Hele aardige en kundige mensen. Ook vriendelijk via de telefoon. Onlangs een OM-5 MII gekochten en een Vortex verrekijker. Gewoon een héél groot assortiment. Niet de goedkoopste. Als ik 1 klei... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het was voor mij, mijn 'eerste' echte ervaring met Cameraland. Eerste indruk was dat mijn bestelling reeds open was geweest, vind ikzelf slordig. Dat betekent in principe dat hij al een keer eerder i... Ver mais
Na wat vooronderzoek ging ik naar de winkel. Daar werd ik goed geholpen. Uiteindelijk toch zonder camera naar huis. Daar toch de camera online besteld. Het product werd snel en goed verstuurd. Ik ben... Ver mais
Wederom hebben we weer een hele goede ervaring met Cameraland. We hebben van Joey uitgebreid uitleg gekregen over de door ons aangeschafte drone. Bij de aanschaf van onze foto camera's hadden we al pr... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Cameraland is dé specialist op het gebied van fotografie. Wij hebben een uitgebreide voorraad digitale camera's, lenzen, flitsers, filters, verrekijkers, statieven en andere toebehoren. Goedkoop, de nieuwste modellen, de beste aanbiedingen én snel bezorgd!
Informações de contato
van Ostadelaan 290-292, 1816 JH, Alkmaar, Holanda
- 0885150100
- info@cameraland.nl
- cameraland.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Beetje onhandig verstuurd
Eén bestelling gedaan, met twee verschillende producten. Die werden op dezelfde dag, apart verstuurd. De een via DHL en de ander via PostNL. Bij eentje moest een code ingetikt worden. Maar ja we waren niet thuis, dus die ging naar een afhaalpunt. Allemaal heel omslachtig en onhandig, voor een potje vloeitstof van 2 tientjes.... Dat kan vast makkelijker.
Gewoon de klant op de eerste plaats
Gewoon de klant op de eerste plaats, zowel online als in de winkel. Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.
Goede sevice
Goede sevice. Als je belt of een app stuurt krijg je zo snel mogelijk antwoord. Ik raad cameraland zeker aan.
Houden zich niet aan herroepingsrecht.
Houden zich niet aan herroepingsrecht. Ik heb een melding gemaakt bij het ACM en zou je adviseren dit ook te doen.
Bestellingen met gemak gedaan
Bestellingen met gemak gedaan , snelle afhandeling. klant gericht/vriendelijk en zeer goede klwaliteit
Easy and smooth ordering process
Easy and smooth ordering process, and the website is great to use.
The only reason I’m giving 3⭐ is because it wasn’t clear that one of the items was out of stock, which caused a delay in delivery. But... the solution was also quickly resolved over their quick and proffesional Whatsapp Support🙏🏾
Overall still a good experience, Cameraland for the win ✨
Snelle levering en komt afspraken na
Snelle levering en komt afspraken na zoals op de site aangegeven.
Goed geadviseerd via de WhatsApp.
Goed geadviseerd via de WhatsApp.
Snel opgestuurd en er vriendelijk.
Lens op 12 maart besteld
Lens op 12 maart besteld, twee keer gebeld maar er wordt geen actie ondernomen om het geleverd te krijgen. De lens afbesteld en zelf besteld bij de leverancier, daar is hij gewoon op voorraad. Na het af bestellen kon hij ineens snel geleverd worden, of ik wilde wachten, helaas te laat gereageerd cameraland. Ik kom en bestel hier nooit meer wat.
Fijne fotowinkel
Als ik iets zoek, kijk ik ook altijd bij Cameraland omdat ze geregeld hebben wat ik zoek. Als ze hebben wat ik zoek vergelijk ik de prijs met andere shops, maar ik heb nog niet meegemaakt dat Cameraland duurder is, en omdat ik een beetje ervaring begin te krijgen met kopen bij Cameraland, zoals service, en snelle en goede aflevering is dit een van de shops waar ik graag iets aanschaf. Ook per email goed op de hoogte gehouden na het plaatsen van een bestelling.
Goed contact gehouden na aanpassen …
Goed contact gehouden na aanpassen bestelling
Geen service
Daar een camera met toebehoren gekocht
Er werd een verkeerde reserve batterij meegegeven. Moesten terug naar de winkel. Geen enkele excuus, de juiste batterij was iets goedkoper, maar geld werd niet teruggegeven. Was een minimaal bedrag, maar vooral de service was ver te zoeken.
Snelle levering en camera in goede…
Snelle levering en camera in goede staat, zoals beschreven in de omschrijving. Aantal clicks klopt ook. Is altijd maar afwachten bij aanschaf van occasion. Ik ben er heel blij mee en heb al een aantal mooie foto’s gemaakt.
2de hands materiaal in perfecte staat…
2de hands materiaal in perfecte staat aan een eerlijke prijs, 4 sterren omdat de communicatie met PostNL niet verliep zoals het moest. Het postnlpunt vond mijn pakje niet terug de dag erna was het er plots wel.
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering! Top !
Slechte service
Slechte service. Doen moeilijk over of een product dat niet werkt. Camera raakt oververhit van geleverde type a cfexpress kaart na 5 min. Mag zelf opdraaien voor de verzendkosten.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.