Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det är fruktansvärt dåligt att inte man kan läsa vad det är för produkter som man får. Jag vet inte vad jag fått och hur och var man ska använda produkten och hur länge mm. Det står inte på svens... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza

Sobre Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

771 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

241 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätteglad och överraskad av innehållet…

Jätteglad och överraskad av innehållet i min första box! Hoppas det fortsätter så

2 de junho de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Varmt välkommen till familjen, och vilken fantastisk start! 🥂 🎉 Vi blir så otroligt glada av att höra att din allra första box bjöd på så mycket glädje och härliga överraskningar. Den där magiska känslan när man öppnar boxen är precis vad vi kämpar för varje månad, och vårt team laddar redan för fullt i kulisserna för att hålla ribban minst lika högt framöver. 🔝🎁

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hoppas det blir bättre

Jag uppfattade att första boxen skulle vara lite skräddarsydd för mig och det jag önskade. Så fick ju svara på massa frågor vad jag helst önskar, valde då hår och hud, men fick ändå två sminkprodukter och två handkrämer. Så kan känna mig lite besviken på innehållet... Men jag ska ge det en chans och hoppas det blir bättre framöver.

4 de junho de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Tusen tack för att du ger oss en chans och delar med dig av din ärliga feedback!

Vi förstår till fullo att det känns lite tråkigt när innehållet inte helt matchade det du hade hoppats på. Vi vill dock passa på att lite fint förtydliga att de frågor man svarar på vid registreringen används som värdefull data för att hjälpa vårt team att köpa in och sätta ihop bättre framtida boxar för medlemmarna som helhet, snarare än att skapa en unik, helt skräddarsydd box för varje enskild individ. Vår klassiska box kommer därför alltid att bjuda på en överraskande blandning av hud, hår, kroppsvård och smink.

Med det sagt uppskattar vi verkligen att du stannar kvar och ger kommande boxar en chans, och vi håller tummarna för att nästa omgång överraskningar ger dig ett mycket större leende på läpparna! ☀️📦

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra produkter

Bra produkter - roligt att pröva olika produkter

2 de junho de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Visst är det härligt att få upptäcka nya favoriter? 🤩 Det är precis det som är det absolut roligaste med vårt koncept, så vi är superglada att du uppskattar variationen och tycker produkterna är bra. Vi ska fortsätta göra vårt bästa för att överraska dig i kulisserna, och förhoppningsvis knipa även den femte stjärnan vid nästa leverans!

Stort tack för din feedback 💞🙏

Alla produkter är jättebra

Alla produkter är jättebra

3 de junho de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Att höra att varenda produkt faller dig i smaken är ren musik för våra öron! 🎶

Vårt team lägger ner så mycket kärlek på att sätta ihop den perfekta mixen, så att veta att du älskar allt betyder verkligen allt för oss. Stort tack för de perfekta 5 stjärnorna, och fortsätt att njuta ordentligt av dina härliga stunder av egentid 💆‍♀️ 🫶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med min första box.

Mycket nöjd med min första box.
Bra produkter.

29 de maio de 2026

Varmt välkommen till familjen, och stort tack för de härliga 5 stjärnorna! 🌟📦

Vi blir så otroligt glada av herre att du är supernöjd med din allra första box och att produkterna föll dig i smaken. Första intrycket betyder allt för oss, och vi lovar att fortsätta göra vårt bästa för att dina kommande boxar ska bli minst lika magiska. 🪄

Definitely recommended

Definitely recommend, quick shopping and the packaging/products are definitely worth it

1 de junho de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

This review absolutely made our day! 🚀📦 We work incredibly hard to ensure your self-care treats arrive quickly and seamlessly, so hearing that the smooth shipping, the gorgeous packaging, and the high-quality products hit the jackpot for you is the ultimate reward. 🔝

Mycket bra varor

Mycket bra varor, full storlek.

Resposta da Goodiebox Sverige

Vi försöker alltid fylla våra boxar med fantastiska produkter i full storlek för att ge din skönhetsrutin det där lilla extra av lyx. Att höra att du tyckte produkterna var mycket bra är det absolut bästa kvittot vårt team kan få. Tusen tack för de underbara 5 stjärnorna och ha en riktigt härlig stund när du pysslar om dig själv! 🧴👑

Riktigt bra

Riktigt bra

Resposta da Goodiebox Sverige

Att höra att du tycker vårt urval är riktigt bra ger perfekt motivation till hela vårt team. Tusen tack för att du kikade förbi och lämnade dessa 5 stjärnor - njut ordentligt av dina härliga produkter! 🧘‍♀️🌿

Resposta da Goodiebox Sverige

Det är precis det här vi älskar att höra! 💸✨

Vår absoluta mission är att ge dig tillgång till fantastiska premiumprodukter och samtidigt se till att du får otroligt mycket värde för pengarna. Vi är så glada att du tyckte boxen var mer än prisvärd, och vi längtar efter att få överraska dig med nästa leverans 🧴

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har lite svårt att bedömma efter en…

Har lite svårt att bedömma efter en leverans.
Mvh Renee

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för din recension, Renee 🌸 Vi förstår helt hur du tänker - det kan absolut vara svårt att bedöma hela upplevelsen efter bara en enda leverans! Våra boxar ändras varje månad med helt nya teman, varumärken och produktblandningar, så den verkliga magin visar sig över tid. Vi är så glada över att ha dig med på den här skönhetsresan, och vi längtar efter att få visa vad mer vi har på lager för dig.

Vi hoppas att dina kommande boxar kammar hem de sista stjärnorna! 📦✨

Toppen är jätte nöjd

Resposta da Goodiebox Sverige

Att höra att du är jättenöjd är det absolut bästa kvittot vårt team kan få. Tusen tack för att du tog dig tid att lämna dessa 5 stjärnor - vi lovar att fortsätta göra vårt yttersta för att ge dig samma toppenupplevelse i nästa order! 🚀🎈

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter i fina förpackningar

Bra produkter i fina förpackningar. Kul att överraskas med sådant man kanske aldrig hade stött på annars.

Resposta da Goodiebox Sverige

Välkommen till tjusningen med skönhetsupptäckter! 🗺️🎁

Det finns inget bättre än att öppna en vacker förpackning och hitta en helt ny favorit som man kanske aldrig hade stött på i vanliga butiker. Att bredda dina vyer med spännande nyheter är precis varför vi gör det här, och vi är så glada att du uppskattade både de fina förpackningarna och överraskningsmomentet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev mycket nöjd över alla fina…

Blev mycket nöjd över alla fina produkter.

26 de maio de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Att läsa detta får våra skönhetsälskande hjärtan att smälta av glädje! 💖🌸

Vårt främsta mål är att sätta ett stort leende på dina läppar och addera lite extra lyx till din vardagsrutin. Vi är otroligt glada över att du blev så nöjd med varenda produkt i ditt urval. Tack för att du delar med dig av din positiva energi ✨

Trevligt och varierat innehåll

Trevligt och varierat innehåll

Resposta da Goodiebox Sverige

Vi handplockar noggrant en dynamisk blandning av konsistenser, behandlingar och skönhetsöverraskningar så att du aldrig ska ha en tråkig stund. Det gläder oss enormt att du uppskattade det varierade innehållet den här gången.

Stort tack för de fina 5 stjärnorna och ha så kul när du utforskar dina nya favoriter! 🧼🎨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trista produkter med tveksam kvalitet

Trista produkter med tveksam kvalitet

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för din ärliga feedback. 🙏 Vad tråkigt att höra att det här urvalet inte föll dig i smaken! Vi är oerhört stolta över de välkända varumärken vi samarbetar med och den höga kvalitet de tillför våra boxar. Med det sagt vet vi att skönhetsreferenser är väldigt personliga och vad som känns spännande varierar från person till person. Vårt kundsupportteam skulle mer än gärna vilja höra mer om vad du gillar och vilka specifika produkter eller varumärken du hoppas få se i framtiden. Hör gärna av dig till oss direkt - vi blir alltid jätteglada för feedback från våra medlemmar! 💞

As Bra

Den var as bra jag så nöjd 😊

Resposta da Goodiebox Sverige

Men wow, vilket fantastiskt betyg! 😍 Det är precis den känslan vi vill leverera hela vägen hem till dig! Tusen tack för den härliga energin och de 5 stjärnorna - njut ordentligt av dina produkter 💎✨

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besvikelse

Beställde en välkomstbox innan påsk som aldrig kom. Över en månad senare kom en helt annan box som inte innehöll någon välkomstgåva. Hörde av mig och fick tillslut en box med välkomstgåva.
Måste säga att båda boxarna var en besvikelse utifrån innehållet. Mest krämer och dessutom samma lipgloss i båda boxarna. Kan verkligen inte rekommendera dessa boxar.

20 de maio de 2026

Resposta da Goodiebox Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi beklagar verkligen den här trassliga starten. 💔 Vi har full förståelse för din frustration över hur det hela har hanterats.

För att förklara lite kort vad som hände bakom kulisserna: den ursprungliga fakturan för din välkomstbox misslyckades vid betalningen, och eftersom medlemskapet därefter avslutades, avbröt systemet fakturan helt - det var därför den första boxen innan påsk aldrig skickades ut. Vi är glada at vi lyckades skicka en box till dig efter att du kontaktade oss, men vi är hemskt ledsna att innehållet inte levde upp till dina förväntningar och att du dessutom fick exakt samma läppglans i båda boxarna. Detta var ett packfel från vår sida! Vårt kundserviceteam har precis skickat ett separat mejl till dig så att vi kan ställa allt till rätta och ge dig lite av den där saknade vardagsmagin tillbaka. 🪄🥰

Resposta da Goodiebox Sverige

Kort, glatt och helt mitt i prick. ☺️ Vi blir så otroligt glada av att höra att du tycker om produkterna. Vi skickar massor av härlig energi din väg inför nästa spännande unboxing! 📦❤️

Nöjd🌟

Bra produkter som jag använder.

Resposta da Goodiebox Sverige

Det här är det absolut bästa vi vet 🤩

Att höra att du är nöjd och att produkterna har hittat en naturlig plats i din vardagsrutin betyder allt för oss. Tusind tack för de glittrande stjärnorna, och ha en fortsatt underbar stund med dina nya skönhetsfavoriter! ✨💎