by Hornsleth Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik leveret mit smukke vitrineskab idag. Det var lige at det kunne komme op til min førstesals lejlighed pga trappeopgangen. Men Carsten og hans medhjælper fik det nænsomt op. Lige nu nyder jeg bare a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang har By Hornsleth ydet en fremragende service. Meget hurtig levering og en virkelig fin biopejs. Bundpladen havde en lille rids, men Carsten har prompte og uden diskussion bestilt en ny... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt det smukkeste vitrineskab hos By Hornsleth - hvor der har været lang leveringstid, da det skulle fragtes helt fra Vietnam. Undervejs i kontakten er jeg hele tiden blevet mødt med venlighed og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt og lækkert udvalg. Fandt en fed hylde fra Lene Bjerre. Den var helt op til mine forventninger god kvalitet og sending var godt og forsvarligt pakket ind så hylden ikke blev ødelagt under forsende... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores

Informação fornecida por fontes externas variadas

by Hornsleth blev stiftet på baggrund af vores store passion for interiør til boligen. Vores passion startede mange år tilbage og har altid været en stor del af vores liv, som vi altid har vidst, vi ville mere med end blot at dyrke det hobbyplan. Vi har altid ønsket at kunne dele vores passion for interiør til hjemmet og haven med andre, hvorfor vi startede by Hornsleth, hvor vores kunder kan købe alle de produkter, vi brænder så meget for. Med by Hornsleth sørger vi i dag for, at vores kunder får mulighed for at indrette sig i en nordiske stil med vores brede udvalg af interiør, da især skandinavisk indretning står os meget nært.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, så produkt via facetime for at afklare et par spørgsmål, derefter meget hurtig levering og et produkt i top kvalitet ;-)))

21 de novembro de 2018

Super Duper

Det må være på sin plads

17 de novembro de 2018
logotipo da by Hornsleth

Resposta da by Hornsleth

Kære Daniel

Du har anmeldt en webshop som sælger møbler og interiør, ;-)
Vi har ingen garderobe - Men har en cool shop.
Vil du ikke være sød at slette denne anmeldese og sende den til de respektive.
Pft og god weekend til dig.

Dbh.
Carsten - by Hornsleth

Super tilfreds

Super tilfreds med varen, prisen og leveringen.. Helt bestemt en hjemmeside jeg vil benytte mig af igen 😀

15 de julho de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig service

Købte et cafebord og 2 havestole hos firmaet. Blev efter en uge ringet op omkring, at de ikke kunne levere stolene alligevel medmindre det blev sidst på sommeren. Takkede nej, og købte kun bordet. Fik efterfølgende bordet leveret, men pladen var limet skævt på. Ringede til firmaet, som virkede uforstående, men gik surt med til at jeg kunne få et nyt bord, men så måtte jeg selv lime mit bord sammen -et lille cafebord til 2000 kr.

30 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! De ringede til mig kort efter min forudbestilling af havemøbler, blot for at sikre at jeg var klar over, at det var en forudbestilling og ikke en lagervare. De besvarer mails hurtigt og er yderst hjælpsomme. Jeg vil helt sikkert handle her en anden gang.

16 de abril de 2018

Helt i top

Fantastisk god og venlig service, gode priser og dejlige produkter

8 de abril de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais