BYIC Avaliações 8.541

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har virkelig fået en god service. Jeg skrev med en sød Vibeke fra BYIC, vedr en giveaway som jeg var så heldig at vinde. Den kjole jeg modtog var desværre for stor, alligevel var hun så sød at giv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fint produkt. Kan ikke 5 da de et par dage efter have påskekampagne og jeg kunne have sparet hvis de havde oplyst det. Ærgerligt så vil nok ikke bestille der igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt udvalg af tøj. Jeg købte en kjole og to basic toppe og alle dele lever kvalitetsmæssigt op til prisen. Jeg skal helt sikkert handle her igen næste gang en festkjole skal hjem og hænge på adresse... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Roupas
  3. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Altid et besøg værd

God hjemmeside med god inspiration og fine vare. Købte en cardigan/ sweater med mohair - virkelig lækker.

30 de agosto de 2025

Hej Catia.
Tusind tak for din anmeldelse💌
Det glæder os at høre, at du synes godt om vores hjemmeside og finder inspiration der – og hvor er det dejligt, at du er tilfreds med dit køb. En cardigan/sweater med mohair er virkelig en lækker klassiker.

Vi håber, du får masser af glæde af den!💫

30 de agosto de 2025

Hej Helle.
Tak for din feedback🌸
Hvor skønt at høre, at både vores leveringstid og service levede op til dine forventinger.

De bedste hilsner Vibeke, BYIC💌

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice! Jeg havde købt en varet der dagen efter kom på tilbud og BYIC var så gode at give mig rabatten!! 🫶🏼

29 de agosto de 2025

Hej Alberte.
Tak for din anmeldelse🤍
Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne finde en god løsning på situationen, og at vores kundeservice dermed levede op til dine forventinger.

De bedste hilsner Vibeke, BYIC💌

Hurtig levering, flot jakke 🤎

23 de agosto de 2025

Hej Helena.
Tusind tak for din feedback💫
Dejligt at høre, at jakken kom hurtigt og godt frem til dig, og at du synes godt om den.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for den.

God service og hurtig levering

Desværre modtog jeg et beskadiget produkt. Hurtigt svarede og returnerede de for den defekte vare, uden at jeg skulle bøvle med at sende den retur, da der allerede forelå billeddokumentation.

De resterende varer var så fine og lækre.

God service og hurtig levering.

Hej Tina.
Tusind tak for din feedback💫
Vi er naturligvis rigtig kede af, at du modtog et beskadiget produkt – det er selvfølgelig ikke meningen. Dog er vi glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre uden besvær, og sammen finde en god løsning på situationen.

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med de resterende varer, og at både service og levering levede op til dine forventninger!

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber, du får masser af glæde af dine nye produkter!

Hej Kirsten.
Tusind tak for din feedback🤍
Hvor er det bare skønt at høre, at vores kundeservice levede op til dine forventninger. Vi stræber hver dag efter at tilbyde den bedst mulige hjælp, så det er så dejligt at høre fra jer, når det lykkes.

Tak for at dele din oplevelse med os.

Rigtig god dag🌸

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Unødvendigt dyrt at bytte størrelse

Jeg synes, det er ærgerligt, at man selv skal betale fragt for at returnere og bytte til en anden størrelse. Det ender hurtigt med at blive mange unødvendige udgifter, når man både skal betale for returfragt og for at få den nye vare sendt igen. Det gør desværre hele købsoplevelsen mindre tilfredsstillende.

1 de setembro de 2025

Hej Annika.
Tak for din feedback🤍
Vi er kede af at høre, at du oplevede retur- og bytteprocessen som dyr og besværlig – det er bestemt ikke meningen, at det skal tage glæden ud af at handle hos os.

Vi forstår godt din pointe om udgifterne ved returfragt og en ny forsendelse.
Vi forsøger at holde vores priser på levering og returnering så lave som muligt, og har for nu sikret en returfragtpris på 39 DKK.
Vi arbejder på en bedre løsning for fremtiden, hvor ombytning også bliver muligt🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super sød…

Hurtig levering og super sød medarbejder i deres kundeservice.
Der var plet på min nederdel - hurtigt fik jeg en ny - uden beregning ⭐️

29 de agosto de 2025

Hej Jeanett.
Tusind tak for din feedback💫
Vi er naturligvis kede af, at din nederdel ankom med en plet, men rigtig glade for at høre, at vi hurtigt kunne være behjælpelig med en god løsning.

Det betyder meget for os, at du fremhæver både den hurtige levering og oplevelsen med vores kundeservice – vi gør os umage for at give netop den tryghed og service.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye nederdel!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SPAR DIG SELV DE PENGE

SPAR DIG SELV DE PENGE - KØB IKKE HERFRA
Jeg har oplevet flere gange efterhånden, at det tøj jeg har bestilt, har været af meget ringe kvalitet. Det var dog dråben, da jeg lavede en “Google Images” søgning, og fandt præcist to af de kjoler jeg har bestilt, på Shein. Virksomheden tjener så mange penge, og tøjet reklameres i høj grad med at være “designet i Danmark”. Der er dog ingen der påpeger fra BYIC, at tøjet bliver produceret i udlandet, og med materiale af meget dårlig kvalitet. Spar jer selv de penge.

1 de agosto de 2025

Hej Emma.
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse🌸
Vi er kede af at høre, at du har følt dig skuffet over kvaliteten af de varer, du har modtaget. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil gerne understrege, at vores designproces foregår i Danmark, hvor vores team står for at udvikle og udvælge de styles, vi ønsker at tilbyde. Som de fleste modebrands får vi produceret vores varer i udlandet, men vi samarbejder med nøje udvalgte leverandører og stiller krav til pasform, kvalitet og finish. Vi bestræber os på at levere produkter, der lever op til de standarder, vi kan stå inde for – og som vores kunder forventer.
I forlængelse heraf, vil vi også gerne understrege, at vi bestemt ikke har noget med Shein at gøre, og at deres produkter dermed er kopivarer af vores.

Vi forstår dog din frustration, hvis du har oplevet, at materialet ikke har matchet dine forventninger. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre til vores design- og indkøbsteam, så vi kan arbejde på at forbedre både materialevalg og gennemsigtighed.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice (support@byic.com) direkte, så vi kan hjælpe dig med en løsning i forhold til de varer, du har været utilfreds med.

God dag💌

Hej Heidi.
Tusind tak for din feedback🤍
Hvor dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at både levering og produkt levede op til dine forventinger!

Rigtig god dag til dig💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig service og godt produkt

Pakken kom mega hurtigt og kjolen var helt perfekt

26 de agosto de 2025

Hej Marlene.
Tusind tak for din feedback💫
Hvor skønt at høre, at du kan lide din nye kjole, og at den kom godt og hurtigt frem!
Vi håber, at du får masser af glæde af den.

God service og hurtig levering

Kan varmt anbefale BYIC hurtig levering samt nemt at returnere sine vare. Anbefaler altid venner og familie til BYIC:)

25 de agosto de 2025

Hej Kimie.
Tusind tak for din feedback🤍
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både levering, returprocessen og vores service – og hvor er det fantastisk, at du anbefaler os til dine venner og familie!

Vi glæder os til at sende mange flere BYIC-pakker din vej!
Rigtig god dag🌸

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering - og flot tøj

24 de agosto de 2025

Hej Hanne.
Tusind tak for din feedback🤍
Hvor er det bare dejligt at høre, at du alt i alt har haft en god oplevelse hos os, både med service, levering og vores produkter - det varmer virkelig!

Rigtig god dag til dig💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt tilfreds og hurtig levering

Jeg har bestilt tøj tre gange hos BYIC. De leverer hurtigt og hvis det ikke passer, er der nemt at sende tøjet retur. Er mega glad for mine Signatur bukser i både sorte og beige!

10 de agosto de 2025

Hej Michela.
Tak for din flotte anmeldelse💌
Hvor er det fedt at høre, at du har haft gode oplevelser med levering og retur – og at SignaturIC bukserne er blevet favoritterne i både sort og beige.

Vi bliver så glade, når kunder som dig vender tilbage igen og igen – det betyder virkelig meget for os.
Vi glæder os allerede til at sende din næste BYIC-pakke afsted!📦

Rigtig god dag!
Kram Vibeke, BYIC.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Pakke leveret væsentlig senere end lovet

Opdateret:
Pakken blev lokaliseret og leveret (efter 6 hverdage). Lidt træls oplevelse at kundeservice først reagerer efter anmeldelsen af butikken på trustpilot når kundeservice forinden ikke tog telefonen efter gentagne opkald.

Afventer fortsat min pakke, og har modtaget en mail om bedømme min oplevelse med byIC... Hmm.
Der loves 1-2 dages levering (hverdage) og der er i dag gået 4 hverdage. Kundeservice svarer ikke og pakken kan ikke spores via modtagne link.

26 de agosto de 2025

Hej Michelle.
Tak for din anmeldelse🌸
Vi er meget kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din pakke, og at hverken leveringstid eller tracking-link har levet op til forventningerne. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at man skal have hos os.

Normalt leverer vi inden for 1–2 hverdage, så vi beklager meget, at der i dit tilfælde er sket en forsinkelse.
Vi vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at du får din ordre hurtigst muligt.
Du er mere end velkommen til at kontakte os på support@byic.com, så vi kan hjælpe med at undersøge forsendelsen,og finde en løsning på den uheldige situation.

God dag til dig💫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så nuttede kjoler jeg elsker dem

Så nuttede kjoler jeg elsker de

Hej Anja.
Tusind tak for din søde anmeldelse💌
Hvor er det dejligt at høre, at du elsker vores kjoler – det betyder virkelig meget for os!

Vi glæder os til at sende endnu flere styles din vej ✨

Rigtig god dag!

Det hele var nemt

Det hele var nemt, og bestilte 2 kjoler som er så smukke. Kvaliteten samt hele leveringsfunktionen er helt perfekt. Vil helt klart anbefale dem, og glæder mig til at shoppe hos jer igen.

Hej Reemz.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!💫
Det glæder os rigtig meget at høre, at alt gik nemt, og at du er så glad for dine nye kjoler.
Hvor er det dejligt, at både kvaliteten og leveringen har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dine nye styles🌸

Rigtig god dag.
Kram Vibeke, BYIC.

Hej Pia.
Tak for din feedback🌸
Hvor er vi glade for at høre, at vi samlet set har givet dig en tilfredsstillende oplevelse mht. både produkt og levering.

Vi håber, at du får masser af glæde af din nye kjole.

Rigtig god dag til dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækkert produkt og super hurtigt…

Super lækkert produkt og super hurtigt forsendelse. Der var ikke noget at være utilfreds med!

14 de agosto de 2025

Hej Sara.
Tusind tak for din feedback🤎
Det gør os så glade at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen.
Vi stræber efter, at det hele skal være en nem og god oplevelse – så det betyder meget for os at få den bekræftelse🙈

Vi håber, du får masser af glæde af dit køb!

Rigtig god dag til dig!
De bedste hilsner Vibeke, BYIC.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais