Karma Herning Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde på KARMA i gågaden i Herning i dag, hvor jeg bestilte deres burger. Desværre var bollen knastør, og bøffen var helt grå. Derudover blev der ved med at flyve små fluer hen på min mad, me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

HOLD OP! Sikke en oplevelse. Fordærvet mad vi fik serveret! Allerede da maden kom kan vi lugte mærkeligt lugt der fulgte med maden, det viser sig, da vi lugte til maden, at der er noget galt. Jeg f... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville give Karma 0 eller minus stjerner, hvis det var muligt. Vi var 3 personer ons d 4.aug.26, der havde kørt i lang tid og trængte til god mad. 2 af os bestilte hakkebøffer, og den sidste gennemste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besøgte Karma Østergade Herning onsdag den 10 april kl.17.45 Maden levede om til vores forventning var god Vi var meget imponeret af betjeningen 2 unge mennesker der tog i mod vores bestilling med smi... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Skod på skod

Har aldrig fået mere tørt og ligegyldigt mad i mit liv. Har fået en cheesburger på macd som var mere intrasant.

16 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god mad og fin betjening.

Har lige været på cafe karma i gågaden i Herning.
Virkelig god mad, rigtig god betjening af to søde unge tjener.
Og en fed indretning. Ikke sidste gang vi er kommet der.

8 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spiste på cafe karma i Århus

Spiste på cafe karma i Århus, da vi skulle betale var deres terminal for kreditkort nede og det var derfor ikke muligt at betale med kort, der var kun en kasse og en ansat som havde travlt med at snakke i telefon om problemet, andre ansatte havde travlt med at betjene nye kunder til at spise. Kunderne som vil betale blev bed om at de skulle finde en bank automat for at hæve kontanter til dem fordi de vil ikke modtage betaling via mobilepay, efter man var kommet tilbage med kontanter til dem, havde de slet ikke tid til at modtage kontanter fordi det åbenbart var viktigt for dem at snakke i telefon. Vi ventet i næsten 1 time for kunne få lov til at betale hos dem. Der var også kunder der sag at de ikke havde tid til at vente så de gik uden at betale. Alle butikker kan opleve problemer med deres kort betaling (fair nok) men når sådan noget sker, især ved spisetid så hjælp dog de kunder der faktisk har mulighed for at betale med kontanter, og dem der ikke har mulighed må vente i stedet for at lade alle vente.

28 de julho de 2023

Vi fik takeaway.. Føj

Vi fik takeaway..
Kyllingeburger og Husets burger
Meen da vi kom hjem manglede halvdelen af burgeren på kyllinge burgeren og kyllingen var helt hård og sej i det, oksekødet i den anden burger var branket af udenpå, rød og blodig indeni og overhovedet ikke krydret..
Fy for H........
Ringede for at klage, - De tilbød at lave nye, men jeg ville hellere have pengene retur...
For når man er så useriøs dårlig i første omgang, så bliver smagen sku nok ikke bedre anden gang.
Dårlig stil
Dårlig service
KLAM MAD

27 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut den værste frokost til dato

Absolut den værste frokost til dato.
1 frokost steak (medium), bearnaise og krydderpommes med salat. =grå kogt kød uden salt og peber, knoor bearnaise fra spand som aldrig har set en rigtig bearnaise, smadre kartofler med hele salat blade med en klar dressing fra tube. 2x carbonara = smagsløs overkogt pasta I en gigantisk mængde fløde.... Det eneste rigtige i denne frokost var ok de to små stykker brød der fulgte carbonara. Resten -FØJ!

23 de julho de 2023

Herning

Elendig oplevelse, min tjener hed Kisoan og det er et virkelig ubehageligt navn, han var også sort, bedte om en Herning special men den var fedtet ind i sæd, pænt ulækkert, Herning

16 de julho de 2023

Var på karma i Bruuns galleri

Var på karma i Bruuns galleri

Maden var ok, ikke en vild kulinarisk oplevelse.
Det der gør min stjerner så få er at vi fik en Tuborg classik til maden, som var dovn. Vi gjorde en af servitricerne opmærksom på dette, hun tog den med ud og retur med beskeden at det var sådan de var hos dem, og hun ikke kunne gøre andet.
Da vi skal til at betale siger vi at det nok er en ide at fortælle deres gæster at deres fadøl er dovn - hvilket personalet bag kassen ikke forstår noget af. Jamen det var derfor vi sendte en 70 cl fadøl retur. Han står lidt "øhh" aøbag kassen, og vi skal a lige vel betale for den.
Ret dårlig service, det mindste han kunne gøre var at slå den af vores bon!

12 de julho de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Udemærket

Udemærket. Specielt til prisen. Flink betjening. Ren og pænt sted. Gode toiletforhold. Udemærket mad og en stor fin portion. Forvent ikke en gourmetoplevelse, så bliver du glad for et besøg.

8 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig mad og dyre priser og stedet har…

Dårlig mad og dyre priser og stedet har mister både kvalitet i både mad og kundevenlighed :-/ Jeg har besøgt stedet for sidste gang og det er ærgerligt for det har været godt en gang.. Giver kun 1 stjerne fordi jeg ikke kan give det nul.. Og det er ikke første gang jeg har haft en dårlig oplevelse med restauranten i Herning Centeret btw

13 de abril de 2023

Snydt for 199 kr.

På min fødselsdag blev jeg snydt for 199 kr. Ekspedienten fortalte mig, man kunne få en valgfri hovedret på sin fødselsdag og fortalte, de fleste naturligvis valgte ribeye menuen til 199 kr. Det gjorde jeg så, fordi jeg jo ellers aldrig ville købe denne klart dyreste hovedret.
Efter jeg havde spist min mad, kom hun en halv time efter rendende og forklarede, at hun havde lavet en fejl og at jeg nu skulle betale for hovedretten. Hun havde efterfølgende fundet ud af, fødselsdagstilbuddet kun gjalte, hvis man var 4+ personer.
Jeg føler mig helt og aldeles snydt.

Og så lærte jeg, at bestiller man medium-rare, så får man medium-gennemstegt.

28 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse i Aarhus.

Hvis jeg kunne give ingen stjerne så ville jeg det.
Det er ikke fra Herning med Aarhus.
Hele oplevelsen startede med en tjener der var virkelig uhøflig og gad virkelig ikke at arbejde. Vi blev vist hen til bordet og vi bestilte 2 steaks, en rare og en medium rare, hvor begge var gennem stegte og saucen var vand, kartoflerne var melet og kunne ikke spises.
Den carbonara vi købte smagte ikke af noget som helst, der var ingen parmasan, og portionen var til to mundfulde. De kom ikke og spurgte om vi var tilfreds, og det skal de være glade for, for hvis de havde, havde vi sagt nej.

1 de janeiro de 2023

Flue i maden

Vi er ofte kommet på café Karma i Herning Centeret, men i dag var en virkelig øv oplevelse. En flue i nachos menuen ødelagde appetitten. Tallerknen nærmest urørt, der kom ingen tjener og spurgte om alt var ok. Ved betaling en meget ligeglad tjener, som sagde jeg kunne jeg få minus 10 % på menuen med fluen. Dårlig service, det blev så vores sidste besøg på Café Karma i Herning Centeret.
/ Ditte

17 de dezembro de 2022

Godt nok ikke i Herning men i Aalborg

Godt nok ikke i Herning men i Aalborg. Kartofler uden skyggen af krydderi, som så mere kogte uden end stegt. Bøf der var Okay men igen uden smag, og sidst men ikke mindst en virkelig kedelig salat uden noget dressing. Manden fik gorgonzola pasta som ikke smagte af gorgonzola overhovedet. Vores cola var uden brus og vi skulle selv bede om nye da de hentede dem for at give os nye.
Alt i alt kedeligt og smagsløst. Alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
Men omgivelserne er super fine dog.

11 de novembro de 2022

Ikke imødekommende betjening

Forsøgte at ringe for at bestille mad hos karma i HerningCentret, men telefonen blev ikke taget. Tog derud og ville bestille i restauranten til at tage med hjem. Blev mødt af en mumlende og lettere irriteret tjener, som tjekkede om jeg havde ringet. Fik at vide at køkkenet lukkede kl 18.00, men fordi vi havde ringet før dette tidspunkt kunne vi bestille. Vi ankom 18.06, og i følge hjemmesiden lukker køkkenet først 18.30. En øv oplevelse. Maden var okay, selvom smøren til brødet var helt smeltet og flydende.

6 de novembro de 2022

Fik en karma salat

Fik en karma salat. Kødet var så tørt som lædersåle, salaten var slatten. Mine veninder fik XL burgeren som også var tør. Nu bliver vi væk fremover. Desværre.

28 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Føj forhelvede da en omgang

Føj forhelvede da en omgang, maden er noget af det værste jeg har smagt, jeg kunne få to små børn som var uvenner til at gå amok med forskellige ingredienser og få et bedre resultat end det jeg fik serveret, aldrig i mit liv om jeg skal have fra karma igen. Mvh ham der oversked jeres toilet

27 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En meget dårlig oplevelse,er så…

En meget dårlig oplevelse,er så skuffet,jeg fik en Karma Ripeye,(smagte ok)stegningen var god
Den bliver leveret med knor bearnaise (en tynd smagsløs oplevelse) salat i en lille skål med billig dressing, det smagte bare dårlig,
Min søn på 16 år formår at lave bedre mad, min kone fik spagetti cabonara,
Også smagsløst, ok kogte pasta
Vi føler faktisk at vi blev snydt og bedraget, menu kort og hjemmeside🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
Hjemmesiden er falsk reklame 👎👎👎

28 de maio de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais