Scam, in nederland ook onder "Buitenkamperen". Trap er niet in.
Scam. Bieden onder de subnaam "Buitenkamperen" tenten aan tegen ongelooflijk lage prijzen. Trap er niet in.
Ik wilde hier bijna een tent kopen tot ik allemaal tenten zag met 70% korting en hele lage prijzen.
Dus even eerst maar googlen, te mooi om waar te zijn.
Niet hier gekocht dankzij de reviews hier
Fraude betalingsysteem is niet correct. Credit card was gelukkig onmiddellijk geannuleerd adres van winkel op website is zeer vreemd. Prijzen van tenten van 13000 euro kosten op deze website maar 900 euro.
PAS OP, OPLICHTERS!!! Ik wilde vandaag een artikel met 75% korting bestellen op deze site, tot ik zag dat hetzelfde artikel nergens anders met korting werd aangeboden. Te mooi om waar te zijn dus. Geen KVK-nummer op de site te vinden, voorwaarden vol met slecht leesbare prietpraat, geen telefoonnummer, wel een adres dat een klein apartement in Breda blijkt te zijn, maar geen bedrijf op dit adres te vinden via website van de KVK. Ik bedacht me dus gelukkig op tijd, mede door de eerdere reviews van gedupeerden die wel zijn opgelicht. Ook gemeld bij ACM Consuwijzer. BESTEL HIER DUS NIETS!!!
OPLICHTERS!!!
Een onderdeel voor een vouwwagen willen bestellen, maar nergens KVK nummer kunnen vinden en je moet ook eerst betalen voordat er nog maar iets van gegevens worden gevraagd. alarmbellen gingen af daarom toch niet gedaan. na 5x mailtje gestuurd te hebben nooit een reactie ontvangen. Toen verder gaan zoeken wat het adres is en blijkt een klein flatje te zijn dus helemaal geen winkel.
OPLICHTERS!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.