środki z portfela korepetytor może wykorzystać na opłacenie kolejnych zamówień lub wypełnić formularz na zwrot kosztów z portfela i otrzymać przelew na konto.
Życzymy Panu samych sukcesów w pracy.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niestety firma ta jest niepoważna i…

Niestety firma ta jest niepoważna i oczekuje płatności za nieodbyte lekcje. Kosmiczne ceny do zapłacenia mimo braku zarobku powoduje że zwyczajnie nie warto na tym portalu szukać zleceń z punktu widzenia korepetytora jest to nie do przeskoczenia. Przedstawiciele firmy są natretni i nie jest możliwa żadna dojrzała komunikacja. Uważam to za bardzo nieuczciwy proceder pobierania 3 lub 4 razy większa prowizję od faktycznej wartości lekcji. Nie polecam.

15 de novembro de 2023

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Uprzejmie prosimy nie wprowadzać korepetytorów w błąd. Nie pobieramy opłat jeśli współpraca nie została nawiązana. Opłata za udane zlecenie jest jednorazowa. Informacje dotyczące opłat są określone na stronie Regulaminu, który akceptuje każdy użytkownik przed rejestracją. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.

ZBYT DUZE OPŁATY

Stanowczo odradzam kazdemu.zupełnie nieopłacalna dla korepetytorów ! uciekac jak najdalej ! Powiem tak często trzeba dokładać do interesu z nimi, i pracujemy zupelnie za darmo.

5 de novembro de 2023

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię. Uprzejmie prosimy nie wprowadzać korepetytorów w błąd. Opłata jest jednorazowa i wszystkie następne płatności otrzymuję wyłącznie korepetytor. Zasady współpracy są dostępne oraz określone na stronie Regulaminu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpracuję z serwisem Buki jako…

Współpracuję z serwisem Buki jako korepetytor od dłuższego czasu. Współpraca przebiega wzorowo. Jestem zadowolona i polecam serdecznie serwis innym korepetytorom.

29 de maio de 2023

Resposta da BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za polecenie! Życzymy udanego dnia!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais