Cafelarsen Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte et stjerneskud til 169 Selv et middelmådigt cafeteria kunne have gjort det bedre. Den panerede fiskefilet bestod mest af panering og smagen langt fra frisk, fisken var desuden vandet o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En frokost rejemad.. . Den var simpelthen overdænget mez alt muligt. Rejerne skulle jeg kigge langt efter. Bad udtrykkeligt om ikke at få tomater pga allergi. Det blev ikke helt efterkommet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En fugtig gråvejrsdag skulle der hygges efter en gåtur. Valget faldt på Cafe Larsen, hvor vi glædede os til at nyde et glas varm kakao og vandbakkelse m/hindbærskum. Jeg har givet 2 ☆ for betje... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

En frokost rejemad.

15 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stjerneskud til kun en stjerne

Bestilte et stjerneskud til 169
Selv et middelmådigt cafeteria kunne have gjort det bedre.
Den panerede fiskefilet bestod mest af panering og smagen langt fra frisk, fisken var desuden vandet og våd.
De hjemmesyltede asparges, syltede sennepsfrø, semidried tomater og friske urter manglede på anretningen. Spurgte om det var mig der havde læst forkert om de var med, dem ville servitricen så komme med, men dukkede aldrig op.
Yderst sparsomt med rejer
Alt på stjerneskuddet smagte på ingen måde friskt, og lakseriletten smagt på ingen måde af laks...
En træls madoplevelse...
Kunne selvfølgelig have konsulteret trustpilot inden, så havde jeg ikke behøvet at erfare kvaliteten selv

15 de julho de 2026

Uspiselige stjerneskud

Den 10.juli 2026 afhentede jeg 2 stjerneskud som takeaway. Stjerneskuddene var uspiselige. Brødet var stegt så man ikke kunne skære igennem det. Fiskefileten bestod stort set af panering og var så stiv og hård at man ikke kunne skære igennem den. Tilføjet til retten var en meget malplaceret skaldyrssalat der smagte rædselsfuldt

10 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

950,- for 4 tørre smash burger og en…

950,- for 4 tørre smash burger og en cæsar salat. Både bollen samt bøffen var tør og smagte virkelig dårlig :(
Cæsarsalaten var fyldt med rødt kylling med bruskstykker der var paneret.

Vi ventede over 1 time på maden, og så fik vi den dårligste oplevelse :(

30 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte 3 x 1/2 grillkylling med…

Bestilte 3 x 1/2 grillkylling med pommes frites, der blev serveret, nærmest inden vi nåede at sætte os. Kyllingen smagte og lugtede ikke frisk og blev derfor ikke spist. Dette blev på en venlig måde italesat overfor serveringspersonale, der imødekommende lovede at bringe dette videre til køkkenet. Vi fik ingen respons tilbage. Jeg har nu været der flere gange i arbejdsrelaterede sammenhæng, hvor maden og især kødet har været for dårlig. Jeg kommer ikke igen.

20 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En kedelig servering på en gråvejrsdag.

En fugtig gråvejrsdag skulle der hygges efter en gåtur.
Jeg har givet 2 ☆ for betjening og 1 ☆ for "det serverede."
Vi blev noget skuffede...vandbakkelsen var MEGET TØR og ikke til at "skære igennem" med kagegaffel.
Kakaoen mindede mest om lunet kakaomælk uden særlig smag.
Ikke pengene værd overhovedet.🫤

17 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre ikke pengene værd.

Det var desværre ikke nogen stor oplevelse at spise på Cafe Larsen. Jeg har kommet der en del gennem tiden og været glad og tilfreds, men efter renoveringen er det desværre ikke samme standard som før og en del af priserne er skudt gevaldigt i vejret.
Vi fik dagens ret, som på dagen var skinkeschnitzel med pommes frites og pebersovs. Det var én stor omgang friture, som endte med at give kvalme. Pebersovsen jeg fik serveret var skilt og klumpet - og ikke pga af peberkorn.
Det er desværre ikke længere pengene værd at spise på Cafe Larsen, jeg håber virkelig det vender igen! De sidste par gange er jeg gået skuffet derfra. Kvaliteten og prisen hænger på ingen måde sammen. En Dagens ret til 99 er ikke dyrt, men det var stadig for meget for det vi fik serveret.
Personalet er venlige, det er maden der halter.

14 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik rigtig god mad

Vi fik rigtig god mad, stjerneskud og mørbrad. Godt tilberedt og til ok pris. Det er en café med god mad pænt og renligt sted

15 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Café Larsen i Lemvig

Fik en burger med hakkebøf med brun sovs . Super lækker hj lavet bøf med masser af sovs . Venligt personale og fik maden hurtigt .Kan varmt anbefales

17 de setembro de 2024

Dårlig/ kedelig eftermiddagskaffe

Vi var igår 8 personer der ville have eftermiddagskaffe på café Larsen i Lemvig, det var ikke en god oplevelse.
Udvalget af kager var meget begrænset og så ikke særlig lækker ud.
De forskellige kaffer vi fik smagte ikke af noget og tilmed var de ikke varme.
Pandekagerne var ikke varme.
Betjeningen var mangelfuld, vi ventede længe på det vi have bestilt, og det vi 8 skulle have kom ad forskellige omgange 😵‍💫

19 de junho de 2024

Brunchtallerken

Brunchtallerken, intet var godt. Æggene havde de ihvertfald ikke selv lavet. Ingen ske til yougurten. Stenhård brownie, som smuldrede. Meget tørt rugbrød. Derudover skulle man selv bede om smør og brød var der heller ik nok af.

28 de maio de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais