Same account, same day: Fruit Party appeared on desktop, but mobile casino showed it as unavailable no update after that
Veja o que dizem as avaliações
After my second coffee, Transaction history loaded blank on small screen, then worked on laptop I stopped refreshing after that
After login, Case 3692 showed it clearly: chat closed on the account page as I entered the payout details. Casino page showed a newer status before I closed the tab.
moving through fantasy-themed slots turned out to suit me well. The relevant choices were effortless to spot. It helped the time on the site flow naturally.
Detalhes da empresa
SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG
Informações de contato
Bélgica
- bularo.nl
Pede aos clientes que avaliem
As pessoas também visitaram
Goede schoenen
Goede prijs
Top schoen
Maat klopt ook
Zeker voor herhaling vatbaar om nog een keer te bestellen!
Goede service!
Ik heb een pakketje geretourneerd maar…
Ik heb een pakketje geretourneerd maar helaas nog geen bevestiging ontvangen dat jullie het hebben ontvangen. Graag zou ik een melding krijgen of dit al gebeurd is.
Sharita Gajadhar

Top service!
Top service!
Schoenen lopen lekker en zien er goed uit, de armbanden zijn ook van een goede kwaliteit.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Resposta da SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG
Not happy at all with the purchase of…
Not happy at all with the purchase of the so called orthopaedic sports shoes. Nothing like on the picture! Arrived after more than 2 weeks squashed in a packet! They are definitely not orthopaedic shoes rather cheap plastic which doesn’t even hold the shape.
Sent an email of complaint to Bularo up to date no reply. Disgusting!
heb er veel te lang op moeten wachten…
heb er veel te lang op moeten wachten voor het kwam
Schoen helaas te klein
Schoenen waren helaas te klein en voldeden niet aan mijn verwachtingen en na mail gestuurd te hebben zijn we tot een akkoord gekomen 👍
Waren helaas te klein en voldeden niet…
Waren helaas te klein en voldeden niet aan mijn verwachtingen .
Na mail contact tot een goede oplossing gekomen samen . Bestelling was heel.en correct aangekomen
De service was uiterst goed en zeer…
De service was uiterst goed en zeer professioneel.
Zal zeker in de toekomst nog van uw bedrijf artikelen aankopen
Nogmaals een dikke proficiat.
Perfecte levering
Perfecte levering. Schoenen zijn comfortabel, ogen mooi en zijn heel licht aan de voet. Bij communicatie wordt er onmiddellijk geantwoord. Zeer fijn contact.
Ik heb prachtige schoenen besteld
Ik heb prachtige schoenen besteld
Zitten heerlijk
Zien er heel mooi uit
Lopen lekker licht
Wachttijd 2 weken
Ik ben tevreden
Deze schoenen lijken totaal niet op…
Deze schoenen lijken totaal niet op wat er ook de foto sta
Jullie hebben er goed voor gezorgd.dat…
Jullie hebben er goed voor gezorgd.dat D.H.L.het geleverd heeft. Heb slechte ervaring gehad met D.H.L
De bestelling is zeer snel geleverd
De bestelling is zeer snel geleverd. Mooi dingen voor een mooi prijsje. Zeker een aanrader op veel dingen. Na contact opname met klantendienst krijg je een goede uitleg en handeling.
Mooie kleur als op foto
Mooie kleur zoals op foto
materiaal niet super stevig wel oké

Resposta da SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG
Goed ingepakt verzonden en niet lang…
Goed ingepakt verzonden en niet lang hoeven te wachten
Leuke webshop heel veel leuke…
Leuke webshop heel veel leuke aanbiedingen!! Zeer vriendelijke klanten service. Achteraf met klarna geeft ook zekerheid ga er zeker weer iets kopen.
Retourneren
De schoenen die ik besteld had waren helaas te klein.
Na contact met de klantenservice van Bularo is het probleem snel en correct opgelost. Er werd duidelijk en netjes gereageerd op de mail hoe de schoenen te retourneren.
Netjes gedaan door jullie
Als beloofd
De behandeling is netjes geregeld
Mvg Joke