Calmenta Avaliações 134

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het bestellen was een lastige keuze want ik wist niet hoe de ervaring was met dit apparaat. Het bevalt me uiteindelijk prima en minder rugklachten nu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Keurig pakket. Aan deur gezet wat goed uitpakte. Goede info verstrekking rondom (vertraging van) levering. Product: overzichtelijk. In gebruik - mijn moeder van 92 - even uitvinden of de afstandsbedie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trilplaat met chiatsu nu 4 maanden in gebruik en geeft mijn benen meer rust. Heb zeer harde en pijnlijke benen waardoor mijn doorbloeding en lymfegestel moeilijk op gang komt, met alle gevolgen v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Informações de contato

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

134 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Gekocht voor mijn vader

Gekocht voor mijn vader die zeer beperkt mobiel is. Er verscheen meteen een glimlach op zijn gezicht: ontspant zijn voeten tot aan de knieën en dat doet hem zichtbaar goed!

11 de junho de 2023

Beste Geert,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Calmenta!

We zijn blij te horen dat het product uw vader heeft kunnen helpen, vooral omdat hij beperkt mobiel is. De ontspanning van de voeten tot aan de knieën heeft duidelijk een positieve impact gehad en heeft een glimlach op zijn gezicht getoverd. Bij Calmenta is het ons doel om producten te ontwikkelen die het welzijn en comfort van onze klanten verbeteren, met name voor mensen met beperkte mobiliteit. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en hopen dat het gebruik van Calmenta zijn welzijn blijft bevorderen.

Bedankt voor de aankoop en het schrijven van deze review. Mochten we in de toekomst nog eens iets voor u kunnen betekenen, stuur ons vooral even een berichtje.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prima produkt en prima service

16 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Beste CJM,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en de service die we bieden!

We zijn blij dat je 5 sterren aan ons hebt toegekend. Bedankt hiervoor en bedankt voor de bijgevoegde review.

Bij Calmenta doen we ons best om kwalitatieve producten en uitstekende service te leveren, dus het doet ons goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op mijn vraag per e-mail direct…

Op mijn vraag per e-mail direct antwoord en aktie ondernomen om een attribuut op tijd geleverd te krijgen.
Dat is gelukt, top!

5 de junho de 2023

Beste Ingrid,

Bedankt voor deze positieve recensie!

Hartstikke fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice! We waarderen het dat je contact met ons hebt opgenomen via e-mail en we zijn blij dat we direct hebben gereageerd op je vraag. Het is ons doel om snel en efficiënt te handelen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.
Goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn!

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Veel plezier met de aankoop!

Sehr schnell Lieferung top

15 de maio de 2023

Resposta da Calmenta

Vielen Dank für deine Bewertung! Wir freuen uns, dass du mit der schnellen Lieferung zufrieden warst. Bei uns legen wir großen Wert darauf, Bestellungen schnell und zuverlässig zu bearbeiten. Wenn du weitere Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, stehen wir gerne zur Verfügung. Vielen Dank für dein Vertrauen!

Beste J,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze prettige communicatie en snelle levering waardeert. Bij Calmenta streven we altijd naar een goede interactie met onze klanten en zorgen we voor een vlotte afhandeling. Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan we klaar om je te helpen.

Bedankt voor je aankoop en veel plezier met het product!

Alles is correct afgehandeld

Alles is correct afgehandeld. Gebruiksaanwijzing wed nog voor ontvangst gestuurd. Dag na bestelling de volgende dag in huis.

10 de maio de 2023

Beste Hanny,

Bedankt voor je feedback over je ervaring met ons bedrijf! We zijn blij om te horen dat alles correct is afgehandeld.

Bij Calmenta streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden, inclusief het verstrekken van de nodige informatie om je te ondersteunen bij je aankoop. We zijn blij dat we je de gebruiksaanwijzing al voor ontvangst hebben kunnen sturen, zodat je goed voorbereid was.

Fijn om te weten dat je bestelling de dag na je bestelling al bij je thuis was. We begrijpen dat een snelle levering belangrijk is en we doen ons best om ervoor te zorgen dat je je producten zo snel mogelijk ontvangt.

Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, staan we altijd klaar om je te assisteren. Bedankt voor je aankoop en heel veel plezier met het product!

Snel in huis

Snel in huis, we hebben het bloedcirculatie apparaat gekocht. Zijn zeer tevreden, het apparaat is stevig en functioneert prima.

8 de maio de 2023

Beste S.J.

Bedankt voor het delen van je ervaring met Calmenta! We waarderen je feedback en zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Het is geweldig om te horen dat je bestelling snel bij je thuis is afgeleverd. Bij Calmenta streven we naar een efficiënte verzending, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop.

We zijn verheugd dat je tevreden bent met het bloedcirculatieapparaat dat je hebt gekocht. Bij Calmenta zetten we ons in voor het aanbieden van hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We zijn blij dat het apparaat stevig is en goed functioneert, wat bijdraagt aan jouw tevredenheid.

Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, staan we altijd klaar om je te assisteren. Bedankt voor je aankoop bij Calmenta en veel plezier met het product!

Beste Marijke,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Calmenta!

Super om te horen dat je blij bent met onze snelle en keurige bezorging. Bij Calmenta doen we ons uiterste best om onze klanten een top service te bieden, inclusief snelle levering. We hopen dat je volop geniet van je aankoop en dat we je in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn.

Dankjewel! En als je op zoek bent naar meer van onze
producten, check dan gerust onze website voor ons volledige aanbod en neem vooral contact op met ons bij vragen.

Infrarooddeken

Snelle verzending infrarood deken en netjes verpakt.
Deken werkt ook goed, alleen onhandig dat je eigenlijk met 2 personen moet zijn om de deken goed te sluiten.

23 de abril de 2023

Beste klant,

Bedankt voor je review van de infrarooddeken die je bij Calmenta hebt gekocht. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de nette verpakking van het product, evenals de effectiviteit van de deken.

Je hebt opgemerkt dat het sluiten van de deken wat onhandig kan zijn als je dit alleen doet. We begrijpen je punt en we zullen jouw feedback dan ook zeker meenemen, zodat wij kunnen overwegen hoe de sluiting van de deken mogelijk verbeterd kan worden.

Bedankt voor je vertrouwen in Calmenta en we hopen dat je nog lang zult genieten van je infrarooddeken.

correctelevering

keurig op tijd geleverd en het apparaat werkt goed

27 de abril de 2023

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de levering en het functioneren van ons product! Bij Calmenta zetten we ons altijd in om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, dus het doet ons plezier om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons dan gerust weten. We zijn er altijd om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Nogmaals bedankt voor je review en het vertrouwen in Calmenta! We hopen dat je blijft genieten van je product. :)

Beste Hillegonda,

Bedankt voor jouw review over Calmenta!

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles naar wens was geregeld.

Bij Calmenta vinden we het belangrijk om onze klanten een geweldige ervaring te bieden. Het doet ons plezier om te horen dat we hierin zijn geslaagd.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, laat het ons dan gerust weten. We helpen graag verder.

Veel plezier met jouw product!

Beste klant,

Bedankt voor je fantastische review over een van de Calmenta producten en de snelle levering! Het doet ons enorm goed om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Als bedrijf vinden we het natuurlijk erg belangrijk om onze klanten goede kwaliteit en service te bieden. Het is dan ook fijn om te horen dat onze inzet wordt gewaardeerd. We zullen er alles aan blijven doen om deze kwaliteit te behouden en te verbeteren.

Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder!

Nogmaals bedankt voor je review.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering
Toestel heeft vele functies, vooral ook fijn met infrarood
Gebruik m tegen hielspoor; gaat niet van weg maar verlicht wel

18 de abril de 2023

Beste Diana,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Calmenta! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering van jouw XXL Voetenbad.

Het doet ons ook goed om te horen dat het voetenbad voldoet aan jouw verwachtingen en dat je de vele functies, waaronder de infraroodfunctie, als fijn ervaart. Het is altijd ons doel geweest om producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de behoeften en wensen van onze klanten voldoen.

We zijn blij dat het XXL Voetenbad voor verlichting van de hielspoor klachten zorgt.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag. Veel plezier met jouw Calmenta product!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Binnen de tijd dat ik het verwachtte en…

Binnen de tijd dat ik het verwachtte en keurig verpakt.

18 de abril de 2023

Beste J.R. Harders,

Bedankt voor uw positieve review over de levering van uw Calmenta bestelling. We zijn blij om te horen dat de levering binnen de verwachte tijd was en dat het pakket keurig verpakt was aangekomen.

Bij Calmenta streven we ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. Een snelle levering en een veilige verpakking zijn hier belangrijke onderdelen van. Het is daarom fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen als klant van Calmenta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles naar wens verlopen.

10 de abril de 2023

Beste Harry,

Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent met onze service! Hartstikke fijn dat je de tijd hebt willen nemen om deze ervaring met Calmenta en onze klanten te willen delen.

Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog. Mochten wij je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, bericht ons dan vooral. We helpen graag verder!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helaas hebik de sauna deken niet kunnen…

Helaas hebik de sauna deken niet kunnen gebruiken omdat deze te zwaar was voor mij.
Wel was deze keurig ingepakt en ook op tijd geleverd.
Ook mocht ik het artikel een maand gratis proberen. Dat is top, Helaas dus geen gebruik van kunnen maken

29 de março de 2023

Beste Beppie,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met de Calmenta saunadeken. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over het product, ondanks dat het voor jou helaas te zwaar bleek te zijn.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en we vinden het jammer dat je het product niet hebt kunnen gebruiken. Desondanks zijn we blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en dat je het product hebt kunnen uitproberen met onze gratis proefperiode.

Bij Calmenta streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke producten en diensten te bieden. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van een product dat beter aansluit bij jouw behoeften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super apparaat met een prima klantenservice

Door een super snelle oplossing van een probleem.

4 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Beste Marlene,

Wat een positieve review!

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons apparaat en onze klantenservice. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en onze diensten.

Bij Calmenta doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn dan ook blij om te horen dat onze klantenservice een snelle en efficiënte oplossing kon bieden voor het probleem dat je hebt ervaren.

We streven ernaar om onze klanten zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn en eventuele problemen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij om te horen dat we daarin zijn geslaagd.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er zaten nog rijmresten op het…

Er zaten nog rijmresten op het voetenbad. Wel gehouden maar toch zonde. Daarnaast werd het verzonden in de doos zelf waar ik persoonlijk n beetje moeite mee had. Niemand heeft te maken wat ik online bestel.

19 de fevereiro de 2023

Beste Fiona,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met het Calmenta voetenbad!

We vinden het spijtig om te horen je rijmresten hebt aangetroffen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we bieden onze excuses hiervoor aan. Wij zullen dit dan ook direct oppakken met de fabrikant om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Desondanks zijn wij blij te horen dat je wel tevreden bent met het product zelf. Anders had je het product hoogstwaarschijnlijk wel teruggestuurd. Hier gaan wij dan in dit geval even vanuit.

Wat betreft de verpakking, bij Calmenta doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we nemen jouw feedback dan ook zeer serieus. We zouden dan ook graag meer details willen weten over jouw mening over de verpakking van het Calmenta XXL voetenbad, zodat we wellicht aanpassingen kunnen doen op basis de wensen van onze klanten.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en een oplossing te bieden.

Hopelijk horen wij nog even van je. Jouw toelichting mag je sturen naar info@calmenta.nl.

Team Calmenta

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.