Veja o que dizem as avaliações
Hyggelig og sjarmerende butikk med god atmosfære. Karina er veldig vennlig og hjelpende. Jeg elsker tøyet jeg har handler i no.9! Det er av høy kvalitet, tidløs stil og flatterende snitt. Er det en mo... Ver mais
Har været lidt til besvær med fejl køb, tilbagesende, refundering og endda gøre det lidt sent. Men det hele var ukompliceret, uden problemer derudover har de hurtig levering. Her kan man helt trygt ha... Ver mais
Super god service og lækre varer, samt ekstra lille pose bolcher med som gave.Jeg havde bestilt sengetøj i farven Ash,men fortrød og ønskede farven sky, hvilket der straks blev lavet om på uden ekstra... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
No9 fysisk butik startede i 2019, og siden da er web shoppen kommet til i 2020. No9 er en butik med tøj og accessories til den stil bevidste kvinde med nøje udvalgte danske brands som Aiayu, Skall Studio og Aiia Care. Butikken ligger i Ebeltoft en gammel smukke købstad omgivet af natur og hav.
Informações de contato
Ebeltoft, 8400, Ebeltoft, Dinamarca
- Info@butikno9.dk
- butikno9.dk
Kan klart anbefale online handel
Kan klart anbefale online handel hos Butik no 9. De har et lækkert udvalg og fantastisk kundeservice. Jeg havde et problem med en pakke der gik tabt. Selvom det var en jakke til 5000kr tog forretningen straks ansvaret og jeg fik en anden. Tusind tak for god service!
Har været lidt til besvær med fejl køb
Har været lidt til besvær med fejl køb, tilbagesende, refundering og endda gøre det lidt sent. Men det hele var ukompliceret, uden problemer derudover har de hurtig levering. Her kan man helt trygt handle!
Sødeste ekspedient
Sødeste ekspedient som hjalp med at sendt jakken afsted samme dag. Så venlig og imødekommende. Vil helt sikkert handle der en anden gang
Hurtig levering og dejligt med nogle…
Hurtig levering og dejligt med nogle rabatter 😊
Virkelig bøvlet med reklamationer
Virkelig bøvlet med reklamationer - køber en dyr vare fra Aiayu, og venter læææænge på svar, trods den er leveret med hul i.. Får blot at vide, at det er sådan, Aiayu behandler reklamationer. Får tilbudt delvis refusion af beløbet, hvilket egentlig er fint - men nu er bæltestroppen så efterfølgende OGSÅ gået i stykker. Jeg orker ikke engang at skulle igennem det bøvl igen.. 3 stjerner, fordi det ellers indledningsvist havde været en god købsoplevelse - INDEN Aiayu klokkede i det..
Opdatering: Nu reguleret ned til én stjerne. Efter at have modtaget respons på min anmeldelse, rakte jeg flere gange ud per mail til No9. Det eneste, jeg har hørt, er larmende tavshed, og der er aldrig kommet svar retur - så skyld for ikke at henvende mig, det vil jeg dælme ikke have !!

Resposta de Butikno9
Virkelig god service-og et sted hvor…
Virkelig god service-og et sted hvor man faktisk gerne vil hjælpe kunden, også online! Klart anbefalet!
Fantastisk hurtig lev
Problem med betaling. Blev ringet op af Karina næste dag. Fantastisk god service👍🏼😊
Super betjening og hurtig levering
Fineste butik og sødeste betjening
Fineste butik og sødeste betjening. Kommer gerne helt fra Silkeborg for at handle. Altid en fornøjelse at besøge Butik no 9.
Godt sted at handle
Godt sted at handle, derfor 5 stjerner.
Hurtig og fin betjening
Jeg har fået super sød og imødekommende…
Jeg har fået super sød og imødekommende betjening, og varen lever op til forventninger og beskrivelse
Super service og produkter
Super service og produkter, havde bestilt en skjorte i medium, men den viste sig at være udsolgt men ejer ringer mig op og tilbyder en anden størrelse og gratis returnering hvis den ikke passer🫶
Lækkert produkt til super pris - hurtig levering
Lækkert produkt til en super pris! Fedt udvalg på hele hjemmesiden. Ogs super hurtig levering! Rigtig god oplevelse.
Hurtig og god handel
Hurtig og god handel - rigtig fin service. 😊
Lækre mærker🤩Fantastisk service🤩Hurtig…
Lækre mærker🤩Fantastisk service🤩Hurtig levering🤩
Meget hurtig respons per mail
Meget hurtig respons per mail og en virkelig fin rabatkode på deres alt for lækre produkter. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Butik No. 9. Mine bedste anbefalinger herfra :)
Dejlig butik og webshop
Super udvalg i butik og virkelig fin service i webshop. Hurtig levering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.