Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det är fruktansvärt dåligt att inte man kan läsa vad det är för produkter som man får. Jag vet inte vad jag fått och hur och var man ska använda produkten och hur länge mm. Det står inte på svens... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra produkter men önskar att man kunde välja bort smink och annat och bara få produkter för ansiktet då man som kille inte har mycket nytta av läppstift, lösögonfransar, maskara etc. Att få möjlighet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza

Sobre Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

776 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

234 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har alltid varit nöjd med goodiebox

Har alltid varit nöjd med goodiebox, smidig frakt och bra värde för priset. Har bara på senaste tiden upplevt att boxarna inte följer något tydligt tema på samma sätt som tidigare och att samma produkter återkommer.

17 de dezembro de 2025

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för din ärliga feedback 💛

Vad härligt att höra att du generellt varit nöjd med Goodiebox och upplever både smidig leverans och bra värde för priset ✨ Samtidigt förstår vi din känsla kring att temana upplevs som mindre tydliga och att vissa produkter kan återkomma.

Vi arbetar fortfarande med ett tema för varje box, men upplevelsen kan såklart variera. Om du har fått samma produkt igen inom kort tid är du alltid välkommen att kontakta vårt Team Happiness, så tittar vi gärna närmare på det och hjälper dig vidare 😊

Det är mycket av samma

Det är mycket av samma. Vi köpte adventskalendern och känns som om vi redan har allt.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för din feedback, vi uppskattar den verkligen då vi kontinuerligt strävar efter att göra allting bättre för våra medlemmar! 🙏

Vi är ledsna att du känner att adventskalendern har många av samma produkter som du har fått tidigare. Vi förstår hur tråkigt det är när innehållet känns repetitivt!

Vårt syfte är att erbjuda ett brett utbud av produkter till våra kunder, men tyvärr kan det ibland förekomma vissa överlappningar, särskilt med populära produkter som våra medlemmar älskar. Vi är oerhört tacksamma för din feedback och vi kommer att arbeta med att erbjuda större variation i framtida kalendrar och boxar så att du inte får för många likadana produkter. 💗

Julbox

Jätte nöjd, varje gång.

26 de novembro de 2025

Hej Dorota!
Stort tack! Det gör oss grymt glada att höra❤️

Jättebra produkter!!

Jättebra produkter till ett jättebra pris! Snabb leverans och älskar att man har videos i appen som visar hur man använder produkterna. Jag är så nöjd!

2 de dezembro de 2025

Resposta da Goodiebox Sverige

Vad härligt att höra! 😍📦✨ Kul att du gillar produkterna, priset och våra instruktionsvideor i appen. Tack för att du delar din upplevelse!

Bra grejer

Bra grejer. Supernöjd med ert sortiment!

Resposta da Goodiebox Sverige

Hej Lotta! Tack för din recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd med dina boxar!💕

Rekommenderar Goodiebox

Rekommenderar Goodiebox

Resposta da Goodiebox Sverige

Å vad kul att höra🫶! vi är så glada att ha dig som medlem hos oss❤️

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fint packat men överskattat produktvärde

Fint packat, fina återanvändbara lådor men varierande kvalitet/värde på produkterna. Överlag är produktvärdet som anges oerhört överskattat.

25 de novembro de 2025

Hej Carin!
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!❤️ Vad roligt att du uppskattade förpackningen och de återanvändbara lådorna. Samtidigt är vi ledsna att höra att produktinnehållet inte levde upp till dina förväntningar när det gäller kvalitet och upplevt värde. Vi använder vi oss alltid av summor givna av företagen själva och anledningen till att vi kan erbjuda så bra priser är för att vi jobbar direkt med de företagen, utan mellanhänder eller fina butiker! Utan vi vill endast erbjuda bra produkter till ett så bra pris som möjligt för våra medlemmar😇
Hör gärna av dig direkt till oss om du vill att vi tittar närmare på just din beställning. Tack igen för din recension!💛

Niezadoeolona

Zdecydowana większość kosmetyków nie jest dobrej jakości, przykład ostatni to paletka cieni, kolory idealnie moje, ale bardzo słaba pigmentacja i mocno się osypuja, pędzelek do paletki był zepsuty. Wcześniej tusz do rzęs i baza pod tusz to katastrofa, szczoteczka sprawiała wręcz bol a sam produkt to po prostu ciapa, od razu wyrzuciłam. Jedynie co to pielęgnacja twarzy mnie zadowoliła. Daje jeszcze jedna szanse i jeśli znów się rozczaruje, to zrezygnuje.

Dziękujemy za Twoją szczerą opinię 💛
Bardzo nam przykro, że kilka produktów Cię rozczarowało — zdecydowanie tak nie powinno być.

Jeśli trafił Ci się uszkodzony pędzelek lub produkt o złej jakości, koniecznie proszę skontaktuj się z naszym Team Happiness (najlepiej przez naszego bota w aplikacji lub na stronie). Chętnie pomożemy i oczywiście wymienimy lub zrekompensujemy wadliwe produkty. ✨

Cieszymy się, że pielęgnacja twarzy przypadła Ci do gustu ❤️
Mamy nadzieję, że kolejna box okaże się dla Ciebie dużo lepszym doświadczeniem!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Box luktar ammoniak och avsaknad av orderbekräftelse

Beställde en specialbox men fick aldrig någon orderbekräftelse och i tron om att min beställning ej gått igenom gjorde jag en till. Varpå jag försökte avbeställa en utav boxarna men det var omöjligt. När boxen väl kommer så luktar själva lådan som produkterna ligger i ladugård/ammoniak vilket inte var så trevligt eller kändes speciellt lyxigt. När jag påtalar det för kundtjänst svarar de ”att de ska ta det vidare” utan någon som helt kompensation.

Nu har det gått ett par veckor och då får jag ett mail att en utav produkternas bäst före datum har gått ut 😵 alltså under all kritik.

Jag avslutade min prenumeration så fort jag kunde och kommer ALDRIG mer beställa från detta skojföretag.

28 de novembro de 2025

Hej Ida! 💛
Tack för att du delar din upplevelse, och jag är verkligen ledsen över allt strul du har råkat ut för. Det är absolut inte den nivå av kvalitet eller service vi vill att våra kunder ska mötas av.

Vi försöker nå dig för att reda ut detta ordentligt och kunna ge dig rätt hjälp och kompensation. För att kunna gå vidare har vi därför skickat en förfrågan om att få din e-postadress så att vi kan se igenom vår konversation, dina beställningar och lösa ärendet på allra bästa sätt!

Vi vill självklart ta ansvar för både dubbelbeställningen, den felaktiga leveransupplevelsen och informationen kring bäst-före-datum. Så snart vi får rätt kontaktuppgifter kan vi gå vidare direkt och se till att du får en lösning som motsvarar det du borde fått från början.

Tack igen för att du hör av dig, vi tar detta på största allvar och är redo att hjälpa dig så fort vi kan få kontakt, så svara gärna på email-förfrågan så snart som möjligt! 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kan inte hitta mitt konto

Jag kan inte hitta mitt konto, pengarna för boxen har dragits men jag inte kan se något om mitt konto, eller prenumeration.
Uppdatering, fick det hjälp jag behöver direkt en dag efter ,
De var jätte hjälpsamma.

24 de novembro de 2025

Hej Ahed! 💛

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, vi förstår verkligen att det kändes frustrerande när du inte kunde hitta ditt konto.

Vi kan se att du kontaktade oss igår, och vi är glada att vi tillsammans kunde lösa både inloggningsproblemet och bekräfta att din prenumeration nu är avslutad precis som du önskade ✨

Om du någon gång funderar på att komma tillbaka, eller om du har fler frågor framöver, är du alltid varmt välkommen att höra av dig.
Vi finns här för dig! 💛🌼

Bra produkter

Bra produkter. Roligt att testa nytt och har nu nya favoriter

28 de fevereiro de 2025

Hej Carola!
Kul att höra!💕stort tack för din review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dragit betalt två gånger!

Jag ville starta en prenumeration men det krångla jättemycket och sidan vägrade tillåta mig att använda PayPal även fast det var ett alternativ, jag bytte till Klarna och då hängde sig hela beställningen en lång stund. Till slut gick det igenom men nu har de dragit pengar två gånger för samma box på Klarna. Jag har mailat men inte fått någon respons och enligt ett mail jag fick är boxen skickad, men går inte att spåra. Allt har dragit ner hela upplevelsen och är nu orolig för om jag kommer få tillbaka mina pengar som dragits dubbelt. Utifrån recensioner jag läst verkar de vara svåra att nå.

Uppdatering: de såg min recension och har nu åtgärdat problemet med betalningen, förhoppningsvis kommer boxen snart och då kan jag uppdatera min bedömning. 👍

14 de novembro de 2025

Hej Emma! 💛
Tack för din recension.
Vi är glada att vi kunnat hjälpa dig! Det är precis den service vi alltid strävar efter att ge våra kunder. ✨
Vi ser fram emot att du får hem din box, och vi hoppas att du kommer att älska den! 💖

Bra kvalitet

Bra kvalitet, trevligt förpackat i smarta lådor som man kan använda som förvaring.Känns som julafton en gång i månaden. Det är jag värd

12 de novembro de 2025

Hej! 💛
Tusen tack för din fina recension, det betyder verkligen mycket för oss!

Vi är så glada att du uppskattar kvaliteten, presentationen och de smarta lådorna (vi älskar också att de kan återanvändas som förvaring 🙌).

Du är verkligen värd det! ✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra varor och snabb leverans.

Bra varor och snabb leverans.

Appen strular en del

30 de outubro de 2025

Tack för din feedback! 💛
Härligt att du uppskattar produkterna och snabb leverans. Vi jobbar ständigt med att förbättra appen, så se gärna till att du har senaste versionen. 📲 Om det krånglar igen, kontakta oss gärna via chatten – vi hjälper alltid till! 😊

Lärare

Jag gillar produkterna och överaskningen. Några behåller jag och andra ger jag bort till familj och vänner. Det är perfekt.

2 de novembro de 2025

Vad härligt att höra! 💛✨
Det är precis tanken med Goodiebox – en blandning av nya produkter att upptäcka och möjligheten att dela glädjen med andra. 🥰

Bra produkter och bra variation

Bra produkter och bra variation

30 de outubro de 2025

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack så mycket! 🌸 Härligt att höra att du uppskattar både produkterna och variationen i boxarna.

Snabbt o en rolig grej

Snabbt o en rolig grej . Uppskattat att man kan välja själv .

26 de outubro de 2025

Resposta da Goodiebox Sverige

Vad roligt att höra! 🌟 Härligt att du uppskattar möjligheten att välja själv och att boxen ger en liten extra glädjestund.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag tycker inte om att det blir samma…

Jag tycker inte om att det blir samma produkt som man redan har fått.

26 de outubro de 2025

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för din feedback! 🌸 Om du får en produkt som du redan har, vänligen kontakta vårt Team Happiness och skicka en bild på produkten så kan vi hjälpa dig med det.