Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Luksus til huden og kan varmt anbefales. Jeg vil ikke vælge andet end ByLykkes hudplejeprodukter. Jeg er desuden utroligt taknemmelig for den hurtige leveringstid - jeg husker nemlig altid først... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs for at handle her fordi der ikke nogen anmeldelser. Men alt var helt perfekt, jeg bestilte mandag aften og fik hurtigt en bekræftelse på at ordren var pakket og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

Bylykke udvikler og sælger ByLykke Plejeprodukter uden parfume, samt udvalgte skønhedsprodukter som vi mener komplimenterer ByLykke cremerne. ByLykke indeholder den unikke ingrediens Colostrum Complex, der virker antiinflammatorisk og helende. Ingrediensen er udviklet via eget forskningsprojekt fra 2005-08 på Aalborg Universitet. Vi har mange kunder med sart og sensitiv hud og ligeså mange kunder, der ønsker enkle og gennemskuelige produkter de kan stole på. Desuden importerer vi økologisk olivenolie fra en gammelt familieforetagende i Spanien, hvor kvaliteten er i højsædet. Forskellige olier til indvortes brug samt kropsolier køber vi direkte fra et velrenommeret firma i Tyskland, hvilket gør at vi kan tilbyde disse til konkurrencedygtige priser. Vi sælger et udvalg af helsekost, som bl.a. Liposomale vitaminer fra ActiNovo i Tyskland, samt enkelte andre varer, der kan hjælpe dig til en sund hud og krop i balance. Vi importerer det bedste magnesium badesalt fra Zechstein området, som vi pakker og tilbyder til en god pris. Alle varer vi sælger står vi 100% inde for i forhold til smag, kvalitet og oprindelse. Vi ønsker at give dig tryghed når du skal shoppe sundhed, pleje og helsebringende produkter. Vores kunder kommer fra hele Europa og vi har en udvalgt distributør i England, som markedsfører ByLykke hos skønhedsklinikker.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nemt

Nemt, hurtigt og godt

20 de agosto de 2024

1000 tak for de pæne ord og stjernerne 🙏🏻 de er meget værdsætte 🤗

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, og varen er som på siden, og til prisen. Prisen er bedre end på andre hjemmesider! Jeg handler her igen om ikke så længe.

19 de agosto de 2024

Resposta da Bylykke

1000 tak og velkommen til Bylykke universet. Vi glæder os til at betjene dig snart igen.

God creme god service

God creme god service

7 de agosto de 2024

Resposta da Bylykke

1000 tak for de pæne ord og alle stjernerne 🙏🏻 Vi samler på glade og tilfredse kunder kh Pia Lykke

Virkelig gode cremer

Min hud begyndte at slå fuldstændig ud i den ene side af af ansigtet og jeg var ærlig talt i vildrede. Jeg var inde og Google lidt forskelligt og falder over ByLykke og kan se at flere synes om hendes cremer så ja jeg slå til.
Allerede dagen efter kunne jeg hente
cremerne så virkelig hurtig afhentnings muligheder.
Det vilde er at dagen efter første påføring kunne jeg se forbedring og det bliver kun bedre for hver dag.
Så ja en kæmpe anbefaling herfra 😊

22 de julho de 2024

Resposta da Bylykke

Hvor glædeligt at høre ByLykke gjorde den forskel vi håbede🙏🏻 1000 tak for at dele dine oplevelser 🙏🏻

Den bedste creme

Den bedste creme. Virkelig 😊

9 de julho de 2024

1000 tak for din flotte vurdering. Det varmer når vores kunder er tilfredse🙏🏻

Gode produkter

God hjemmeside, hurtig levering
Jeg har sart hud, de cremer jeg køber er virkelig effektive

1 de junho de 2024

Resposta da Bylykke

Tusind tak for at dele dine gode erfaringer. Vi elsker når ByLykke gør en forskel🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og lynhurtig levering af et…

God service og lynhurtig levering af et dejligt produkt fra Bylykke, spansk olivenolie. Tak!

8 de abril de 2024

Resposta da Bylykke

Dejligt du er glad for vores service🙏🏻 Vi sætter stor pris på, at du vil dele din gode erfaring. 1000 tak🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super creme til eksemplaget og irriteret hud

ByLykkes Original Skin creme har hjulpet helt enormt på mit eksem, min hud kløede konstant og var meget irriteret, men føles nu takket været ByLykke normal og sund igen (havde inden da prøvet mange andre mærker uden held, så ByLykke kan noget helt særligt)

9 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Bylykke

Hvilken glæde at høre om dine erfaringer. Vi elsker når vores kunder mærker og føler den forskel vi håber at bidrage til. 1000 tak for at dele🙏🏻

Lynhurtigt afsendt

Lynhurtigt afsendt. God kvalitet og kundeservice i top 🤩

30 de março de 2024

Resposta da Bylykke

1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi elsker tilfredse kunder og glædes hvergang det værdsættes🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig levering på kun en dag på…

Lynhurtig levering på kun en dag på trods sf helligdage. Varen fra bylykke er et superprodukt som hele familien bruger.

26 de março de 2024

Resposta da Bylykke

1000 tak for at dele din gode oplevelse og dejligt ByLykke gavner huden i din familie🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig gode produkter til acceptabel…

Utrolig gode produkter til acceptabel pris.
Jeg har rosacea og bruger kun by lykke ansigtscreme.

26 de março de 2024

Resposta da Bylykke

Netop det at afhjælpe hudproblemer, gør vores arbejde så værdifuldt samtidig med det varmer vores hjerter, at ByLykke kan være den forskel 🙏🏻 tak for du i talesætter værdien for dig😊

Wonderful costumer care

Jeg bestilte et par flasker lipo vitamin c som jeg glemte at det skal sendes frem for hentes i Ålborg ved en fejl, ejeren tog sin tid til at ringe til mig angående mig varer. Det var en dejlig påmindelse selvom det var min fejl.
Tak for det.

21 de março de 2024

Resposta da Bylykke

Vi skal hjælpe hinanden, ellers bliver alting jo koldt. Vi elsker tilfredse kunder. Tak for den flotte anmeldelse.
Kh Pia Lykke

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais