Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Update: na het schrijven van deze review toch een nieuwe handdoek opgestuurd gekregen. Kind blij. Deze 'goede' service had gelijk gemoeten! Uiteraard wel bedankt! Bij de handdoek van mijn dochte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie kleuren (moeilijk kiezen uit al die toffe printjes), hele fijne zachte stof en droogt erg makkelijk en snel. Deze gaat op vakantie, maar ook daarbuiten, zeker ogen trekken. Prima formaat met han... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via Social Media nieuwsgierig geworden naar Buvanha. Totaal geen ervaring van bekenden. De verwachting was hoog. Alleen al de designs, ik heb 4x opnieuw alles door gescrolled omdat ik niet kon... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De reishanddoeken van Buvanha zijn geweldig! Deze handdoeken hebben me echt verrast met hun compacte ontwerp en materiaal dat vrij blijft van zand. Ze zijn ideaal voor mijn reizen als backpacker. Ze n... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de malas

Buvanha produceert revolutionaire handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor op reis. De missie van onze compact & lichte reishanddoek is om het jouw gemakkelijker te maken en je de optimale reiservaring te geven. stijlvol | duurzaam | functioneel

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

183 avaliações

Respondeu a 40% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Mooie designs

Mooie designs, fijn materiaal en goede kwaliteit.
Snelle levering, makkelijke communicatie gedurende het bestellen en producten zijn geleverd zoals online vermeld.
Ik mis alleen een elastiekje of touwtje aan de grotere handdoek zodat als je hem opvouwt het makkelijk mee te nemen is. Want een zakje is niet altijd handig.

19 de agosto de 2024

MOOI!!!

Ik heb een prachtige grote handdoek besteld en twee dagen later ontvangen. Snelle, goede service. Mooie kwaliteit en top design!! Ik ben er heel blij mee

13 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Buvanha, handdoek met een goed verhaal en prettig in gebruik

Dit zijn handdoeken met een goed verhaal. Prijzig, maar het geld waard. Het goede verhaal is dat plastic flessen de basis zijn van dit product. Zo help je mee aan het verminderen van de afvalberg.
Ik heb 2 grote handdoeken besteld van 200 x 90 cm. De levering was snel en correct. De handdoeken zelf zijn prettig klein op te vouwen en mee te nemen op reis, naar het strand of zwembad.
Ik heb de handdoeken vooraf wel een keer voorzichtig op lage temperatuur gewassen, daar werden ze wat soepeler van.

12 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij twijfel altijd DOEN!!

Nu 3 handdoeken van Buvahna en ik wil niet anders meer voor de vakantie en sauna. Droogt perfect en snel. Heerlijk compact in de koffer. Heb je nog twijfels: gewoon doen! Je wordt niet
teleurgesteld!

22 de julho de 2024

Heerlijke handdoeken!

Mega blij! We gaan in november naar Costa rica en waren op zoek naar fijne reisehanddoeken. We hebben ze hier afgelopen weekend uitgetest aan een strandje bij de rivier; ideaal! Vooral dat het zand er zo makkelijk af valt. We hebben er ook meteen twee als kado besteld 😊

19 de agosto de 2024

Mooie printjes

Mooie printjes, mijn dochter is helemaal gelukkig met haar handdoek. Voelt prettig aan. Droogt inderdaad snel!

12 de agosto de 2024

Boven verwachting....

Via Social Media nieuwsgierig geworden naar Buvanha.
Totaal geen ervaring van bekenden.
De verwachting was hoog.
Alleen al de designs, ik heb 4x opnieuw alles door gescrolled omdat ik niet kon kiezen.
En dan de functionaliteit, ze zijn praktisch, nemen weinig plek in, en het belangrijkste zeer snel droog.
Alles wat ze beloven, klopt. 🌸

Inmiddels al door diverse mensen aangesproken met de vraag wat mijn ervaring is.

10 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele fijne bad handdoek besteld…

Een hele fijne bad handdoek besteld voor diverse reizen. Echt een aanrader om bij buvanha een handdoek te bestellen: snel geleverd in een handige tas. Ik ben momenteel op vakantie in Spanje en heb de handdoek daar al gebruikt: laat idd geen zand door, is van heel fijn koel materiaal gemaakt en ook nog voorzien van super leuke kleurtjes. Ik heb op het strand al leuke reacties gehad en vragen waar de handdoek te koop is. Kortom: bestel hier een handdoek want je zult er heel blij van worden

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product en een betrouwbaar bedrijf

Inmiddels heb ik meerdere handdoeken in verschillende maten in huis. Ze zijn in één woord geweldig! Kwaliteit hoog, vrolijk en compact. Minpunten heb ik nog niet kunnen ontdekken. Het bedrijf zelf levert na bestelling zeer snel (1 of 2 dagen). Tevreden klant!

Handig & mooi

Voor onze strandvakantie met onze kids kochten we voor onszelf twee grote Buvanha's en we zijn zeer tevreden! Ze zijn handig mee te nemen en bovenal prachtig, die prints! We hebben zelf maar weinig tijd op de handdoeken kunnen doorbrengen, want onze kinderen vinden de doeken zo mooi dat ze niet meer op hun eigen handdoekjes wilden liggen. Je vouwt de doeken makkelijk weer op en het is niet moeilijk om ze dan weer in de bijgeleverde hoes te krijgen. Top dus!

16 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supermooie kleurrijke en fijne badlakens

Onlangs 2 grote badlakens gekocht.
Super mooi en super kwaliteit!!
Mooie kleuren.
Echt een aanrader.
Het zand schudt je er zo af en ze zijn lekker snel droog.
Ook heerlijk om mee te nemen naar de sauna.

Leuk om kado te krijgen en te geven.

snel drogend

de strandlakens hebben de goede afmeting voor een strandstoel
ze zijn prijs - kwaliteit oke
leuke prints

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.