Har haft Calmbed i många år ,till vår förra hund -en Papillon- i Lgh och i stugan och han älskade dom 🤩och nu har vi köpt likadana till vår Labbe och han älskar verkligen dom🤩 Han ligger i soffan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bra information om produkterna, lätt att beställa. Leveransen var supersnabb. Min hund sover nu gott hela natten i sin fina bädd. Så nöjd med att inte behöva gå ut varje natt med min gamla hund. S... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Utan tvekan den bästa hundsängen
Utan tvekan den bästa hundsängen. Vi har testat många åt vår Ridgeback och denna är långt över förväntan och hon älskar den. Vi köpte storleken XL och både vår hund och familjemedlemmar får plats att gosa. Kan inte rekommendera den tillräckligt mycket.
Bästa bädden😍
Han ligger i soffan med oss en stund men sen går han ner i bädden och lägger sig och där somnar han djupt, och perfekt med upphöjningen runt om som han vilar huvudet mot-som en kudde🙌🥰Har rekommenderat denna bädd till vänner/släkt och deras hundar och dom är mer än nöjda😃
Bra information om produkterna
Storleksrekommendationen var i minsta laget så jag fick beställa en större.
Toppen bra hundbädd som vi knappt kan…
Toppen bra hundbädd som vi knappt han packa upp innan hunden låg i den. Köpte en till att ha på jobbet då hon gillade den så mycket. Snabb leverans var ett plus!
Valpen älskade sin Calmbed dag 1
Vi köpte en Calmbed på tips från våran uppfödare. Det blev sååå bra! Valpen var trygg i sängen redan i bilen. Det fortsatte att vara en trygghet i huset och hon älskar den. Nu funderar vi på en till, som alternativ till en Barboursäng i lägenheten.
Snabb leverans, bästa bädden till hundarna. Rekommenderar det varmt, kommer att köpa fler bäddar till hundarna då de älskar denna.
Skön men yttertyget är slitet efter…
Skön men yttertyget är slitet efter bara ett år så ser väldigt tråkig ut tyvärr
Min hund sover för första gången i sitt…
Min hund sover för första gången i sitt liv nästan hela natten i sin nya säng. Man ser att hon trivs och mår väl.
Bästa bädden!
Snabb leverans och vår Dante älskar bädden.
🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟. Femstjärnigt!! Min valp som precis flyttat till mig sussar så gott!! Hon känner sig trygg och vaknar upp pigg och glad! 🥰
Jag har aldrig haft en valp som haft så lugna och fina nätter någon gång tidigare, inget gnäll om att vilja komma upp i sängen hon sover i sin bädd hela natten , otroligt!! 🤩🤩🤩👍
/Catarina Vikberg
Min hund är en liten härlig Cavalier…
Min hund är en liten härlig Cavalier King Charles som älskar sin Calmbed. Det syns tydligt att han känner sig trygg i den.
Mycket bra vara ,snabb leverans.
Köpte denna till min lilla valp och hon…
Köpte denna till min lilla valp och hon tycker så mycket om den. Hon både sover och leker i den, det blev hennes trygghet när hon kom hem till oss. Den är verkligen mjuk och gosig.
Köpte den största modellen för 1200kr
Köpte den största modellen för 1200kr. Dagen efter hade valpen bitit sönder den:/ Så rekommenderas inte till er som har valp.
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans! Min lilla tax älskar att bädda ner sig i filtar och täcken, bädden blev direkt nya favoritplatsen!
Mina hundar verkligen älskar sin…
Mina hundar verkligen älskar sin calmbed ❣️
Andra Calmbed vi köper!
Mila har haft sin bädd ca ett år, efter bara någon vecka älskade hon den. Vi köpte en billigare "vanlig" hundbädd till vårt sommarställe. Hon ratade bädden. Vi köpte en till Calmbed och bytte ut den "vanliga" bädden där. Mila var så nöjd i helgen när vi tog med oss den nya Calmbed till sommarstället! Häftigt att se!
Bra & snabb service
Bra & snabb service, samt att vår hund älskar sin nya bädd❣️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.