Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De yder god rådgivning, både ift. valg af materialer og praktiske løsninger. Arbejdet blev udført med stor omhu, og der var tydelig stolthed over det håndværksmæssige resultat både fra Mads, Fr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du vil have udført noget arbejde med nogle som overholder deadlines, laver flotte resultater, har godt humør undervejs, er stabile i deres fremmøde, så er det uden tvivl ByWinkler du skal vælge.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Carpinteiro

Escrito pela empresa

Tømrervirksomhed, lokaliseret omkring Viborg. Vi udfører alle opgaver indenfor tømrerfaget, ingen opgave er for udfordrende! Vi servicerer både private og erhverv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nyt badeværelse

God service fra start til slut. Var gode til at komme med ændringsforslag da den oprindelige plan mødte udfordringer. Super professionelt arbejde. Altid lydhør og let at få fat på. Fair pris og gennemgående god service. Kan trygt anbefales.

29 de março de 2026

Hej Pernille

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er altid dejligt at høre man er kommet godt igennem et projekt og at det lykkedes på trods af udfordringerne.

Vi håber i får en dejlig påske.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne sige en stor tak til…

Jeg vil gerne sige en stor tak til Mads, som har monteret vores nye køkken. Mads er en professionel tømrer, og han udførte sit arbejde hurtigt og perfekt. Vi er meget tilfredse og vil gerne sige et stort tak for det flotte arbejde og den høje kvalitet. Din hjælp betyder virkelig meget for os. Tusind tak, Mads!😃🤗
Vh Neringa fra Rødkærsbro

21 de novembro de 2025

Hej Neringa

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de meget fine ord!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at I er så tilfredse med jeres nye køkken og det arbejde, Mads har udført.

Vi giver selvfølgelig Mads besked – han bliver helt sikkert glad for at høre, hvor tilfredse I er.

Tak fordi I valgte ByWinkler. I er altid velkomne, hvis I får brug for hjælp igen.

De bedste hilsner

God service. Overholdelse af aftaler. Høj kvalitet i arbejdet

Hej Henrik.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at i har været tilfredse med vores arbejde. Vi er altid klar på telefonen en anden gang.

Behagelige snakke om opgaven

Behagelige snakke om opgaven, løsningsorienteret, ordentligt og veludført

Hej Danni

Tak for den fine anmeldelse!

Den sætter vi stor pris på!

Vi håber du får en dejlig dag.

Pålidelige og hurtige

Vi har lavet en stor renovation på vores hus. Vi er super tilfredse med arbejdet, både mht kvalitet og hvor hurtigt det gik.
De er super pålidelige og overholder alle aftaler.
Vi har fundet de håndværkere som vi kommer til bruge fremover.

Hej Rosmarin

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at i har været tilfredse med vores arbejde. I ringer bare igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling til ByWinkler…

Kæmpe anbefaling til ByWinkler tømrerfirma, vi har fået hjælp til renovering af et gammelt hus. Kommer altid til aftalte tidspunkter og er super søde.
Kommer altid til at bruge Bywinkler tømrerfirma i fremtiden

Hej Lotte

Tusind tak din fine anmeldelse! Dejligt at vi kunne være behjælpelige :D Du ringer bare en anden gang!

FULDT UD TILFREDS!

FULDT UD TILFREDS!

Hvis man leder efter et pålideligt tømrerfirma, hvor tømrerne går op i høj standard. Så er det ByWinkler man skal vælge.
Vi har fået bygget carport og skur. Hvilket resultat det er blevet til. Vi har været i trygge hænder hos Thomas og co. hele vejen igennem.
Fremover bruger vi ikke andre firmaer.

De kan kun få vores varmeste anbefalinger.. 👏

19 de agosto de 2025

Hej Jens

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at I tilfredse med jeres nye carport og skur, og at I har følt jer i trygge hænder hele vejen igennem. Vi sætte stor pris på jeres tillid og anbefaling - det betyder rigtig meget for os.
Vi ser frem til at hjælpe jer igen, hvis behovet opstår.

Pænt resultat

Jeg synes, at “fugemanden “har gjort det rigtig pænt , så jeg er meget tilfreds med hans udførte arbejde 👍!

29 de julho de 2025

Hej Sussie

Tak for din fine anmeldelse! Vi er også meget glade for vores fugemand!

Hurtigt effektivt

Hurtigt effektivt, hjælpsom og professionelt. Med smil på læben

5 de junho de 2025

Hej Allan

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt håndværk og god kommunikation

De yder god rådgivning, både ift. valg af materialer og praktiske løsninger.

Arbejdet blev udført med stor omhu, og der var tydelig stolthed over det håndværksmæssige resultat både fra Mads, Frederik og Claus. Her bliver man også altid møde med et smil og en positiv tilgang.

Jeg kan varmt anbefale By Winkler og bruger dem helt sikkert igen!

4 de junho de 2025

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse!

Wauw wauw wauw

Wauw wauw wauw!
Tak for det I har lavet i mit hus. Nu er mit hus blevet til et hjem. Thomas, Katrine og resten af deres team har tryllet og jeg er vild med deres detaljer og kvalitet. Jeg havde aftalt en totalentreprise og overdraget dem nøglerne. Jeg kan virkelig anbefale ByWinkler til alle andre der skal have fornyelse af tømmer og murerarbejde. Tak 🤩

2 de abril de 2025

Hej Anja

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Hvor bliver vi glade for at læse dine ord! Det betyder alverden for os at høre, at dit hus nu føles som et hjem, og at du er tilfreds med både detaljerne og kvaliteten af arbejdet.

Vi er stolte over at have været en del af din totalentreprise og det glæder os enormt, at samarbejdet med os og resten af teamet har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du vil anbefale os - det sætter vi kæmpe stor pris på.

Godt arbejde

13 de janeiro de 2025

Hej Bjarne

Tak for din fine anmeldelse!

FANTASTISK SERVICE.

Bywinkler, er et virkelig professionel firma, med kanon service og rigtige dygtige medarbejder.
De holder altid hvad der er blevet lovet, er super dygtige og rigtig hurtige.
hvis de kunne få højere end 5 stjerner fik de det.

13 de janeiro de 2025

Hej Karsten

Tak for den fine anmeldelse!! Dejligt med så fine ord med på vejen.

Tømrerfirmaet ByWinkler ApS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ByWinkler lavede en skabsvæg til mig og…

ByWinkler lavede en skabsvæg til mig og fik de gamle skabselementer gemt bag nogle virkelig flotte skydelåger
Tusind tak for jeres service, vejledning, udførelse og måde at være på🥰
Kan varmt anbefale ByWinkler til alle andre og de skal helt sikkert bruges igen. Hilsen Anja K.

20 de dezembro de 2024

Hej Anja :)

Tak for din fine anmeldelse! Tak fordi vi har måtte være en del af dit renoveringsprojekt i 2024, vi ser frem til 2025 med den helt store omgang når køkkenet skal skiftes :D

Vi håber du får en fantastisk jul og et godt nytår!

Efterisolering og andre småting

Effektive, dygtige og gode håndværkere.

De bedste anbefalinger til ByWinkler herfra.

Flot udført arbejde og en fin oprydning bagefter.

Dem bruger vi også næste gang

6 de dezembro de 2024

Hej Berit og Mikael

Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at vi kunne hjælpe jer!

I ønskes en god dag og en glædelig jul.

Overholdt aftale

Overholdt aftale, dygtig medarbejder, regning som aftalt.

22 de outubro de 2024

Hej Benny

Jeg kan klart anbefale ByWinkler

Jeg kan klart anbefale ByWinkler.

Min opgaven stop på isolering af et hus fra 67.
Vores projekt var meget tidspresset, og derved blev Bywinkler kontaktes i sidste øjeblik. De fik skubbet mit projekt ind i kalenderen, og fik sendt 2 yderst kompetente medarbejdere ud til opgaven, som løste opgaven til UG.

Behagelig oplevelse med kontoret vedrørende opgavebeskrivelsen, samt planlægning

Kompetente medarbejde som tog arbejdet med et smil og udførte et flot arbejde. (Adgang igennem eksisterende loftlem)

Kvalitets arbejde, og en rigtig fin pris.

Mvh Thomas Fallesen.

22 de outubro de 2024

Hej Thomas

Tak for den fine anmeldelse!

Fedt at vi kunne få det til at lykkedes så tidsplanen blev overholdt!

Tømrerfirmaet ByWinkler

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais