Banner for Bulex

Bulex Avaliações 1.816

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Après un entretien annuel,,parfaitement réalisé, une fuite d'eau est apparue dans la chaudière....d'oû arrêt de fonctionnement. Appel au service de maintenance et, 48h après , l'efficacité du techn... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Controleur was de eerste keer langsgekomen zonder te bellen en is direct vertrokken. Ik was gewoon thuis en heb uren gewacht op de service, maar de technieker had gemeld dat er niemand thuis was. Volg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personnel compétant,efficace , poli et sympathique. Toujours contente du service de Bulex . Rien à dire de négatif ! Je recommande vivement. Ils sont sérieux. Mon bulex à 16 ans et toujours en fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Le service de Bulex est toujours impeccable. Les entretiens sont bien suivis, le système pour fixer les RDV fonctionne très bien et plusieurs avertissements sont envoyés pour les rappels. Le tech... Ver mais

A empresa respondeu

4. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
  5. Serviço curricular
  6. Fornecedor de sistemas de aquecimento solar

Sobre Bulex

Bulex is al meer dan 90 jaar een toonaangevende speler op het vlak van verwarming, koeling en sanitair warm water.
Met betrouwbare, toegankelijke en future-proof verwarmingsoplossingen maakt Bulex het leven eenvoudig. We combineren slimme maar pragmatische technologie met een menselijke service, zodat elke woning moeiteloos warm en comfortabel wordt.
Bulex is jouw partner voor zorgeloos wooncomfort — vandaag én morgen.

Bulex est depuis plus de 90 ans un acteur de référence dans le domaine du chauffage, du refroidissement et de l’eau chaude sanitaire.
Avec des solutions de chauffage fiables, accessibles et adaptées au futur, Bulex simplifie la vie. Nous combinons une technologie intelligente mais pragmatique avec un service humain, afin de rendre chaque habitation chaleureuse et confortable en toute simplicité.
Bulex est votre partenaire pour un confort d’habitation sans souci — aujourd’hui et demain.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke en correcte controle van boiler

Vriendelijke en correcte controle van de boiler; Er werd maximaal rekening gehouden met onze vragen en opmerkinden.

Resposta da Bulex

Fijn dat de controle van de boiler vriendelijk en correct verliep. We zijn blij dat er rekening gehouden werd met jouw vragen. Bedankt voor uw feedback!

Technicien parfait

Technicien efficace, professionnel, sympathique, à l'écoute... parfait !

7 de maio de 2026

Resposta da Bulex

Nous sommes ravis d'apprendre que notre technicien a été efficace, professionnel et sympathique. Merci pour vos aimables mots !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vooraf tijdig op de hoogte gebracht…

Vooraf tijdig op de hoogte gebracht wanneer de technieker zou langskomen. Technieker name de tijd voor goed nazicht.

Resposta da Bulex

We zijn blij te horen dat je tijdig op de hoogte bent gebracht en dat onze technicus de tijd nam voor een grondige controle. Bedankt voor jouw positieve feedback!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Spijtig - allicht eenmalig - voorval

Na het jaarlijks onderhoud op 30 april door een voor mij nieuwe technicus werkte mijn condensketel niet. De telefoniste zei dat ik pas op 5 mei kon geholpen worden. Ik zat dus 5 dagen zonder verwarming en warm water. Dat was vreselijk lastig…
Op 5 mei kwam - gelukkig - de technicus langs met wie ik het meest vertrouwd ben & hij loste het probleem in een handomdraai op: hij hoefde enkel op een paar knoppen te drukken. Jammer dat er bij jullie geen nooddienst is die me eventueel telefonisch de nodige instructies had kunnen geven. Dat had me veel ellende bespaard.
Dit is slechts de eerste keer dat ik niet 100%tevreden kan zijn. Dat zet mijn recente ervaring wél in het juiste perspectief.

30 de abril de 2026

Deskundig onderhoud

Deskundig onderhoud met de nodige uitleg. Prima gedaan.

Resposta da Bulex

Fijn dat het onderhoud deskundig was en je de uitleg waardeerde. Dank je wel!

Situatie

Situatie: Verwarmingsketel werkt niet.
Tel contact met Bulex om 3e dag een afspraak te krijgen (" we zijn dan in de buurt"). OK.
Technieker komt langs - vertelt wat kapot is aan onze condens ketel = 300 € + 30€ + kosten. Blijkt dat we nog een standaardforfait extra moeten betalen van 213€ voor 1 u werk ! (verplaatsing de buurt!).
Dat vind ik doorrekenen met de grote borstel !!!
De technieker kreeg de volle laag hoewel hij er niks aan kon doen. Bij afspraak is hierover niks gezegd van zo'n groot forfaitair bedrag. Dat vind ik erover.
We hebben een betalend onderhoudscontract > maar dat telde niet (dat werd WEL gezegd!).
Bulex heeft voor ons afgedaan. Geen volgende keer.

7 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijke en professionele…

Zeer vriendelijke en professionele technieker, die goede tips gaf om gas te besparen. Bedankt!

Resposta da Bulex

We zijn blij te horen dat onze technieker professioneel was en je waardevolle tips gaf. Bedankt voor jouw vriendelijke woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals steeds een efficiente…

Zoals steeds een efficiente onderhoudsbeurt met een vriendelijke en professionele technics.

Resposta da Bulex

Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt efficiënt verliep en dat onze technicus vriendelijk en professioneel was. We waarderen jouw feedback!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

passage d'un technicien pour entretien…

passage d'un technicien pour entretien bisannuel; depuis, que des soucis; 2ème passage d'un technicien, qui a remplacé le vase d'expansion; toujours des soucis (la chaudière se met en sécurité, donc tout s'éteint, plus de chauffage, plus d'eau chaude!)

Rapide et efficace

Rapide et efficace

Resposta da Bulex

Merci pour votre retour positif. Nous sommes ravis que le service ait été rapide et efficace.

De vrais pros !

Bulex fait toujours preuve d’une rapidité d’intervention, d’une parfaite communication et d’un sérieux professionnalisme.

Resposta da Bulex

Nous sommes ravis d'apprendre que notre rapidité, notre communication et notre professionnalisme vous ont satisfait. Merci beaucoup pour vos aimables paroles.

Deskundig en supervriendelijk

Deskundig onderhoud op een supervriendelijke manier uitgevoerd.

Resposta da Bulex

Fijn dat het onderhoud deskundig en supervriendelijk werd uitgevoerd. We waarderen jouw positieve feedback enorm!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Entretien parfait et technicien très serviable

Technicien très sympathique et entretien réalisé dans les règles. Seul bémol : heure du rendez-vous fixé entre 10 et 14h, mais arrivée à 14h45.

Resposta da Bulex

Nous vous remercions pour vos commentaires positifs sur notre technicien. Nous sommes désolés pour le retard et prenons note de votre remarque concernant l'heure du rendez-vous.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bulex : un service au top.

Le technicien est compétent et travaille de manière très propre. Bref un service de qualité.

Resposta da Bulex

Nous vous remercions sincèrement pour ce commentaire très positif concernant la qualité de notre service. Nous sommes ravis que nos entretiens et notre système de rendez-vous vous donnent entière satisfaction. Votre appréciation de la compétence et de la propreté de notre technicien nous fait grand plaisir.

Bulex

Service vriendelijk,goed…

Service vriendelijk,goed verstaanbaar,correct

Resposta da Bulex

Fijn om te horen over onze vriendelijke, duidelijke en correcte service. Bedankt voor jouw feedback!

TeamBulex

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais