Rigtig god oplevele med Byens Beton. Meget reelt og ærligt håndværk. Aftaler bliver overholdt, god kommunikation og god pris. Jeg kunne stille de spørgsmål jeg havde brug for og de ændringer jeg øn... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sindsygt god service og lyn hurtigt tilbud! Virkelig kompetence og søde mennesker. Ringede mandag og fik et tilbud som de allerede kunne komme og udfører samme torsdag. De kom endda ud og besti... Ver mais
Virkelig et firma, der leverer. Helt fra første opkald svarer de altid positivt på spørgsmål og afklarer eventuelle tvivl. Det føles som om, de er her for at hjælpe deres kunder hele vejen igennem,... Ver mais
Tommy og Dennis yder sublim service inden selve støbningen. Og selve støbning og afretningen af denne gik så let som en leg. Der var pænt ryddet op efterfølgende. Derudover var de de billigste af de M... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har specialiseret os inden for beton og flydespartel, så hvad enten du skal have bygget nyt, lavet det gamle gulv om eller bare rettet et skævt gulv op kan vi hjælpe med det. Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os for en uforpligtende snak.
Informações de contato
Vintapperbuen 19, 4070, Kirke Hyllinge, Dinamarca
- kontakt@byensbeton.dk
- byensbeton.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Godt arbejde udført til aftalt tid .
Godt arbejde udført til aftalt tid .
Fin oprydning 😀
Godt gedint håndværk
Rigtig god oplevele med Byens Beton. Meget reelt og ærligt håndværk.
Aftaler bliver overholdt, god kommunikation og god pris. Jeg kunne stille de spørgsmål jeg havde brug for og de ændringer jeg ønskede blev implementeret.
Sidst, men ikke mindst, havde jeg en oplevelse af at arbejdet blev udført fuldstændigt som hvis det var blevet udført hjemme hos dem selv.
Hurtig svartid og arbejdet blev udført til tiden og som aftalt. Stor success!
Pålidelige
Pålidelige, dygtige og troværdige! Jeg har været meget tilfreds med udførelsen af et nyt betongulv i mit bryggers.
Fantastisk service og rigtig god…
Fantastisk service og rigtig god vejledning.
Det var et trygt forløb fra start til slut
Rigtig god service og grundigt arbejde
Rigtig god service og grundigt arbejde. Jeg kan varmt anbefale Byens Beton.
Jeg ringede og havde brug for hurtig…
Jeg ringede og havde brug for hurtig hjælp, da jeg stod med en indflytning indenfor 14 dage og min tømre kunne ikke lægge gulvet på det ujævne og skæve betongulv, fra opkald fredag gik der 4 dage til gulvet var fixet tirsdag .. så nu kan tømren komme i gang og min indflytning nås indenfor tidsplanen 😅 jeg er glad 🙏
Er yderst tilfreds med det arbejde…
Er yderst tilfreds med det arbejde Byens beton har leveret.
God oplevelse
God oplevelse, pænt udført.
Byens Beton har specialiseret sig i fundamenter, betongulve og flydebeton.
Kommer til aftalt tid laver flot…
Kommer til aftalt tid laver flot arbejde er gode at snakke med
Det er bare i orden
Super stykke arbejde. De ved 100% hvad de laver. Kommer til aftalt tid. Kan ikke sætte en finger på noget som helst. Frederik
Super dygtige og effektive
Super dygtige og effektive, holderholdte alle aftaler. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem. Kan kun anbefales.
Kan desværre ikke anbefales.
Kan desværre ikke anbefales.
Hverken kundeservice eller produkt var tilfredsstillende. Vi fik lavet et såkaldt designgulv, men kvaliteten af det første gulv var så ringe at de måtte lave det om og ved det efterfølgende lag, endte gulvhøjden med at overlappe flere dørtrin hvilket har bevirket at gulvet der er knækket flere steder.
Desuden er gulvene på ingen måde slidstærke og har man den mindste sten under skoen, ja så har de permanente huller i gulvene.
Vi er så kede af resultatet og ville ønske at vi havde valgt et andet firma med mere erfaring.
Sindsygt god service og lyn hurtigt…
Sindsygt god service og lyn hurtigt tilbud!
Virkelig kompetence og søde mennesker.
De kom endda ud og bestigigede opgaven tirsdag.
Jeg følte mig som kunde godt vejledt og tryg hele vejen igennem.
Prisen er også virkelig fair og noget man kan regne med!
Kan varmt anbefale dem!
Virkelig et firma, der leverer.
Det føles som om, de er her for at hjælpe deres kunder hele vejen igennem, og de leverer også et rigtig flot produkt. Selv håndværkerne, der har været i huset bagefter, siger, at det er et flot stykke arbejde, og prisen har været rigtig god.
Byens Beton - En fuldstændigt suveræn oplevelse!
Fuldstændigt suveræn oplevelse med Tommy og Dennis der har Byens Beton.
Lige fra starten har kommunikationen været fantastisk - lynhurtige og konkrete svar på mail. Telefonen bliver altid taget. De er smilende, hjælpsomme, dygtige og professionelle.
Vi har fået støbt 65m2 betondæk - noget vi aldrig har prøver før. De har “holdt os i hånden” med rådgivning, været ude tre dage før støbning for at inspicere og komme med gode råd til finish inden støbning, for der bedst mulige resultat.
På dage viste det sig så at jeg havde misset at få stripset en enkelt flexslange ordentligt fast, så den flød op til overfladen. Der var Dennis lynhurtig og fik den trykket ned og sat i spænd med et langt bræt, der blev sat i spænd til loftet. Brættet kan fjernes efter 24 timer og så kan den lille hul fyldes med beton - og vi har ingen flexslange liggende i toppen af vores gulv. Virkeligt flot service at de ift det der 100% er mit eget ansvar og min egen fejl ikke bare “er ligeglade” men er snarrådige og løser udfordringen for en 🤩💪🏼
Alt i alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 mulige!
Fantastisk oplevelse!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.