Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een 4 week lose starter pack besteld. En dan verwacht je dat je voor vier weken producten zal krijgen, toch? De maaltijdshake was maar voor 2,5 week. Ik krijg als antwoord dat sommige producten... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Cabau producten

Ik heb altijd een hard hoofd in eiwit(afval shakes), net zoals belly support, dit zou je opgeblazen gevoel verminderen.. en ik dacht oke, ik ga deze producten toch proberen. En ik ben echt ontzettend tevreden. De belly support vermindert echt mijn Opgeblazen gevoel, dit is ook echt structureel een onderdeel geworden bij mijn ontbijt. ,. Ook de weight loss, geeft je een voller gevoel waardoor je dus minder eet! Ik ben erg tevreden over de Cabau producten. Wel vind ik dat de shakes wat klonterig blijven, en zal hierdoor niet zo snel voor een shake vam cabau gaan

22 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een kleine hapering via het…

Na een kleine hapering via het websiteformulier werd ik per mail direct en vriendelijk geholpen. De dop van mijn nieuwe waterfles was kapot, maar binnen een dag was er een oplossing: geld terug of een cadeaubon voor een nieuwe. Topservice! Dikke 5 sterren waard (een 10 kan helaas niet). Bedankt!

Geen dag zonder Cabau 💖

Ik en mijn dochter zijn inmiddels grote fan van cabau geworden. Niet alleen vanwege de mooie kleuren flessen, maar ook vanwege de verschillende heerlijke proteine smaken. Het voelt betrouwbaar dat we echt goede producten gebruiken, die zowel luxe uitstralen als onze gezondheid verbeteren. Wij kunnen ons geen dag meer zonder cabau voorstellen 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tot nu toe erg tevreden!

Tot nu toe erg tevreden met de producten die ik binnen heb gekregen.
Goed van smaak en goed vol te houden.
Ik ben nu 1 week onderweg en er gaan er zeker nog vele volgen.
Smaken zijn goed en de levering is snel!
Hopelijk helpt dit bij een gezonde manier van afvallen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

(H)Eerlijke producten:

(H)Eerlijke producten:
o.a. de Proteïne Oats voor het gemak id ochtend en de
Proteïne Shakes voor na het sporten.
Voelt als gezond, hoewel ik niet echt resultaat merk 🫣

20 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben en blijf fan van de producten

Ik ben en blijf fan van de producten. Shakes, vitamine pillen, energie drankjes en de snacks gebruik ik allemaal. Allemaal fijne producten. Ook het abonnement voor de tabletten is ideaal. Ga zo door.

18 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee plastic drinkflessen besteld deze…

Twee plastic drinkflessen besteld deze lekken allebei in de tas.

13 de abril de 2026
logotipo da Cabaulifestyle

Resposta de Cabaulifestyle

Hi Angelique,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring met de waterflessen hebt gehad.

Heb je hier al contact met ons over opgenomen? Als dit binnen 3 maanden na aankoop is gebeurd, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Liefs team Cabau

Een Must have!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik pas na het kijken van de documentaire over Yolanthe op Netflix hoorde over haar merk Cabau. Ik ben meteen naar de website gegaan en mijn oog viel direct op de roestvrijstalen waterfles en de thermobeker — uiteindelijk heb ik een set besteld.

Omdat ik niet goed had opgelet en per ongeluk de verkeerde kleur fles had gekozen, terwijl de bestelling al geplaatst was, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. De reactie was meteen, maar door het snelle verwerkingsproces van de bestelling kon de kleur helaas niet meer gewijzigd worden.

Het pakket kwam heel snel aan en de kleuren waren prachtig — zowel van de beker als van de fles. Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik de kleur niet meer heb veranderd, want de set is echt prachtig.

De afwerking van de fles is elegant, goed doordacht en van zeer goede kwaliteit. De kleur is ook echt schitterend. Toen mijn vriend de fles zag, vroeg hij meteen naar de website en heeft hij er zelf ook één besteld in een mooie blauwe kleur. Mijn man was ook enthousiast en ik heb voor hem een zwarte fles besteld.

Het grootste pluspunt van de fles is het RVS-rietje, de afsluitbare drinktuit waardoor het zeer hygiënisch is, en het borsteltje om schoon te maken.

Het contact met de klantenservice was snel, professioneel en vooral vriendelijk.

Ik raad het iedereen aan! Het liefst zou ik deze flessen in alle kleuren willen kopen ☺️ groetjes voor alle team met speciale wensen voor mevrouw Yolanthe Cabau 💖

16 de abril de 2026

Goede klantenservice!

Kortingscode werkt niet, contact met de klantenservice verliep soepel en het probleem werd super snel opgelost

1 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.