Cafe Kaiser Avaliações 194

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spiste frokost på Kaiser i Vanløse med fruen. Hun fik en udmærket Caeser's Sallad. Men kødet i min Pariserbøf var en katastrofe! En vindtør oplevelse, som om, at "kokken" havde glemt den på panden.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var uheldig at knække en tand i forbindelse med indtagelse af mad, på Kaiser i Helsingør. I løbet af en uge havde jeg fået betalt... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi ventede på mad i 40 minutter trods vi var de eneste spisende kunder. Vi bestiller skysovs, men får sovs fra glas i stedet. Gennemstegte bøffer var helt hårde og helt sorte. Uspiselige. Ekstra kar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin oplevelse. Vi ventede ret længe på vores brunch tallerkener, specielt taget i betragtning af, at der kun var halvfyldt hus. Det smagte godt, hvilket gør det ærgerligt at nogle af portionerne va... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Café

Escrito pela empresa

Vores målsætning har altid været at skabe en hyggelig og god stemning for vores gæster - med så meget af vores mad som muligt lavet fra bunden af gode råvarer, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du: - Brunch (byg selv brunch i hverdagene og brunchbuffet i weekenden) - Højt belagt smørrebrød, sandwich, salater og retter som Fish'N'Chips, Pariserbøf mm. - Lækre aftenretter som Stegt flæsk ad libitum, Oksemørbrad, Black Angus og Wienerschnitzel. ​ ​I dag er Café Kaiser blevet en cafékæde i vækst med caféer i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Farum, Hørsholm og Vanløse.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 27% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alt spillede bare max

Alt spillede bare max. Fra bestilling af bord til vi tog derfra glade, mætte og med en dejlig oplevelse 👌
Mega hyggeligt sted,hurtig men rigtig god betjening og dejlig burgere. Vi var 2 til middag og kom af med 221,00 pr.pers. Bestemt alle pengene værd.

28 de outubro de 2024

Cafe Kaiser

Cafe Kaiser - Vanløse Vi kom 2 i dag kl. 10.30 og bestilt 2 cafe latte, vi ønskede også en bolle el.lig. det kunne vi ikke få før kl. 11. Det var fint vi, bestilte 2 cafe latte, men da klokken var 11 var kaffen ikke kommet, ☹️men flere rundt om os havde fået kaffe, vand, brunch. Vi gik og ved udgangen sagde vi det, men personalet havde mere travlt med at tale med hinanden, end servere for os.
Hvis i ikke ønsker at servere kaffe, må I sige det når vi kommer.
Vi fandt et hyggeligt sted, hvor vi godt kunne blive betjent

17 de outubro de 2024

Cafe Kaiser

Cafe Kaiser, Helsingør, en rigtig dårlig oplevelse:
Vi var to ældre der fik kaffe og pandekager med is. Straks ved bestillingen fortalte vi den unge mand at vi begge var medlemmer af Ældresagen, til det svarede han, at vi ville få 25% på regningen.
Ved betalingen var det en kvindelig medarbejder der modtog betalingen. Vi kiggede ikke på beløbet, vi havde tillid til, at vi havde informeret om Ældresagen. Den unge mand stod ved siden af kasseapparatet under betalingen.
I dag kom vi så forbi efter vi havde konstateret at vi ikke havde fået de 25% på trods, af at vi havde gjort opmærksom på det ved bestillingen.
Vi blev blankt afvist, det ville give uro i deres kasse, det var bare sådan det var, de beklagede ikke engang og vi følte os ydmyget, en beklagelse havde været et rimeligt forlangende, især da vi talte med den samme mandlige medarbejder som betjente os.
Det betyder, at vi ikke vil anbefale stedet til andre, der er heldigvis flere steder med rigtig god service på andre cafe’er i Helsingør, det er ihvertfald sidste gang vi besøger Cafe Kaiser i Helsingør.

8 de outubro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige været til brunch i Vanløse…

Jeg har lige været til brunch i Vanløse sammen med nogle venner. Cafeen er ny åbnet i Kronen, og er super flot og hyggelig. Personalet er søde og venlige, der kan man ikke sætte en finger.
- Men selve brunchen, var lidt en sløj omgang.
Der manglende hele tiden ting, og mange gange var der flere tomme fade, så man måtte står og vente.. Der er et meget pænt udvalg, men jeg personligt manglede lidt mere grønt på selve buffeten, og en sidste ting, oste skiverne var simpelthen så tygge, at det er var ulækkert..
Men selvfølgelig er det en smag sag.
Når alt dette er sagt, smagte maden godt 🙏

13 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Besøgte i går Café Kaiser i Hørsholm

Besøgte i går Café Kaiser i Hørsholm. Ualmindelig smilende og serviceminded betjening fra start til slut.
Vi bestilte Caesar salat som var fint anrettet og med en virkelig lækker kylling. Dressingen var dog ret smagsneutral; hvilket vi nævnte for tjeneren. Vi fik et klækkeligt afslag i regningen og besked om at dét ville de rette op på. Super super service. Det er ikke sidste gang vi kommer dér.

10 de outubro de 2024

STOR ROS

Har lige været på nyåbnet café kaiser i Vanløse , super god betjening af alle de søde personaler, og skøn skøn mad, kommer helt sikkert igen.👍🏽👌

4 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været på cafe kaiser i vanløse…

Jeg har været på cafe kaiser i vanløse i dag med en veninde. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået sådan en god service. Hold op hvor er det bare nogle super gode medarbejdere der arbejder der. Det er ikke sidste gang jeg kommer og spiser hos dem. Tusind tak for en super god oplevelse.

28 de setembro de 2024

Positiv oplevelse

Cafe Kaiser Hørsholm Midtpunkt får de varmeste anbefalinger herfra ⭐
Vi bestilte brunch, hvor alt var utrolig lækkert og meget indbydende. Den unge pige der betjente os var smilende, venlig og meget opmærksom. Vi kommer snart igen 👍

25 de setembro de 2024

Sandwich uden kød i

Sandwich uden kød i. Købte en sandwich med oksekød, og fandt da også 4-5 små klumper i den. Tjeneren var enig i at det så underligt ud, men troede dog ikke det var reste kød fra andres mad, og returnerede den til køkkenet. Da min kæreste var færdig med sin mad og vi havde drukket vores øl, ca 20-25 min senere kom tjeneren med min mad…… jeg fik lov til at købe mig en øl til min nu ankomne sandwich og efter at have spist hver for sig, tog vi afsked med stedet, noget forundret, og med følelsen af spildte penge. Absolut en dårlig oplevelse.

13 de setembro de 2024

Uacceptabel håndtering af fødevarer

Jeg besøgte café Kaiser på bytorvet i Farum sidste torsdag med en forhåbning om at kunne nyde en veltilberedt frokost sammen med min mor og i hvert fald ikke gå derfra efter at have indtaget et inficeret måltid. Hun bestilte på sin side en pariserbøf, hvor kødet, som på bestilling skulle være gennemstegt, var lovligt brændt. Jeg selv bestilte en vegansk poke bowl, som om end den smagte godt, skulle vise sig at få
rimelige tarvelige følger for mig. Jeg pådrog mig efter dette besøg en ret svær mave-tarminfektion. Jeg er i skrivende stund fortsat særdeles plaget af hyppige og intense toiletbesøg med diarre, ubehag og mange mavekramper.
Jeg har bestemt ikke lyst til at komme igen efter den omgang og skulle udsættes for en så lemfældig hygiejne.

5 de setembro de 2024

Cafe Kaiser Helsingør

Meget skuffende oplevelse! Dårlig betjening. Ekstrem lang ventetid på maden og åbenbart er det ikke alt mad som kokkene kan finde ud af at lave fra deres menukort, hvor at det er spiseligt/nydeligt. Anbefalder ikke!

Når de hører klagerne direkte prøver de bare at skubbe problemet væk (det er ikke dem i restauranten som bestemmer/tager beslutninger om kompensation)

7 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste fadøl siden 80erne i Hørsholm!

Bedste fadøl siden 80erne i Hørsholm!
35/35 til staff. Super dygtige.

Jeg har aldrig som i aldrig smagt så frisk øl.
(Fra DK til Costa del Sol.)
Tubes er renset, ingen fnuller i øl når du holder din øl op mod solen.
Hvidvin er tempereret på trods af det er varmt.
Er to hvidvin. Jeg vil rekommandere Chardonnay.

Well Ladies and gentlemen.
The best beer in town since the 80s.
Before CPH airport you need a proper beer after visiting the Karen Blixen site.
Fresh! Sparkling! And deacent people around you.

Un sitio muy amarble.
No hay San Miguel pero hay mucho mas extra Danés 🥰
Hay Chardonnay pero hay tambien un vino blanco mas dulce.
Bienvenidos a todos.

5 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikke nogle fantastiske unge mennesker…

Sikke nogle fantastiske unge mennesker i har ansat , de løb rundt og sørgede for at alle gæster var glade og tilfredse. Samtidig med de var SÅ høflige og velopdragne, dem kan i godt være tilfredse med . Jeg anbefaler et besøg til café kaiser Hørsholm for der bliver man godt behandlet og får noget dejlig mad ❤️❤️❤️

30 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Forkert regning

En sommerferietur til Helsingør sluttede på Cafe Kaiser til aftensmad. Maden var ganske udmærket, men da vi skulle betale var der sat en kop kaffe på vores regning. Det opdagede vi ikke, men da jeg så kiggede på regningen halvejs hjemme kunne jeg se vi havde betalt 35 kr. for en kop kaffe. Jeg skriver til Cafeen og beder om at de kan mobilepaye beløbet på 35 kr. retur. Jeg får så en mail fra dem, om at jeg bare kan komme i Cafeen og få mine penge. Det vil koste mig ca. 150 kr. i transport at hente 35 kr. og jeg forslår dem igen at mobilepaye, hvilket ikke sker. Herefter stopper korrespondancen, og jeg kommer ikke til at besøge Cafe Kaiser igen. Så kunder tjek bonnen.

24 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har spist flere gange på Kaiser

Jeg har spist flere gange på Kaiser, både i Helsingør og Hørsholm.
Maden smager dejligt, frisk og lækkert.
Betjeningen er helt i top, altid smilende og serviceminded.
Jeg kommer 100% igen så ofte jeg kan, og kan klart anbefale Café Kaiser til alle 🥰

30 de julho de 2024

Café Kaiser i Helsingør.

Café Kaiser i Helsingør.

Den bedste stegt flæsk m. persillesovs jeg nogen sinde har fået, den kan anbefales, men verdens dårligste service og betjening.
Gik ind i caféen, fik menukort af en meget sløv ung tjener. Vi, to personer, satte os udenfor, og ventede i over 20 minutter, men ingen tjener kom og tog imod bestilling. Jeg gik derfor ind i caféen, og der stod tjeneren der havde givet os menukort, og pjattede med en anden tjener ved disken, og jeg måtte spørge om vi kunne bestille. Det lykkedes at få bestilt noget mad, og maden kom heldigvis hurtigt.

Den føromtalte tjener gik forbi os et par gange udenfor, uden at spørge om maden var god eller om vi ønskede mere, da det var stegt flæsk adlibitum. Jeg kunne faktisk godt spise lidt mere, men var så arrig over den sløve betjening, at jeg bare havde lyst til at komme væk. Vi betalte for maden, og fik heldigvis talt med en anden tjener om vores dårlige oplevelse, og udpeget den sløve tjener. Vi fik en undskyldning og der blev sagt, at tjeneren ville få det at vide.
Stedet er lækkert, maden var god, men betjeningen var under al kritik.

Måske er det ikke sådan alle dage. Nok bedre de dage, hvor føromtalte, sløve tjener ikke er på arbejde.

Caféen bør virkelig tænkte over hvilke folk de ansætter!

26 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais