Graafs Hello Sunshine! sunscreen 30spf är en ny favorit i mitt kräsna beauty sortiment. Den är lätt, smidig, smälter in i huden utan att kladda och ger en naturlig glow med hjälp av hyaluronsyra,... Ver mais
ByGraaf – Vegansk och Hållbar Hudvård. ByGraaf är ett svenskt hudvårdsvarumärke som drivs av Magdalena och Hannah Graaf, två av Sveriges mest välkända profiler inom skönhet och hållbarhet. Vi erbjuder en rad högkvalitativa, veganska och cruelty-free produkter som är framtagna för känslig hud och utvecklade med internationell expertis. Våra produkter är tillverkade i Europa enligt strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder och är certifierade enligt COSMOS (Cosmetic Organic and Natural Standard) för naturligt och ekologiskt innehåll. Med ett sortiment som inkluderar serum, krämer, peeling och rengöring, erbjuder vi produkter som Vitamin C Serum (269 kr), Collagen Boost Serum (349 kr) och Anti-Age Day Cream (299 kr). Vi har också accessoarer som sovmasker i olika färger för 299 kr. Alla produkter är fria från parabener, sulfater och andra onödiga tillsatser, och förpackningarna är återvinningsbara för att minska miljöpåverkan. ByGraaf värnar om kundens trygghet med säkra betalningsalternativ som Klarna, PayPal och Visa. Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 399 kr och 15 % rabatt för nyregistrerade kunder. Produkterna har en hållbarhet på 12–24 månader efter öppning, och vi rekommenderar patch-test för extra känslig hud. Vi planerar att lansera produkter med solskydd (SPF) inom kort för att komplettera vårt sortiment. Med fokus på hållbarhet, kvalitet och kundnöjdhet är ByGraaf det självklara valet för hudvård som gör skillnad – både för dig och för miljön.
Energivägen 2C, 13549 , Tyresö, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Så fin kundservice som löste en ny produkt när den hade läkt i min väska. Ska bli så kul att få testa era produkter. Älskar eran sovmask som jag köpt sen tidigare.

Resposta da ByGraaf AB
Jag har använt GRAAF produkter i en månad och måste säga att jag är Väldigt positivt överraskad! Produkterna känns otroligt bra när jag applicerar dem och de känns så naturligt för min hy. Överlag ser och känns min hy mycket mer välmående ut. Jag älskar speciellt Collagen boost, C-vitaminen, ansiktstvätten och Retinolen! Jag använder också GRAAF tinted 50 spf som skyddar och känns jättebra under dagen dessa soliga dagar! Kommer definitivt fortsätta med Graafs’s produkter!

Resposta da ByGraaf AB
Köpte en tint solcreme som var fint täckande och fin färg. Tyckte dock att den var lite ”torr” och svår att smörja in. Blandade då den med min vanliga dagcreme och då blev det ok.

Resposta da ByGraaf AB
Allt har varit en bra upplevelse. Bra hemsida, produktpresentationer, beställning, snabb leverans & produkterna är 10/10 så otroligt skön hudvård ⭐️ Kommer absolut fortsätta & framöver öka på med era övriga produkter så som rengöring. Jag är ju mitt i livet & klimakteriet har verkligen gått hårt åt min annars problemfria hud som jag varit välsignad med fram tills 53 års ålder. Har testat många olika nu, men ByGraaf KÄNNS genuint otroligt mjuka & välgörande för huden redan efter 1 veckas användning. Nöjd kund som vill & kommer fortsätta. Bästa hälsningar Anna Toledano Book

Resposta da ByGraaf AB
Jag beställde Solstift utan färg, men blir vitt när jag tar på

Riktigt bra produkt!
Så smidig i stickformatet och jättefint med lite utjämnande tint. Lätt att applicera och sitter bra hela dagen.
Supernöjd👏🏻!!!

Resposta da ByGraaf AB
Hejsan, egentligen bara en åsikt/önskan och det är att produkten är lite för beige (ljus) för mig och jag skulle önska att den kom i yttereligare en mörkare nyans... just solkräm är ju ändå trevligare om den ger sken av lite härlig solbränna :)
Tack

Resposta da ByGraaf AB
Den är lätt, smidig, smälter in i huden utan att kladda och ger en naturlig glow med hjälp av hyaluronsyra, dessutom har den en behaglig doft, Perfect!
Jag har tidigare haft en liknande produkt i över 1000kr klassen men nu väljer jag absolut Hello Sushine!
Love it💖

Resposta da ByGraaf AB
Gick inte att pumpa ur krämen så fick skära loss korken!

Resposta da ByGraaf AB
Har inte fått mina produkter. Trodde det skulle komma till posten så att jag kunde hämta när jag kom ifrån min resa.
Men ni använde ett annat fraktsätt.
Vill ha mina pengar åter. Tack.

Resposta da ByGraaf AB
Fick inte alla mina grejer i min beställning i lådan men så fort jag hörde av mig så kom sista saken tillsammans med en present bara någon dag efter.
Tycker produkterna är bra och kommer att fortsätta köpa dom

Resposta da ByGraaf AB
Super bra produkter till ett väldigt bra pris, lyx!

Resposta da ByGraaf AB
En riktigt imponerande produkt! The GRAAF AHA Peeling Concentrate ger snabbt resultat – huden blir direkt mjukare, jämnare och får en fräsch glow. Lätt att använda, absorberas snabbt och känns lyxig utan att kosta skjortan. En ny favorit i min hudvårdsrutin!

Resposta da ByGraaf AB
Jag beställde den 30 mars och har fortfarande inte fått produkterna. Har sett så mycket fram emot att få dom så känner mig lite irriterad! FedEx och Postnord ihop verkar inte vara någon bra kombo. By Graaf skickade produkterna på tisdagen den 1 april så det är inte ert fel. Mvh Ulrika 🌷

Resposta da ByGraaf AB
Älskar älskar älskar ! Har både day cream och night cream och det känns alltid så lyxigt när jag smörjer in mig! Doftar ljuvligt! Deras oil-to-milk cleanser är också fantastiskt och min hy känns alltid så fräsch efteråt! Va längesen jag hade hudvårdsprodukter som jag var så här nöjd ned! 🥹

Resposta da ByGraaf AB
Kört på vitamin C serumet nu ett tag och den har gjort underverk med min hy! Aldrig varit så återfuktad eller haft sån silkeslen hy tidigare (och som den torris som jag är så är det sällan produkter brukar göra någon stor skillnad) men denna är fantastisk! Blir att köpa och testa fler produkter! 🙌😍

Resposta da ByGraaf AB
Det här är produkter inköpta av grossisten Selfnamed som ni satt ert namn på bara. Inget fel med det om man är tydlig med det, men ni försöker framställa det som att NI tagit fram dessa formuleringar och produkter.

Resposta da ByGraaf AB
Jag har länge letat efter ekologisk hudvård som känns bra både för huden och samvetet – och blev så glad när jag hittade By Graaf Skincare. Produkterna är 100 % veganska, cruelty-free och fria från onödiga tillsatser, vilket gör dem både hudvänliga och miljövänliga.
Efter att ha testat dem i några dagar är jag verkligen imponerad – konsistenserna är lyxiga, dofterna är naturliga men ändå fräscha, och min hud känns återfuktad och balanserad.
Det enda lilla minuset är att leveransen tog ganska lång tid – jag hoppas att i framtiden man kan erbjuda snabbare frakt, särskilt när man ser fram emot att testa något nytt. :)

Resposta da ByGraaf AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.