Burgerboom Avaliações 129

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maden er god. Men der er alt for lang ventetid hver gang man bestiller. Derudover virker personalet virkelig ligeglade med ens bestilling, når man spørger hvor lang tid der går. Generelt super dårligt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt for lang ventetid på maden i Århus og problemer med at indløse ens rabatkode. De friturestegte løgringe bestod af 1 mm tynd løgring, simpelthen for ringe og dyrt købt. Lokalet er for koldt at sid... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har 3 niletter fra Aalborg kalenderen af som skulle give burger + pommes. Dette vil den nye ejer ikke længere gøre selvom biletterne holder til d. 28/2. Simpelthen en forfærdelig butik, håbe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres Beyond Burger er langt bedre end forventet!! Jeg tog chancen og ville prøve et vegetarisk alternativ i en burger. Med en forestilling om, at det ikke kunne være særlig godt, blev jeg med mo... Ver mais

2,3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig udbringning og lækker mad …

Randers burger boom har Hurtig udbringning og deres søde kartofle fritter er himmelsk, deres vegetar burger mangler lidt smag i forhold til deres kød burgere og den ene dip var ikke rigtig men udover det var det virkelig lækkert

12 de setembro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I like it!

I see a lot of people giving this place a star. It is not a 5 stars but a 3-4 stars for me.
Ok burger. I love a classic simple one and I find that after my taste from time to time burger boom is right up my alley.
I recommend!

11 de setembro de 2021

Dårlig service!

Min kæreste og jeg bestiller to burger fra burger boom i Aalborg.

Vi skriver i kommentarfeltet at der INGEN LØG SKAL I vores burger grundet allergi.
Da burgeren kommer er der rødløg i begge burgere til vores store skuffelse.
Min kæreste ringer ind og forklare situationen, hvor hende der tager telefonen virker pisse lige glad og ikke engang undskylder for deres fejl.
Vi får bare at vide vi skal kontakte Wolt som vi har bestilt igennem.

Herudover er det ikke første gang de laver denne fejl, men 2 anden gang!

11 de setembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NEJ.. det skriger af at tage et andet sted hen.

Tænk at i glemmer noget til pomfritterne, fordi i skal tage en telefon imens i kører en ordrer færdig. samt en latterlig tone ved modtagelse af bestilling.

SERVICE er vejen frem, når der findes 5 andre burger steder omkring jer.

Så klipper i på samme tid posen sammen, så der ingen rig mulighed for at kunne se dette før man er hjemme igen.

'Sidste gang her fra.

19 de agosto de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte tre menuer to- go fra…

Vi bestilte tre menuer to- go fra Burgerboom Ålborg i weekenden. De havde så glemt at sende sodavand med. Øv. Vi var skuffede, da vi kom hjem og skulle spise. Jeg ringede derind. Og fik at vide, vi selv skulle betjene os med sodavand i restauranten? Vi kunne kun se et køleskab med drikkevarer bag disken, og synes det vil være unaturligt selv at skulle hente der!

3 de agosto de 2021

Fik i dag frokostmenu

Fik i dag frokostmenu. 2 chickenmenuer + 1 alm. burgermenu.
Uden smag og slatten salat i de 2 burgere de have husket salat.
Køber ikke hos Burgerboom igen.
Øv

13 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kommer aldrig på burger boom, Østergade i Aarhus igen.

I dag d. 5/6-21 har jeg været forbi burger boom, Østergade i Aarhus. Jeg bestilte to burger menuer, den ene menu uden ost i burgeren. Selve bestillingen gik upåklageligt og hele ordren blev læst højt inden der blev betalt, således at maden kunne laves korrekt. Da jeg efter 20 minutter henter min mad spørger jeg, om de har husket at lave min ene burger uden ost, svaret var “øh, det har jeg hvertfald skrevet på ordrebestillingen”. Jeg tjekker den burger som skulle laves uden ost og der er ost i. Derefter konfronterer jeg personalet og forlanger en ny burger, flabet som den ene medarbejder er, så står hun i køkkenet så jeg uden tøven kan lytte med i samtalen med hendes kollega, hvor hun siger til sin kollega “det er jo ligesom ingen ost i”, det skal lige siges at hele den ene side af burgeren var smurt ind i ost og ligeså, var der inde i burgeren. Jeg kommer derefter med en kommentar som fortæller hende helt præcist hvor denne ost i burgeren er, som hun formår at overse.
Derefter siger de at jeg skal vente yderligere 20 minutter på den burger som de ikke har lavet rigtigt. Derefter forlanger jeg at hele min ordre bliver leveret samlet og varmt. Det vil de ikke og jeg siger derfor, at jeg vil have mine penge retur. Dette nægter de og fortæller mig at burger boom ikke refundere folks penge, selv om jeg har modtaget en varer, jeg ikke har bestilt. Jeg spørger om burger boom er frataget at følge den danske lovgivning, hvilket giver dem sved på panden og de går straks igang med at lave min burger som var blevet leveret med ost, som skulle have været uden. Efter kort tid modtager jeg den burger som skulle laves om, denne gang var der godt nok ikke ost i, men den ene bøf var rå indeni!

Til alle jer som har læst hertil, gør jer selv den tjeneste at holde jer langt væk fra burger boom!

5 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bestilt fra Burger Boom i Østergade…

Har bestilt fra Burger Boom i Østergade i Aarhus mange gange, og har altid været meget tilfreds med deres burger. Men i dag 29/3 2021 var en meget anderledes oplevelse.

Min kæreste og jeg bestilte begge en cheese burger, den ene uden rødløg og pickles, men begge med bacon i.

Jeg skulle hente maden klokken 19.16, og da jeg møder op i butikken klokken 19.15 og fortæller, at jeg har bestilt to burgere til kvart over 7, får jeg at vide, at jeg må altså lige vente lidt, fordi de har mega travlt. Jeg tænker, okay, fint nok, da det selvfølgelig er i orden, at have travlt og være lidt presset.

Jeg venter så i fem minutter, og får min mad. Da jeg kommer hjem og åbner burgerne er der ikke pickles og rødløg i nogen af burgerne. Der er kun bacon i én og i den ene burger mangler der i det hele taget ost.

Pomfritterne var lyse og smattede inden i, som om de havde fået halvdelen af den tid i frituren de burde have fået, samtidig var der ikke rigtig krydderier på flere af pomfritterne, og de pomfritter der havde krydderi, var meget pletvist dækket.

Det er i orden at have travlt, men at få en bestilling så meget forkert, har jeg simpelthen ikke respekt for. Det får mig til at genoverveje næste gang jeg skal bestille fra Burger Boom.

29 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi bestille to menuer og fik at vide at…

Vi bestille to menuer og fik at vide at der var ventetid på 20 minutter. Vi gik en kort tur og kom derefter tilbage, da der var gået de 20 minutter som lovet. Da vi spurgte efter vores bestilling var de ikke gået igang med at lave maden, da ordren åbentbart var blevet væk/glemt. Vi ventede yderligere 10 minutter hvorefter vi spørger om maden er klar, da vi så får at vide at den er ved at blive pakket. Efter 45 minutter får vi endelig vores mad, uden at få nogen form for rabat eller ekstra service. Vi kommer ikke igen!!

3 de março de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tørt kød

I aften fik vi burgere, fra stedet vi elsker for kødets saft og kraft, de kedeligste burgere længe. Tørstegt uden smag. Ej heller salt. Det var fra Vesterbro Torv, Aarhus C

16 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ny burgerbar - ny standard for elendighed

Vi er et par som elsker en god burger fra vores hidtidige ynglingssted: BurgerBoom.
Efter en ny forretning åbnede på Vesterbro Torv i Århus, måtte vi derfor naturligvis prøve deres burgers.
Da vi kom hjem med vores take-away, pakkede vi en burger op med en dødstegt og meget ujævnt krydret bøf, svømmende i et hav af mayo, og med en enkelt pickle i midten. Rødløgene leder vi stadig efter... Fritterne var ligeledes underkrydret og havde ikke set skyggen af salt. Bemærkelsesværdigt hvordan den samme kæde kan være leveringsdygtig med hhv. den bedste (Store Torv) OG den dårligste burger (Vesterbro Torv) i selvsamme by.

Hyr en ildsjæl der som minimum har prøvet at koge pasta til jeres nye restaurant asap.

14 de novembro de 2020

Så skuffende

Så skuffende. Klart de ringeste burgere, der SLET ikke ligner billederne. To burgere hvor der i beskrivelsen stå med rødløg og ikke én i. Det var den tyndeste burger, og som ikke var smagt til. Virkelig skuffende

13 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

glemte burgeren i en burgermenu

Vi bestilte to burgermenuer over Wolt. Problemet er bare, at vi kun fik én burger.... Jeg ringer til stedet. Ikke noget med at undskylde, men spørger derimod, om jeg kan hente burgeren selv. Det vil vi ikke. Derefter venter vi en halv time på burger nr to, som er den forkerte burger. Normalt kunne man forvente de undskyldte og gav en sodavand eller lign. på huset, men nej. ELENDIG service. Kan bestemt ikke anbefales

20 de março de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais