Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz. Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot... Ver mais
Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl. In een paar steekwoorden: - Vriendelijk - Meedenkend - Snel antwoord op vragen - Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing) - Betaalbaar... Ver mais
Snelle levering. Heldere communicatie. Weer helemaal blij met mijn oogmaskers. Slaap daardoor zo lekker.
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een ontzettend fijne ervaring hier. De verzwaringsknuffel is erg in de smaak gevallen en wij komen hier zeker terug. Veel opties voor stof en gewicht, Mylène heeft alles heel duidelijk beschreven en schappelijke prijsjes. Dankjewel!

Geweldige service!
De mooie, lieve knuffel werd snel geleverd!

Resposta da by Myl
Ondanks de vakantieperiode snelle levering en de Golden Retriever knuffel voldoet zeker aan mijn verwachtingen, heerlijk zacht en erg knuffelbaar.

Resposta da by Myl
Snelle verzending en een leuk kaartje, lootje en presentje erbij.

Resposta da by Myl
Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en heldere en duidelijke communicatie over bestel- en leverproces. Prettig product.

Resposta da by Myl
Fijne en vlotte samenwerking. Ik heb alles ontvangen zoals ik het me voorstelde. Goede kwaliteit!

Resposta da by Myl
Fijn contact, snelle verzending en de producten zijn van goede kwaliteit voor echt lage prijzen.

Resposta da by Myl
De opdracht is goed en zeer snel uitgevoerd en het resultaat was erg mooi! Mijn dochter was blij met haar cadeau!

Resposta da by Myl
Werd vrij snel geleverd, en was goed verpakt in een leuke vrolijke doos, de verzwarings knuffel voelt goed aan en helpt bij onrust en paniek aanvallen in de nacht om toch tot rust en in slaap te komen.

Resposta da by Myl
Altijd mooie slaaptunnel altijd snel en super vriendelijke

Resposta da by Myl
Mijn zoon Xander slaapt best goed onder de slaaptunnel, inslapen blijft een dingetje, maar doorslapen gaat stukken beter. Vooraf goed contact gehad over wat te bestellen, hoe het materiaal aanvoelt en wat de keuze opties zijn. Xander is vooral heel blij met de kleur van de slaaptunnel en de gamecontrollers die erop gedrukt staan.
Wat ons betreft absoluut een aanrader!

Resposta da by Myl
Geweldig! Fijn contact, alles op wens en niet duur. Ze heeft geweldig geholpen de juiste stof te zoeken voor een speciale aanvraag. Wij zijn erg tevreden!

Resposta da by Myl
Verzwaringsknuffel gekocht. Fijn formaat en fijn gewicht. Het duurde even voordat deze werd opgestuurd.

Resposta da by Myl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.