Cafefry Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse på Café Fry. Maden levede slet ikke op til forventningerne, og servicen var heller ikke særlig god. Colaen smagte nærmest som ren sirup og var virkelig i... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

2 gutter til frokost på Cafe Fry gågaden i Herning. Vores Cola og Latte var gode, betjeningen af den unge pige ligeså, men være 2 " bandit " burgere var mildest talt stegt fuldstændig ihjel, og mangle... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Herning centeret, d 1/9-26 serviceoplevelsen trak humøret ned. Da jeg bad om drinkkortet, mødte jeg en tjener der virkede decideret irriteret og snobbet over spørgsmålet – rullede med øjnene og svare... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Elendig mad

Elendig mad. Cæcar salat uden salat, lidt blød agurk i bunden og masser af croutoner - kylling hvor blev det af 👎
Burgere med total tør oksebøffer - stegt sorte og bløde og halvrå kartofler .
Øv

3 de julho de 2025

FANTASTISK TAPAS THE BEST EVER

FANTASTISK TAPAS den bedste jeg NOGENSINDE har fået (udefra).
Smagene var helt i top & super flot dekoreret.

Vi fik maden ud af huset, jeg smagte det hjemme ved min veninde.
Dette er IKKE en tapas med 50 forskellige pølser & 2 paté, nej dette er en af de 2 LÆKRESTE tapas jeg har fået EVER😋😋
Super lækkert med advocado, ost, laks, frugt & grønt. Jeg kan ellers normalt ikke lide tapas (jeg kan ikke lide alle de pølser).
Men her var der jo humus & lækker karamelliserede valnødder😋, spidskålssalat & advokade med ostecreme, oste & LÆKKERT rugbrød
😋😋😋 & lækkert franskbrød mm.
Vi fik så noget andet end hønsesalat (kan ikke lige huske hvad).
Så tak for SUPER lækker aftensmad til jer & min veninde, godt valgt Dorthe🥰
(Dog manglede der ting på fadene som ellers var aftalt, mener det var nogle pølser & oste, men det må i snakke med Dorthe om.)

Min veninde havde så lavet lakse blinis ved siden af, samt fyldte små stærke rød peber…😋😋😋
På vores eget tapas bord hjemme sørger jeg altid for (efter min mand & datter kommer hjem med 20 forskellige slags pølser), at tilføre laks & tunmousse (af smøre-ost & tun😋) så der er noget til dem som ik’ er så pjattet med pølse, mig.

31 de maio de 2025

Great all day dining

Great food, and good portion sizes. Perfect for either lunch, brunch or dinner, or even that post work Friday drink! I’ve been buying the salmon tarts for years and it never misses - would 100% recommend!

16 de maio de 2025

lækkermad

lækkermad
super godt sted, ligger et godt sted i Herning hvor der gode parkerings muligheder, der er super lækker mad til meget fornuftige priser god betjening et besøg være sted

11 de maio de 2025

Minus point!

Kunne jeg give minus point - havde jeg gjort det! Elendig service - stakkels ung pige, som intet vidste - leder/chef stod i baggrunden - men ret ikke agerende! Maden var elendig - burger trist og kedelig - og manglede det tilsæt (mayonaise), som stod angivet i menukortet. Sad udenfor - men stolene trænger til en udskiftning - elendig stand. Første - sidste og eneste gang - at vi besøgte dette sted!

3 de abril de 2025

Overstegte og seje kartofler

For bare et år siden, var lækker veltilberedt mad og store flotte anrettede portioner, men…
De sidste 2 gange jeg har været der, har det virkelig været dårligt.
Overstegte seje og sorte kartoffelbåde, som tydeligt havde stået for længe i ovnen og et stykke u tilberedt flute som næsten ikke var til at bide over og vi gik derfra, med det meste efterladt på tallerkenen og maver der ikke var mætte.
Det var så sidste gang, for Herning har heldigvis mange andre og gode restauranter som holder standarten, på trods af de lave priser.

28 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sikke en dårlig omgang mad

Sikke en dårlig omgang mad - take away!!!
Salaten - lunken kylling, alt smurt ind i dynge af dressing. Salaten under helt blød og lunken.
Burger med pommes. Pommes helt sorte blandet med helt sorte løgringe, hvilket ikke var incl. Virkelig virkelig dårlig oplevelse … eller mangel på samme!!!

23 de novembro de 2024

Ikke en god oplevelse.

Har lige været en tur på CafeFry i gågaden i Herning for at nyde en Brunch med min kæreste.

Det var vildt skuffende, en brunch der nok er det ringeste jeg til dato har oplevet.

- pulver røre æg kold og klumpet, med små bitte baconstykker der var bløde og to små dåse brunch pølser der smagte dårligt.

- en alm yougurt fra karton med 3 hele vindruer i og en skefuld musli (mest havregryn)

- en rug-bolle som smagte godt, bare ærgerligt der kun var en lille pakke brie, en pakke syltetøj og en pakke smør.

Og så lidt frugt, en klat tun salat, 3 skiver agurk og en halv lille tomat, samt 1 amerikansk pandekage med sirup (disse ting spiste vi ikke, det så SÅ kedeligt ud)

16 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have læst en masse forskellige…

Efter at have læst en masse forskellige anmeldelse var jeg lidt skeptisk angående hvor vidt det var hver at besøge café fry, men det er virkelig noget jeg har savnet i Herning, et sted som er “det gode gamle Herning” tjenerne gjorde det super godt og var opmærksomme på alt og maden var uden tvivl en fantastisk oplevelse. 5 stjerne herfra.

20 de setembro de 2024

Kan helt klart anbefale Fry Østergade

Kan helt klart anbefale!
Synes det var en rigtig god oplevelse, undrer mig kraftigt over hvorfor de har fået så dårlige anmeldelser.
Mig og min familie var inde og spise, fik selv en sandwich som var rigtig god, meget forfriskende og en god portion. I forhold til tid tog det ikke lang tid, der var travlt derinde, men vi ventede maks 20 min. Rigtig sødt personale❤️

28 de agosto de 2024

Café fry Østergade Herning

Mega dårlig oplevelse, min veninde og jeg var inde og spise, jeg var nødt til at sende min mad tilbage 3 gange før den var rigtig og fandt først ud af efter at noget i maden var udsolgt. Min veninde fik en salat hvor der var et stort stykke plastik i, da vi så klagede over det var de lidt ligeglade og kunne kun give os en smule rabat. Bordet ved siden af os havde også fundet er dyr i deres mad og fik samme respons som os. Hvis jeg kunne havde jeg givet 0 stjerner

5 de agosto de 2024

Advarsel sundheds skadeligt!!

Hvis man kunne give den 0 havde jeg gjort det. Det er desideret sundheds skadeligt at tage derind det var et stykke plastik i min mad på størrelse med en en krone og de siger at de kan give mig lidt rabat, men ikke andet de var meget ligeglade pg sagde at de intet kunne gøre. Virkelig dårlig oplevelse!!!!!!!!

5 de agosto de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais