BUKI School | Репетитори України Avaliações 167

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Дякуємо ВUKI School за допомогу в підготовці до НМТ з математики. Донька займається онлайн сім місяців та вже дуже помітний прогрес. Зручний та продуманий інтерфейс занять, стабільний розклад, система... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Гарна платформа для навчання! Займаємося вже більше року, все подобається від організації процесу до репетиторів. Репетитор дуже уважно ставиться до доньки, розбирають всі питання, допомагає готуватис... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Я боязко до нового відношення маю. Записалась на німецьку мову і шо можу сказати... Мені підібрали вчителя, завдяки якому я не переймаюсь на навчанні... навпаки гарно проводжу час, багато сміємось По... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Мене звати Олена Леонова. Я вже півтора року вивчаю англійську мову з Каріною Гулімовою. Я дуже вдячна їй за професійний підхід до навчання, за її досвід, за цікаві уроки і її позитив 🙏🏻🌺 Я бачу пр... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Escrito pela empresa

BUKI School - це проєкт від компанії BUKI. BUKI - це міжнародний сервіс пошуку репетиторів, який працює в 7 країнах світу з 2014 року. Вже 8 років ми працюємо у сфері освіти та за цей час нашими послугами скористалися більше 400.000 учнів та більше 70.000 репетиторів! BUKI School - це один з проєктів BUKI, в якому ми зібрали перевірених репетиторів з кількох напрямів: українська, англійська, польська, німецька мови, математика, фізика, історія України та інші. Наші методисти розробили спеціальну програму навчання, завдяки якій ми ефективно навчаємо і дітей, і дорослих. Ми готуємо і до ЗНО, і до міжнародних тестів, і до співбесід. Програму для кожного напрямку роботи розробила команда методистів, вони також постійно пильнують найсучасніші техніки навчання та адаптують їх до потреб українських студентів. А досвідчені викладачі втілюють ці техніки за допомогою зручної онлайн-платформи BUKI School.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Чудова викладачка пані Марія

Чудова викладачка пані Марія! Заняття завжди проходять цікаво, структуровано та з урахуванням моїх цілей. Дуже подобається індивідуальний підхід, підтримка та зрозуміле пояснення складних тем. Завдяки їй я відчуваю реальний прогрес у англійській мові. Вчуся в цій школі вже майже 2 роки.

6 de dezembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дуже дякуємо вам за такий теплий та змістовний відгук! 💛
Ми раді чути, що заняття з пані Марією приносять вам задоволення та реальні результати.
Індивідуальний підхід, підтримка та зрозумілі пояснення — саме те, на що ми робимо особливий акцент, тому дуже цінно знати, що це допомагає вам досягати своїх цілей.

Приємно, що ви вже майже 2 роки з нами — це велика довіра. Дякуємо, що обираєте нашу школу та бажаємо вам ще більш впевненого прогресу у вивченні англійської! 🚀📚

Я навчаюся англійської мови

Я навчаюся англійської мови , і хочу відзначити їх професіоналізм та вміння доступно пояснювати матеріал. Уроки проходять легко, цікаво й дуже структуровано. Завжди підтримує, мотивує та допомагає розібратися навіть зі складними темами. Завдяки їх підходу я бачу реальний прогрес у своїх знаннях. Дуже рекомендую!

5 de dezembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дуже дякуємо за ваш теплий відгук! 💛
Нам неймовірно приємно чути, що уроки проходять легко, цікаво та структуровано, а пояснення викладача допомагають вам розбиратися навіть зі складними темами.
Ми щиро раді, що ви відчуваєте прогрес — це найкраща оцінка нашої роботи!

Дякуємо за рекомендацію та бажаємо ще більше успіхів у вивченні англійської! 🚀📚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Дякую платформі за можливість…

Дякую платформі за можливість отримувати якісну освіту в режимі навчання онлайн . Вчителі, з якими ми працювали і працюємо дуже добре і головне зрозуміло пояснюють матеріал.

4 de dezembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дякуємо вам за такий приємний відгук! 💛
Ми щиро раді, що онлайн-формат навчання є для вас зручним, а викладачі допомагають зрозуміло та якісно опановувати матеріал.

Працюємо для того, щоб кожен учень отримував підтримку, комфорт і результат на кожному уроці.
Дякуємо, що навчаєтеся разом із BUKI School! 🌟

Навчаємось з двох предметів

Навчаємось з двох предметів! Дуже задоволені підходом і навчанням🫶 Вчителі наші-молодці💫

25 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дуже дякуємо за ваш відгук! 💛
Приємно чути, що навчання з двох предметів приносить результат і задоволення 🤗 Вчителі справді стараються створити комфортну атмосферу та підібрати програму саме під ваші потреби — раді, що ви це відчуваєте 🫶

Поки навчання подобається

Поки навчання подобається. Сподіваюсь так буде і надалі. Підтримка в чаті відповідає майже одразу.

1 de agosto de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо за ваш відгук! 💛
Нам дуже приємно, що вам подобається навчання, і ми обов’язково зробимо все, щоб ваш прогрес тільки зростав.
Раді чути, що підтримка швидко реагує — це один із наших пріоритетів.
Якщо у вас будуть побажання чи ідеї щодо покращення – завжди відкриті до них! 😊
Гарного навчання та натхнення на кожному уроці! ✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Зручно, великий вибір предметів для навчання.

Ми вже лояльні клієнти платформи Buki School. Користуємось платформою для всієї сімʼї вже протягом 5 років. Відчутний результат вже через 2-3 уроки. Займаємось англійською, математикою та німецькою. Графік уроків можна змінювати після попередньої домовленості, відміна уроку за 4 години до початку після контакту вчителя/менеджера. Безкоштовна і швидка заміна вчителя по потребі, але вже без пробного уроку.
Покращення: хочеться щоб був календар домашніх завдань, де вчитель може записувати завдання для наступного уроку.

23 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо вам за такий змістовний відгук і довіру до BUKI School протягом уже п’яти років! 💛
Раді, що гнучкий графік, можливість заміни викладача та швидкий результат після перших уроків — стали для вас перевагами нашої платформи.
🔎 Щодо покращення — календар домашніх завдань справді звучить як корисна функція!
Ми вже передали вашу пропозицію до технічного відділу, щоб оцінити можливість її реалізації. Такі відгуки допомагають нам розвиватися, і ми дуже це цінуємо 🤍
Дякуємо, що продовжуєте навчання з нами. Залишаємося поряд, щоб підтримувати прогрес і надалі! 🚀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I study English at Buki School and I’m…

I study English at Buki School and I’m very satisfied! The lessons are interesting and well-organized, and my tutor explains everything clearly. I can already see great progress in my speaking and understanding skills.🌸

12 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо за ваш відгук! 🌸
Дуже приємно чути, що заняття приносять вам задоволення та результат, а прогрес у розмовних навичках вже помітний 💬✨

Ми раді, що репетитор зміг знайти правильний підхід і зробити уроки цікавими та ефективними.
Продовжуйте в тому ж дусі — ми поруч, щоб підтримувати ваш розвиток на кожному етапі! 🤝💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Користуємось послугами компанії вже не…

Користуємось послугами компанії вже не перший рік, дуже зручно і батькам і дитині, репетитора завжди можна підібрати під свій запит, всі з якими ми працювали професіонали своєї справи і дуже допомогли дитині яка отримує освіту онлайн. Також подобається інтерфейс сайту та легка система оплати.

17 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо вам за такі приємні слова! 💛
Неймовірно радіємо, що ви вже не перший рік з нами та що навчання з репетиторами приносить користь і комфорт вашій дитині.

🙌 супер

🙌 супер. Все дуже подобається

13 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дякуємо вам! 🙌 Нам безмежно приємно, що вам усе подобається 💙 Якщо буде потрібна будь-яка допомога , ми завжди поруч!

Дуже задоволенна роботою менеджерів Buki

12 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дякуємо щиро за ваш відгук 💚
Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені роботою наших менеджерів!
Ми завжди стараємось, щоб співпраця з BUKI School була комфортною та приємною для кожного клієнта 🌿✨

Наш випадок нестандартний

Наш випадок нестандартний. Учень виріс за кордоном і вивчав математику англійською і фінською мовами, але це не стало проблемою для викладача щоб донести необхідні знання.
Процесс навчання іде добре👍👍👍

8 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дякуємо за ваш відгук! 💚 Дуже раді, що навіть у такій нестандартній ситуації викладач зміг знайти підхід і забезпечити результативне навчання 🙌

Професіоналізм та людяність!

Дуже задоволена роботою репетитора Наталії Наумук.Знайшла підхід до сина, зрозуміло та доступно подає теми. Спокійна, приємна, людина.Професіонал з великої літери!!! Як говорить дитина......кращий репетитор який в мене був.А навчаємося не перший рік.

7 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дуже дякуємо за такі теплі слова! 💚 Нам надзвичайно приємно, що Наталі вдалося знайти підхід і зробити навчання комфортним та ефективним 🙌

Хороший підхід до учнів

Хороший підхід до учнів, цікаве навчання.

6 de novembro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо за приємний відгук! 💚 Нам важливо, щоб навчання було не лише ефективним, а й цікавим для кожного учня.

Відгук про Володимира Павловича

Доброго вечора, у нас викладач з фізики-університетські курси. Все супер! Син задоволений-викладач : Володимир Павлович, щиро дякуємо!!! З нетерпінням чекаємо наступного заняття!

17 de outubro de 2025

Добрий день! 💛
Дуже дякуємо за ваш теплий відгук! Раді, що вам і сину сподобалися заняття 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Очень хороший репетитор Марина…

Очень хороший репетитор Марина Стоянова😊рекомендую 🙂

7 de outubro de 2025

Дякуємо за Ваш відгук! 💛
Нам дуже приємно, що Вам сподобалося навчання з Мариною Стояновою. Бажаємо подальших успіхів у навчанні!)

Нажаль цінники космічні

28 de fevereiro de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук і відвертість.
Розуміємо, що питання вартості навчання є важливим. Наші ціни формуються з урахуванням високої кваліфікації викладачів, індивідуального підходу до кожного учня та великої кількості навчальних матеріалів, які входять у вартість. Ми прагнемо, аби заняття приносили реальні результати та користь.
Також у нас часто діють акції чи вигідні пакети занять, які допомагають зменшити вартість навчання.
Будемо раді допомогти знайти варіант, який вам підійде.

Дуже подобається викладач Анна Авдєєва

Дуже подобається викладач Анна Авдєєва, все зрозуміло, цікаві приклади

21 de maio de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! 💛
Нам дуже радісно чути, що вам комфортно з репетитором, і що заняття не лише зрозумілі, а й цікаві 🙌
Ми й надалі будемо старатись, щоб навчання приносило користь і задоволення!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ми дуже задоволені нашим досвідом…

Ми дуже задоволені нашим досвідом співпраці із школою, особливо із нашим вчителем з фізики, Павлом Луговим. Професійно, відповідально, зрозуміло, прекрасний підхід до дитини і адаптація до її потреб, зацікавленість дитиною і її досягненнями і успіхами. Безмежно вдячна і щиро рекомендую.

12 de maio de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо вам за такі теплі слова! 💛
Професійність, увага до дитини та її потреби — це те, що ми ставимо в основу нашої роботи.
Дякуємо за довіру та щиру рекомендацію — вона надихає нас ставати ще кращими щодня! 🙌

Хороший преподаватель

Хороший преподаватель, все хорошо, менеджер правильно принял запрос и подобрал хорошего преподавателя. Спасибо!

5 de maio de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Дякуємо вам за довіру та приємні слова! 💛
Нам дуже приємно чути, що вам підійшов викладач і що навчання проходить комфортно.
Ми й надалі будемо поруч, щоб допомагати та підтримувати на кожному кроці до мети!)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Спасибо большое за вашу работу

Спасибо большое за вашу работу. Вы большие молодцы. Рада что нашла в свое время вашу команду. Всё профессионально и качественно. Нашли замечательных преподавателей благодаря вам, спасибо большое!!!

28 de abril de 2025

Resposta da BUKI School | Репетитори України

Щиро дякуємо за такі теплі слова! 🥹
Нам надзвичайно приємно бути для вас надійною командою й бачити, що наш підхід справді дає результат.
Дякуємо за довіру, за участь і за те, що ви з нами 💛

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais