Дякуємо ВUKI School за допомогу в підготовці до НМТ з математики. Донька займається онлайн сім місяців та вже дуже помітний прогрес. Зручний та продуманий інтерфейс занять, стабільний розклад, система... Ver mais
A empresa respondeu
Гарна платформа для навчання! Займаємося вже більше року, все подобається від організації процесу до репетиторів. Репетитор дуже уважно ставиться до доньки, розбирають всі питання, допомагає готуватис... Ver mais
A empresa respondeu
Я боязко до нового відношення маю. Записалась на німецьку мову і шо можу сказати... Мені підібрали вчителя, завдяки якому я не переймаюсь на навчанні... навпаки гарно проводжу час, багато сміємось По... Ver mais
A empresa respondeu
Мене звати Олена Леонова. Я вже півтора року вивчаю англійську мову з Каріною Гулімовою. Я дуже вдячна їй за професійний підхід до навчання, за її досвід, за цікаві уроки і її позитив 🙏🏻🌺 Я бачу пр... Ver mais
A empresa respondeu
BUKI School - це проєкт від компанії BUKI. BUKI - це міжнародний сервіс пошуку репетиторів, який працює в 7 країнах світу з 2014 року. Вже 8 років ми працюємо у сфері освіти та за цей час нашими послугами скористалися більше 400.000 учнів та більше 70.000 репетиторів! BUKI School - це один з проєктів BUKI, в якому ми зібрали перевірених репетиторів з кількох напрямів: українська, англійська, польська, німецька мови, математика, фізика, історія України та інші. Наші методисти розробили спеціальну програму навчання, завдяки якій ми ефективно навчаємо і дітей, і дорослих. Ми готуємо і до ЗНО, і до міжнародних тестів, і до співбесід. Програму для кожного напрямку роботи розробила команда методистів, вони також постійно пильнують найсучасніші техніки навчання та адаптують їх до потреб українських студентів. А досвідчені викладачі втілюють ці техніки за допомогою зручної онлайн-платформи BUKI School.
Київ, Ucrânia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Чудова викладачка пані Марія! Заняття завжди проходять цікаво, структуровано та з урахуванням моїх цілей. Дуже подобається індивідуальний підхід, підтримка та зрозуміле пояснення складних тем. Завдяки їй я відчуваю реальний прогрес у англійській мові. Вчуся в цій школі вже майже 2 роки.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Я навчаюся англійської мови , і хочу відзначити їх професіоналізм та вміння доступно пояснювати матеріал. Уроки проходять легко, цікаво й дуже структуровано. Завжди підтримує, мотивує та допомагає розібратися навіть зі складними темами. Завдяки їх підходу я бачу реальний прогрес у своїх знаннях. Дуже рекомендую!

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Дякую платформі за можливість отримувати якісну освіту в режимі навчання онлайн . Вчителі, з якими ми працювали і працюємо дуже добре і головне зрозуміло пояснюють матеріал.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Навчаємось з двох предметів! Дуже задоволені підходом і навчанням🫶 Вчителі наші-молодці💫

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Поки навчання подобається. Сподіваюсь так буде і надалі. Підтримка в чаті відповідає майже одразу.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Ми вже лояльні клієнти платформи Buki School. Користуємось платформою для всієї сімʼї вже протягом 5 років. Відчутний результат вже через 2-3 уроки. Займаємось англійською, математикою та німецькою. Графік уроків можна змінювати після попередньої домовленості, відміна уроку за 4 години до початку після контакту вчителя/менеджера. Безкоштовна і швидка заміна вчителя по потребі, але вже без пробного уроку.
Покращення: хочеться щоб був календар домашніх завдань, де вчитель може записувати завдання для наступного уроку.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
I study English at Buki School and I’m very satisfied! The lessons are interesting and well-organized, and my tutor explains everything clearly. I can already see great progress in my speaking and understanding skills.🌸

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Користуємось послугами компанії вже не перший рік, дуже зручно і батькам і дитині, репетитора завжди можна підібрати під свій запит, всі з якими ми працювали професіонали своєї справи і дуже допомогли дитині яка отримує освіту онлайн. Також подобається інтерфейс сайту та легка система оплати.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Наш випадок нестандартний. Учень виріс за кордоном і вивчав математику англійською і фінською мовами, але це не стало проблемою для викладача щоб донести необхідні знання.
Процесс навчання іде добре👍👍👍

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Дуже задоволена роботою репетитора Наталії Наумук.Знайшла підхід до сина, зрозуміло та доступно подає теми. Спокійна, приємна, людина.Професіонал з великої літери!!! Як говорить дитина......кращий репетитор який в мене був.А навчаємося не перший рік.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Хороший підхід до учнів, цікаве навчання.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Доброго вечора, у нас викладач з фізики-університетські курси. Все супер! Син задоволений-викладач : Володимир Павлович, щиро дякуємо!!! З нетерпінням чекаємо наступного заняття!

Очень хороший репетитор Марина Стоянова😊рекомендую 🙂

Дуже подобається викладач Анна Авдєєва, все зрозуміло, цікаві приклади

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Ми дуже задоволені нашим досвідом співпраці із школою, особливо із нашим вчителем з фізики, Павлом Луговим. Професійно, відповідально, зрозуміло, прекрасний підхід до дитини і адаптація до її потреб, зацікавленість дитиною і її досягненнями і успіхами. Безмежно вдячна і щиро рекомендую.

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Хороший преподаватель, все хорошо, менеджер правильно принял запрос и подобрал хорошего преподавателя. Спасибо!

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Спасибо большое за вашу работу. Вы большие молодцы. Рада что нашла в свое время вашу команду. Всё профессионально и качественно. Нашли замечательных преподавателей благодаря вам, спасибо большое!!!

Resposta da BUKI School | Репетитори України
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.