OK service, men noget kreativ afregning..
Fik Byernes varme til at komme ud og se på et blandingsbatteri jeg havde nogle problemer med. Hurtig og venlig service selv op imod jul.
I min ejendom er varm og koldvands tilførslen åbenbart modsat hvad der er normalt, og en anden VVS´er har derfor tidligere vendt blandingsbatteriet modsat det normale, for at vandet skulle blandes korrekt.
Dagen efter kommer VVS´eren fint som aftalt og er sød og venlig, får fikset blandingsbatteriet og sat det normalt på, hvilket tager en halv times tid. Jeg tænker ikke over at batteriet er vendt omvendt af hvad det var tidligere.
Næste dag forsøger jeg at tage bad, men kan udelukkende få helt koldt eller helt varmt vand.
Jeg ringer derfor til Byernes varme, der pænt og imødekommende hører hvad jeg siger og lover at komme næste dag.
De kommer så to mand næste dag helt efter aftale, og sætter et nyt batteri på, men det løser ikke problemet, hvorefter den ene af mændene (som jeg antager var svend for en lærling) siger, at da vandtilførslen er omvendt det normale, skal batteriet sidde omvendt eller det skal være et specielt batteri.
De monterer derefter det gamle batteri omvendt og alt er nu fryd og gammen.
Nu får jeg så regningen, hvor jeg skal betale halvanden times arbejdsløn, og altså også lønnen for at de skal reparere deres fejl fra dagen før.
Jeg har blot betalt regningen, men mener faktisk ikke det er god stil at bonne mig for den tid de skal bruge på at ordne deres egen fejl.
7 de janeiro de 2019
Avaliação não solicitada