Vi har haft en dejlig dag i BonBon-Land De skal have stor ros for den måde, de håndterer gæster med handicap på. Hensynsarmbåndet fungerer rigtig godt, og det er nemt at finde ud af, hvor man skal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De siger at de har handicap politik, det gør at børn/unge med problemer med tålmodigheden ikke kan springe over køen medmindre de har deres ledsager med. Så det ødelægger deres selvtillid, da de ska... Ver mais
I burde tage en alvorlig snak med hende der stod for bolsje lavning efter 17 tiden. Hun havde større behov for at høre sig selv tale I mikrofonen, skælde børn ud og svare os voksne med attitude end at... Ver mais
I en tid hvor bonbon-land er i stærk modvind vil jeg lige slå et kæmpe slag for parkens måde at håndtere børn med handicap. Vi blev taget pænt imod. Vores handicap billet gav gratis in... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
fejl på online bestilling.
fejl på online bestilling.. kan sku ikke være rigtigt at man skal bruge flere timer bare på at forsøge, at kunne købe et par skide billetter. også oveni købet på 2 forskellige browser.. siger gentagende fejl og udfyld felter som er udfyldt 20 gange grundet fejl på deres hjemmesidde. smidt tilbage til start gentagende gange, få fejl i et kryds, som var krydset af. og tilsidst kan ikke engnag få lov til at betale for billetter da man endelige kom igen til sidste side, hvor man endnu engang fik fejl, og udfyld de felter med kryds, på trods af ALLE felter var udfyldt.. 2 timer jeg ikke får tilbage, bare for at skulle forsøge at bestille et par billetter på deres hjemme side.
Alt var super!
God kundeservice
Jeg snakkede med en sød pige. Bong bong land god kundeservice. Tak for oplevelsen i telefonen. 5 stjerner. Fortsæt det gode arbejde.👍🐐
Altid et besøg værd
Rent og nydeligt.
Iøvrigt et super godt puslerum med mikrobølgeovn, stole og borde.
Halloween temaet havde de virkelig gjort godt. Især spøgelseshusene.
Altid en fornøjelse at besøge Bonbonland.
Især når Svend Svingarm ikke er ude af drift.
Jeg var så glemsom at jeg glemte at betale for parkeringen. Det opdagede jeg så efter fristen på de 24 timer var gået og troede jeg var ude i at skulle betale gebyr.
Jeg endte med at skrive til dem og fik hurtigt svar dagen efter. De sagde at jeg kunne sende de 60 kr. til dem snarligt, og så ville det være klaret. Heldigvis for det 🥵
Tak for rigtig god service 😇
Flere år vi var der sidst men denne…
Flere år siden vi var der sidst men denne gang i uge 42 var det rigtig dejligt at se hvor pænt og rent og opfrisket det hele var.
Man kunne se parken var blevet renoveret og der gik personale rundt alle vegne og tømte skrald og ryttede op.
Dejlige områder hvor man kunne nyde sin medbragte mad og drikke.
Så stor ros herfra og helt sikkert et besøg værd igen til sommer. Vi kommer igen 👍🏼🤩
Har nu besøgt parken 5gange i år på…
Har nu besøgt parken 5gange i år på sæsonkort. Hver gang nyder jeg en kaffe på Annas mokka. Alle gange uden undtagelse findes spiseafsnittet i en klam forfatning! Salsa og gamle madvarer flyder på borde og gulve. Har endnu ikke set afrydning eller aftørring af bordene under mine ophold.
Kunne ikke spise i fred
Jeg var der med min kæreste, og da vi skulle spise vores frokost (pizza man kan købe derinde) stod hende pigen som betjente os og nedstirrede os. Det var så ubehageligt at vi ikke engang kunne nyde vores mad i fred, da hver gang vi kiggede op stod hun og stirrede på mig og min kæreste, min kæreste fik søde smil og jeg fik klamme blikke som om at jeg havde gjort hende noget… Hendes navn stod på kvitteringen og det er Silje. Totalt underligt og vi kommer ikke tilbage.
that rat mascot looked at me weired :c
God……meeen plads til forbedring
I alt en meget sjov og hyggelig tur….meeeenn 2 af jeres kvindelige ansatte skulle gå hjem og øve sig på deres servicekunnen( den var lig 0)
Den ene skete hvor man laver slikkepinde. Vi havde betalt hjemmefra( der står ikke yderligere oplysninger på hjem.side). Vi sætter os( mig og min niece på kun 2 år) og spørger så om en pind hvorpå vi med “ skoleligenede attititude” får fortalt at vi kan vente og se om der er masse nok også kan “ vi få” tilsidst( selvom holdet overhovedet ikke var fyldt, og det var de omkring forældre også undrende og enige i!… vi forlader da stedet for den attitude er ikk så behagelig når man sidder med en spændt lille pige( den ansatte var en kraftig pige med lyst hår) anyways vi var så nede ved bubbletea ca halvtimes tid før luk og der stiller vi os bag et par( vi skal kun ha en 1) og der står ikke andre i milens omkreds hvor der endnu engang dukker en kraftig pige op( måske lidt udlandske aner længere ude) og meddeler der er lukket selvom vi har stået der et styk tid. Vi siger det så pænt at vi har altså stået her i et styk tid og intet tegn på lukning og spørger så pænt lige da det andet par er gået om vi ikk lige kan nå at få en med( da de jo umuligt kan ha lukket ned endnu), hvorpå endnu engang bliver mødt med en flabet atttitude om at : så kom de jo aldrig hjem( til trods for de ikke har kunne overse os og der ikk var skiltet eller noget og der var INGEN ANDRE!! Det var ski 2x dårlige service ansatte I har ansat hos os ellers var de flinke og vi havde en hyggelig dag og kunne sagtens ha været der mere end de 6 timer hi var der….👏🏽
Medarbejderne er fantastiske
Der er virkelig sket noget de sidste år der kan selfølgelig gøres mere og det gør der også hver vinter bliver alt vedligeholdt men med en tydeligere ejer der smadrede alt så tager det tid og koster mange penge jeg syntes BonBon- land er et super dejlig sted rigtig søde medarbejder der bare giver den gas hele dagen
Super uprofessionelt vi var en forening…
Super uprofessionelt vi var en forening der i forvejen havde booket til 51 Pers,vi havde forudbetalt for 34 værdikuponer men de unge mennesker ved indgangen er jo slet ikke klædt på til grupper,vild forvirring en kø der blev længere og længere og folk blev sure.
Endelig inde og alle børn fik en værdi kupon på 100 kr problemet var hvis de købte for 25 så blev de sidste 75 slettet på kuponen selvom man fik en bon de stod på.vi henvendte os så i servicecentret der oplyste vi skulle have fået en anden bon og ikke måtte have fået værdikuponer tilbage,hvor skulle vi vide det fra,vi skulle med bus hjem vi havde lejet og måtte bare gå fra det hele,efterfølgende skrev jeg til bon bon land om episoden de undskyldte med der havde været en teknisk fejl men da vi jo desværre havde givet værdikuponerne i servicecentret ja så kunne de ikke gøre noget.sidste gang vi laver tur til bon bon land
Jeg skriver dette med triste tanker for…
Jeg skriver dette med triste tanker for min ven og hund i himlen. jeg tog i bonbonland med min hund berta og min ven otto. og tog derfra i ambulance. berta havde spist min vens kondom, da berta troede at det var hendes mad og blev kvalt. otto tog derefter i svend svingarmen for at få det bedre men det gjorde han altså ikke... han mistede begge næser og det ene øre fordi en af de andre passagerer havde taget et samurai sværd med i forlystelsen uden medarbejderne sagde noget til det... safe to say jeg ikke kommer igen!
Udpint og manglende vedligehold...
Udpint og manglende vedligehold...
Besøg den 25.8.2024.
Har besøgt parken flere gange og vi skulle lige en enkelt gang mere inden mindste barnet bliver for stort..
Havde ikke forventet topdollar oplevelse, men er alligevel skuffet over niveauet.
Manglede vedligehold og ikke mindre end fire...4(!) forlystelser fik tekniske udfordringer om måtte lukke mens vi stod i kø. Hertil kommer de forlystelser der bare ikke er der mere.... men stadigt samme prisniveau for indgangen.
Parkens eneste rigtige aktiv er de enkelte ansatte der virkelig forstår kundepleje og service
I er sgu dårligere end er parkeringsfirma
Syntes simpelthen det ude af probationer at smide et administrationsgebyr på 300kr på en parkering til 60kr, fordi man ikke lige har opdaget at der er sket en fejl i betalingen når man er kørt derfra.
Kunne jeg give 0 havde jeg det..
Kunne jeg give 0 havde jeg det..
At betale så mange penge for at komme ind til lukket forlystelser det er sg ik ok i mine øjne..
Mit barnebarn havde glæde sig hel vildt og skuffet blev vi i fredags den 9/8 2024
Ok oplevelse ift prisen
Ok oplevelse, og billigere end de fleste andre parker, da alle forlystelser er inklusiv i indgangen. Latterligt at parkering på en græsmark koster 60 kr, og det meste mad + souvenirs i parken er også rimelig dyrt, så det kan anbefales at medbringe det selv. Ok ventetid ved forlystelserne, selvom den steg mærkbart efter kl 14.
Skide skægt
Sammen med familien havde vi det skide skægt i Bonbonland!
Et af Danmarks bedste parker muligt at…
Et af Danmarks bedste parker muligt at kom til for penge rimelig vente tid
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.