Niet echt super goed
Duur en niet zo hoge kwaliteit database al 3 keer kwijt geraakt beetje ik geef niet zoveel geld uit voor goeie kwaliteit host

Resposta de Bytecores
Bij Bytecores geloven we dat topkwaliteit hosting niet duur hoeft te zijn. Wij combineren lage prijzen met hoogwaardige prestaties, zodat gamers, ontwikkelaars en bedrijven profiteren van krachtige servers zonder hun budget te overschrijden. Onze game hosting zorgt voor vloeiende gameplay zonder haperingen, terwijl onze VPS-servers schaalbaar en betrouwbaar zijn, perfect voor groeiende projecten. Ook voor traditionele hosting en development verhuur bieden we flexibele oplossingen die aansluiten bij uiteenlopende behoeften. Waarom lage prijzen bij Bytecores niet ten koste gaan van kwaliteit: we investeren in moderne hardware, geoptimaliseerde netwerken en geavanceerde beveiliging. Elke server is uitgerust met snelle SSD’s, redundante systemen en DDoS-bescherming, zodat jouw diensten stabiel en veilig draaien. Onze klanten profiteren van realtime monitoring, slimme tools en ondersteuning die zorgt dat elk project, spel of applicatie optimaal presteert. Zo leveren wij resultaten waar je op kunt vertrouwen, zonder verborgen kosten. Gebruiksgemak staat centraal. Ons accountdashboard maakt het eenvoudig om abonnementen te beheren en betalingen te regelen, terwijl het ServerPanel volledige controle biedt over servers: starten, stoppen, configureren en realtime statistieken bekijken, alles met een paar klikken. Bytecores is meer dan een hostingbedrijf. Wij combineren kwaliteit, betaalbaarheid en klantgerichtheid om jou te ontzorgen en je online ambities waar te maken. Met onze servers krijg je niet alleen prestaties, maar ook zekerheid: lage prijzen, hoge kwaliteit en meetbare resultaten, zodat jouw projecten, games en bedrijfsactiviteiten blijven groeien.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta de Bytecores
Hosting gekocht, bedrijf meer dan een week offline. Niet aangeraden, haal het bij een ander bedrijf.

Resposta de Bytecores
5 Sterren Hosting!! Zeer goede kwaliteit, en snelle support:) Ik raad je zeker aan om deze hosting te gebruiken. De mensen zijn super behulpzaam, en ze leveren goede kwaliteit werk.

Resposta de Bytecores
Uitstekende host! Snelle servers. En fijn dat jullie onze Minecraft server sponseren

Resposta de Bytecores
Beste host leuk team had niks anders verwacht van een host dit is nou een goede host die u moet hebben ik raad u deze host zeker aan MVG Iljo

Aardige staff/owner
Helpen je met development
Zijn er erg goed in
Gewoon top mensen!

Resposta de Bytecores
heel fijne eigenaars en een heel fijn team ik waardeer hun werk staan altijd open voor vragen en helpen als er een probleem is reactie is heel snel en willen met goede bedoelingen dit bedrijf runnen

Resposta de Bytecores
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.