Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Graafs Hello Sunshine! sunscreen 30spf är en ny favorit i mitt kräsna beauty sortiment. Den är lätt, smidig, smälter in i huden utan att kladda och ger en naturlig glow med hjälp av hyaluronsyra,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza

ByGraaf – Vegansk och Hållbar Hudvård. ByGraaf är ett svenskt hudvårdsvarumärke som drivs av Magdalena och Hannah Graaf, två av Sveriges mest välkända profiler inom skönhet och hållbarhet. Vi erbjuder en rad högkvalitativa, veganska och cruelty-free produkter som är framtagna för känslig hud och utvecklade med internationell expertis. Våra produkter är tillverkade i Europa enligt strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder och är certifierade enligt COSMOS (Cosmetic Organic and Natural Standard) för naturligt och ekologiskt innehåll. Med ett sortiment som inkluderar serum, krämer, peeling och rengöring, erbjuder vi produkter som Vitamin C Serum (269 kr), Collagen Boost Serum (349 kr) och Anti-Age Day Cream (299 kr). Vi har också accessoarer som sovmasker i olika färger för 299 kr. Alla produkter är fria från parabener, sulfater och andra onödiga tillsatser, och förpackningarna är återvinningsbara för att minska miljöpåverkan. ByGraaf värnar om kundens trygghet med säkra betalningsalternativ som Klarna, PayPal och Visa. Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 399 kr och 15 % rabatt för nyregistrerade kunder. Produkterna har en hållbarhet på 12–24 månader efter öppning, och vi rekommenderar patch-test för extra känslig hud. Vi planerar att lansera produkter med solskydd (SPF) inom kort för att komplettera vårt sortiment. Med fokus på hållbarhet, kvalitet och kundnöjdhet är ByGraaf det självklara valet för hudvård som gör skillnad – både för dig och för miljön.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

92 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fin kundservice som löste en ny…

Så fin kundservice som löste en ny produkt när den hade läkt i min väska. Ska bli så kul att få testa era produkter. Älskar eran sovmask som jag köpt sen tidigare.

25 de julho de 2025

Hej Linda,

Tusen tack för ditt fina 5-stjärniga omdöme! 🌟
Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med vår kundservice – det är väldigt viktigt för oss att finnas där när något oväntat händer. Att vi kunde hjälpa dig snabbt känns självklart, och vi är så glada att du nu får chansen att testa fler av våra produkter.

Extra roligt att höra att du älskar vår sovmask! Den är verkligen en favorit bland många, och vi hoppas att resten av produkterna också lever upp till dina förväntningar.

Stort tack för ditt förtroende och för att du delar med dig av din upplevelse – vi ser fram emot att få vara en del av din hudvårdsrutin framöver!

Damon

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt GRAAF produkter i en…

Jag har använt GRAAF produkter i en månad och måste säga att jag är Väldigt positivt överraskad! Produkterna känns otroligt bra när jag applicerar dem och de känns så naturligt för min hy. Överlag ser och känns min hy mycket mer välmående ut. Jag älskar speciellt Collagen boost, C-vitaminen, ansiktstvätten och Retinolen! Jag använder också GRAAF tinted 50 spf som skyddar och känns jättebra under dagen dessa soliga dagar! Kommer definitivt fortsätta med Graafs’s produkter!

25 de julho de 2025

Hej Lars,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint och detaljerat omdöme – och för dina 5 stjärnor! 🌟

Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du haft en så positiv upplevelse med våra produkter. Att du beskriver dem som naturliga, sköna att applicera och välgörande för huden är precis den känsla vi vill att våra kunder ska ha.

Extra kul att du lyfter fram Collagen Boost, C-vitaminserumet, ansiktstvätten, Retinolen och vår tinted SPF 50 – det är produkter vi är väldigt stolta över och som många av våra kunder också uppskattar för deras effektivitet och känsla på huden.

Vi brinner för att skapa hudvård som verkligen gör skillnad, både på kort och lång sikt – och det gläder oss att du märker tydliga resultat redan efter en månad. Att du känner dig trygg nog att vilja fortsätta med produkterna är det bästa betyg vi kan få.

Tack för ditt stöd, ditt förtroende och för att du är en del av GRAAF-familjen. Vi finns alltid här om du har frågor, funderingar eller vill ha tips på hur du kan optimera din rutin ytterligare.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Köpte en tint solcreme som var fint…

Köpte en tint solcreme som var fint täckande och fin färg. Tyckte dock att den var lite ”torr” och svår att smörja in. Blandade då den med min vanliga dagcreme och då blev det ok.

24 de junho de 2025

Hej Ann-Britt,

Tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vad bra att du hittade en lösning som fungerade för dig genom att blanda den med din dagkräm. Vi tar till oss din feedback om konsistensen – det hjälper oss verkligen i vårt arbete med att ständigt förbättra våra produkter.

Tveka inte att höra av dig om du har fler tankar eller frågor framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vilka fantastiskt sköna välgörande produkter ⭐️

Allt har varit en bra upplevelse. Bra hemsida, produktpresentationer, beställning, snabb leverans & produkterna är 10/10 så otroligt skön hudvård ⭐️ Kommer absolut fortsätta & framöver öka på med era övriga produkter så som rengöring. Jag är ju mitt i livet & klimakteriet har verkligen gått hårt åt min annars problemfria hud som jag varit välsignad med fram tills 53 års ålder. Har testat många olika nu, men ByGraaf KÄNNS genuint otroligt mjuka & välgörande för huden redan efter 1 veckas användning. Nöjd kund som vill & kommer fortsätta. Bästa hälsningar Anna Toledano Book

24 de junho de 2025

Hej Anna,

Stort tack för ditt otroligt fina omdöme – det betyder enormt mycket för oss att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi är så glada att höra att både servicen, leveransen och framför allt produkterna har levt upp till dina förväntningar – och mer därtill. Det värmer extra mycket att höra hur vår hudvård kunnat göra skillnad under en ny fas i livet. Just att kunna erbjuda något som känns både genuint och välgörande är precis vad byGraaf handlar om.

Vi ser fram emot att få följa dig vidare på din hudvårdsresa, och självklart finns vi här om du har frågor eller vill ha vägledning kring framtida produkter.

Tack igen för ditt förtroende och dina fina ord!

Varmaste hälsningar,

Jag beställde Solstift utan färg

Jag beställde Solstift utan färg, men blir vitt när jag tar på

14 de junho de 2025

Hej Susanne,

tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Vårt ofärgade Sun Protection Stick innehåller fysikaliska UV-filter som ibland kan lämna en vit hinna, särskilt om man inte smörjer ut det efter applicering – vi förstår att det kan kännas oväntat om man förväntat sig att det smälter in direkt. Vår beige-tonade variant är ett bra alternativ för dig som vill ha ett mer naturligt resultat utan att behöva arbeta in produkten lika mycket. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill byta – vi hjälper dig gärna!

Vänliga hälsningar
ByGraaf.se

Riktigt bra produkt!

Riktigt bra produkt!
Så smidig i stickformatet och jättefint med lite utjämnande tint. Lätt att applicera och sitter bra hela dagen.
Supernöjd👏🏻!!!

1 de junho de 2025

Hej Ulrika! 🌟

Stort tack för din fina recension – vad roligt att höra att du är så nöjd! Vi håller verkligen med om att stickformatet gör det enkelt och smidigt, och att den lilla tonen av färg ger ett superfint resultat. Så härligt att den sitter bra hela dagen också!

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss. 💛

fler nyanser på solkrämen

Hejsan, egentligen bara en åsikt/önskan och det är att produkten är lite för beige (ljus) för mig och jag skulle önska att den kom i yttereligare en mörkare nyans... just solkräm är ju ändå trevligare om den ger sken av lite härlig solbränna :)

Tack

3 de junho de 2025

Hej Jessica,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela med dig av din feedback!

Vi förstår absolut vad du menar – det är en jättebra synpunkt, och vi tar med oss din önskan om en mörkare nyans till framtida produktutveckling. Målet är ju precis som du säger att solkräm gärna får kännas både skyddande och fräsch – med en touch av solbränna.

Tveka inte att höra av dig om du har fler tankar eller önskemål. Din input betyder mycket för oss!

Graafs Hello Sunshine

Den är lätt, smidig, smälter in i huden utan att kladda och ger en naturlig glow med hjälp av hyaluronsyra, dessutom har den en behaglig doft, Perfect!
Jag har tidigare haft en liknande produkt i över 1000kr klassen men nu väljer jag absolut Hello Sushine!
Love it💖

28 de maio de 2025

Hej Madeleine,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌞
Vi är så glada att du hittat en ny favorit i vår Hello Sunshine! SPF 30 – och att den platsar i ditt kräsna beauty-sortiment gör oss extra stolta. Att höra att den lever upp till (eller till och med slår!) produkter i 1000-kronorsklassen är verkligen ett drömbetyg för oss.

Tack för att du delar med dig – och för att du sprider lite sunshine vibes 💛
Vi ser fram emot att få leverera fler glowiga favoriter till dig framöver!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gick inte att pumpa ur krämen så fick…

Gick inte att pumpa ur krämen så fick skära loss korken!

2 de maio de 2025

Hej Martina,

Tack för att du hör av dig – och jag förstår verkligen att det kändes tråkigt när pumpen inte verkade fungera direkt.

Vi använder oss av airless-pumpar, vilket innebär att det ibland kan krävas att man skakar flaskan ordentligt innan första användning – särskilt eftersom produkten innehåller tint. Ett tips är att även slå lätt mot handflatan några gånger och sedan pumpa igen. Då brukar det komma igång!

Testa gärna det, och återkom om det fortfarande inte fungerar – då ser vi såklart till att lösa det.

Tack för ditt tålamod och för att du valt oss!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har inte fått mina produkter

Har inte fått mina produkter. Trodde det skulle komma till posten så att jag kunde hämta när jag kom ifrån min resa.

Men ni använde ett annat fraktsätt.

Vill ha mina pengar åter. Tack.

28 de abril de 2025

Hej Amina!

Tack för ditt meddelande. Som du nämner har du varit bortrest, och tyvärr hade vi inte fått den informationen i förväg.

Vi har varit i kontakt med FedEx, och enligt dem har de försökt leverera vid tre tillfällen utan att lyckas. Vi förstår att det här inte blev som du hade tänkt dig, och vi vill gärna lösa det på bästa sätt.

Vi kontaktar dig omgående för att komma fram till en lösning – oavsett om du önskar att vi skickar om paketet eller hellre vill ha en återbetalning.

Tack för ditt tålamod!

Bra service

Fick inte alla mina grejer i min beställning i lådan men så fort jag hörde av mig så kom sista saken tillsammans med en present bara någon dag efter.
Tycker produkterna är bra och kommer att fortsätta köpa dom

25 de abril de 2025

Hej Caroline,

Tack för att du hörde av dig och gav oss möjlighet att rätta till misstaget – och stort tack för din förståelse. Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med servicen och produkterna.

Det betyder mycket för oss att du vill fortsätta handla. Vi lovar att göra vårt bästa för att leva upp till det förtroendet framöver också.

Allt gott,

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter, älskar nattkrämen 🤩

2 de abril de 2025

Hej Helena,

Tack snälla för ditt varma omdöme – så kul att höra att du älskar nattkrämen! Vi är lite extra stolta över den, så det betyder mycket. Hör av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bra produkter till ett väldigt…

Super bra produkter till ett väldigt bra pris, lyx!

2 de abril de 2025

Hej Viktoria,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du uppskattar både våra produkter och prisbilden – lyx ska kännas tillgängligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig med något framöver!

GRAAF AHA Peeling concentrate

En riktigt imponerande produkt! The GRAAF AHA Peeling Concentrate ger snabbt resultat – huden blir direkt mjukare, jämnare och får en fräsch glow. Lätt att använda, absorberas snabbt och känns lyxig utan att kosta skjortan. En ny favorit i min hudvårdsrutin!

3 de março de 2025

Hej Tanja,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada av att höra att du gillar The GRAAF AHA Peeling Concentrate och att den redan blivit en favorit i din rutin. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både effekten och känslan – precis så vill vi att våra produkter ska upplevas.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver!

Leverans

Jag beställde den 30 mars och har fortfarande inte fått produkterna. Har sett så mycket fram emot att få dom så känner mig lite irriterad! FedEx och Postnord ihop verkar inte vara någon bra kombo. By Graaf skickade produkterna på tisdagen den 1 april så det är inte ert fel. Mvh Ulrika 🌷

30 de março de 2025

Hej Ulrika,

Tack för ditt omdöme och för att du delade din upplevelse med oss. Vi förstår verkligen hur frustrerande det kan vara när man ser fram emot sina produkter och upplever förseningar, särskilt när det handlar om något man har väntat på.

Vi är glada att höra att leveransen från vår sida gick iväg som planerat den 1 april. Tyvärr kan det ibland uppstå förseningar som ligger utanför vår kontroll när vi är beroende av externa leverantörer som FedEx och PostNord. Vi kommer att kontakta dem för att ta reda på vad som kan ha orsakat fördröjningen och hålla dig uppdaterad.

Vi uppskattar din förståelse och vi gör vårt bästa för att säkerställa att du får dina produkter så snart som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller om vi kan assistera på något annat sätt.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Älskar älskar älskar

Älskar älskar älskar ! Har både day cream och night cream och det känns alltid så lyxigt när jag smörjer in mig! Doftar ljuvligt! Deras oil-to-milk cleanser är också fantastiskt och min hy känns alltid så fräsch efteråt! Va längesen jag hade hudvårdsprodukter som jag var så här nöjd ned! 🥹

7 de abril de 2025

Resposta da ByGraaf AB

Åh, wow – tack snälla för dina ord!
Vi blir helt rörda av din kärlek till produkterna. Att höra att de känns lyxiga och gör skillnad för din hud gör verkligen allt vårt arbete värt det. Tack för att du delar med dig – det betyder så mycket för oss!

Bästa Hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kört på vitamin C serumet nu ett tag…

Kört på vitamin C serumet nu ett tag och den har gjort underverk med min hy! Aldrig varit så återfuktad eller haft sån silkeslen hy tidigare (och som den torris som jag är så är det sällan produkter brukar göra någon stor skillnad) men denna är fantastisk! Blir att köpa och testa fler produkter! 🙌😍

7 de abril de 2025

Resposta da ByGraaf AB

Tack snälla Tuva-Lina för att du tog dig tid att skriva så fint!
Det gör oss verkligen glada att höra att serumet funkar så bra för dig – särskilt när det annars är svårt att hitta något som verkligen återfuktar. Det betyder mycket att få så fin feedback. Vi ser så mycket fram emot att höra vad du tycker om fler produkter framöver!

Bästa hälsnignar

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SCAM

Det här är produkter inköpta av grossisten Selfnamed som ni satt ert namn på bara. Inget fel med det om man är tydlig med det, men ni försöker framställa det som att NI tagit fram dessa formuleringar och produkter.

5 de abril de 2025

Resposta da ByGraaf AB

Hej och tack för din feedback!

Vi har noggrant valt ut de recept och produkter som vi och vårt team älskar, och som bäst passar vårt varumärke och den målgrupp vi riktar oss mot. Vi strävar alltid efter att skapa produkter som möter våra kunders behov och vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt.

Med vänliga häslningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naturlig hudvård med omtanke – värt väntan

Jag har länge letat efter ekologisk hudvård som känns bra både för huden och samvetet – och blev så glad när jag hittade By Graaf Skincare. Produkterna är 100 % veganska, cruelty-free och fria från onödiga tillsatser, vilket gör dem både hudvänliga och miljövänliga.

Efter att ha testat dem i några dagar är jag verkligen imponerad – konsistenserna är lyxiga, dofterna är naturliga men ändå fräscha, och min hud känns återfuktad och balanserad.

Det enda lilla minuset är att leveransen tog ganska lång tid – jag hoppas att i framtiden man kan erbjuda snabbare frakt, särskilt när man ser fram emot att testa något nytt. :)

3 de abril de 2025

Hej Agneta,

Tusen tack för din fina och ärliga recension – det betyder otroligt mycket för oss att höra att du uppskattar våra produkter och vårt hållbarhetsfokus!

Vi är så glada att du upplevt både doft, konsistens och effekt som positiv – precis den typen av upplevelse vi vill skapa.

Vi tar också till oss din feedback kring leveranstiden. Det är något vi jobbar aktivt med att förbättra, så att du (och andra som längtar!) ska få hem era produkter snabbare i framtiden.

Tack igen för att du delar med dig – och för att du valt att stötta en hudvård med omtanke!

Jättebra produkter och seriöst företag

Jättebra produkter och seriöst företag

21 de março de 2025

Resposta da ByGraaf AB

Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du upplever våra produkter som riktigt bra och att du ser oss som ett seriöst företag. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och transparens – och det är så kul att det märks!

Vi ser fram emot att få fortsätta vara en del av din hudvårdsrutin. Tack för ditt stöd!

ByGraaf

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.