Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besides the great product quality, the customer service was amazing. Stine was really helpful throughout and helped me out with a change to my order quickly. Can recommend and will shop again :) -Ras... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 mundbind og de er bare super. Kom hurtigt og blev leveret super fint pakket ind - en ren fornøjelse at modtage min pakke. Udover de 2 masker jeg bestilte var de så søde at vedlægge et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købe både suttesnore til min datter og hårbøjler til mig. Super tilfreds, og hurtig levering. Har allerede fået flere komplimenter. Vi var desværre lidt uheldige med den ene suttesnor, men det blev... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

By Stær er et farvestrålende multiunivers med alt, hvad hjertet begærer indenfor accessories, mode og interiør. Vi hylder farver og print og skaber et bredt sortiment af produkter til kvinder, børn og hjemmet. Vores tøj produceres af genbrugte sarier eller dead stock fra Indien. På den måde udnytter vi stof, som ellers ville gå til spilde. By Stær er grundlagt af Camilla Stær, der i den spæde opstart håndsyede sløjfer til børn. Iværksætteri har altid været en del af Camillas DNA, og hun driver i dag By Stær som et trendbaseret brand.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kan varmt anbefales!

Fine varer og super hurtig levering!
Pakket fint og forsvarligt ind - og en sød hilsen vedlagt!
Kan varmt anbefale at handle her!

28 de abril de 2025

Kære Julie

TUSIND tak for din enormt fine anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at høre, at du har været tilfreds med dine nye produkter og leveringstiden. Tak for at dele din oplevelse med os :)

Fantastisk venlig

Fantastisk venlig, hurtig og effektiv kundeservice. Er meget tryg ved at handle der fremover.

25 de março de 2025

Kære Line

TUSIND tak for dine rosende ord! Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med vores kundeservice. Det er naturligvis en kæmpe prioritet for os, at vores kunder får en god service.

Skøn forårsdag til dig!

Kære Lene

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med produkterne og leveringstiden!

Hurtig levering.

Hurtig levering.. blev sendt samme dag som jeg bestilte den

31 de março de 2025

Kære Jeanne

Tusind tak for at dele din oplevelse med os - og dejligt, at du har været tilfreds med leveringstiden!

Skønne kimonoer

Skønne kimonoer, i ægte silke. Tak!

25 de fevereiro de 2025

Kære Helene

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter virkelig stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os og er virkelig glade for, at du er tilfreds med dine silkekimonoer fra By Stær.

Det fungerer bare

Det fungerer bare. 🙏
Hurtig levering. 👍

29 de janeiro de 2025

Kære Beate

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt, at du har været tilfreds med leveringstiden. Tak for at dele din oplevelse med os.

Kan varmt anbefales 👏

Min pakke var hurtigt klar til afhentning, hvor jeg blev mødt af en smilende og venlig medarbejder, der lyn-hurtigt fandt min pakke🌟 Elsker mine nye hårklemmer 😍 Bestemt ikke sidste gang jeg køber noget her 🤩

3 de fevereiro de 2025

Kære Laura

Hvor gør det os bare glade at læse din fine og meget positive anmeldelse. Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Jeg vil helt klart give rosen videre til vores lager, som udleverer pakker, der er bestilt til afhentning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste kvalitet

Dårligste kvalitet! Købte en pakke med to Topsytail som er helt ubrugelige pga den dårlige plastic kvalitet. Slatne, tynde og bøjer når man kører dem gennem håret. Direkte til plastic-genbrug. Posen med klare hår elastikker var revnet og elastikkerne helt hårde/ubrugelige. Jeg vil ikke bruge penge på retur og køber aldrig noget her igen.

10 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da By Stær

Vi er kede af at høre, at du har har været utilfreds med de produkter, du har bestilt på vores webshop. En topsytail skal være blød og fleksibel, så den kan bruges til diverse håropsætninger. Det er selvfølgelig meget beklageligt, hvis posen til hårelastikkerne er revnet under forsendelsen, og at hårelastikkerne har været ubrugelige. Det er blandt andet til beklagelige situationer som disse at vores kundeserviceafdeling sidder klar ved mail og telefon til at hjælpe. Ved reklamationer beder vi naturligvis ikke vores kunder om at betale en returfragt.

Vi har ikke hørt fra dig angående en reklamation på din ordre og kan ikke spore os til en ordre i vores system fra dig. Vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig med din ordre, hvis du kontakter vores kundeservice på mail eller telefon.

God kvalitet

God kvalitet, god service 💕

28 de janeiro de 2025

Resposta da By Stær

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med kvaliteten af dine nye produkter og vores service.

De smukkeste pudebetræk

De smukkeste pudebetræk og hurtig levering - bestemt anbefalelsesværdig!

29 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da By Stær

Tusind tak for at dele din anmeldelse med os! Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og er glad for dine nye pudebetræk. Tak for at dele det med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og hurtig bestilling af flotte…

Nem og hurtig bestilling af flotte sutte holder

27 de dezembro de 2024

Kære Lone

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både bestilling, produkter og leveringstiden. Tusind tak for at dele din oplevelse med os!

30 de dezembro de 2024

Kære Ole

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice. Tak for at dele din anmeldelse med os!

Virkelig go’ oplevelse

Bestilte en guldsmed hårklemme.
Den er virkelig smuk, og holder godt.
Hurtig levering. 🌺

27 de dezembro de 2024

Kære Silke

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med din nye hårklemme og leveringstiden. Tak for at dele din oplevelse med os!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kære Linda

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både bestillingen af din ordre og leveringstiden.

25 de novembro de 2024

Resposta da By Stær

Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med leveringstiden på din ordre. Tusind tak for at dele din anmeldelse med os.

Kh. Team By Stær

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais