We hebben het als zeer prettig ervaren dat we in alle rust alle camper hebben kunnen bekijken. De medewerkers waren in de buurt bij vragen en erg vriendelijk. Onze vragen werden goed beantwoord. E... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers van Campergallery. Via marktplaats zijn wij bij dit bedrijf gekomen. Goede en vriendelijke ontvangst, prettige verkoper en goede communicatie. Toen wij... Ver mais
We hebben een dubbel gevoel bij Campergallery. We hebben verschillende gebreken gehad aan de camper na aankoop(lekkende dakramen/start en huishoudaccu niet in orde/lekkende douchekop). Na veel overleg... Ver mais
Heel hartelijk ontvangst, goed geholpen door Shane, naderhand konden we ook via de WhatsApp allerlei vragen stellen. Al onze wensen en vragen werden gehoord en geregeld. Wij hebben een camper gekocht... Ver mais
Detalhes da empresa
- Revendedor de trailers
- também em
- Concessonária de trailers
- Loja de produtos para trailers
- Oficina de conserto de trailers
Welkom bij de Campergallery Apeldoorn, sinds 1990 zijn wij actief in de camperbranche. Door onze kennis en ervaring op het camper gebied weten wij precies welke camper het best bij u past. Bij ons vind je een breed en gevarieerd aanbod campers, in diverse prijsklasse, dus iedereen die opzoek is naar een camper, slaagt bij de Campergallery. Wij hebben een groot en gemotiveerd team dat bestaat uit specialisten met camperervaring! Bent u van plan een camper te kopen? Bij Campergallery bent u aan het juiste, vertrouwde adres!
Informações de contato
Laan van de Dierenriem 61, 7324AB, Apeldoorn, Holanda
- 0555431301
- info@campergallery.nl
- campergallery.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen
Super blij lieve mensen ijsje gekregen van mevrouw
Echt top
Super geholpen bij aanschaf eerste caravan
Super geholpen door iedereen van de Camper Gallery bij de aanschaf van mijn eerste Caravan
Gewoon goed
Gewoon goed. Duidelijke uitleg bij de aflevering. We gaan vol vertrouwen op weg.
Echt heel goed geholpen en een camper…
Echt heel goed geholpen en een camper gekocht.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk, deskundig en hulpvaardig personeel
Bij de aankoop hadden wij wat afspraken met de verkoper gemaakt. Echter, toen wij de camper ophaalden bleek dat enkele aanpassingen niet gedaan waren. Frits, die ons wegwijs maakte in de camper, heeft er vervolgens met hulp van enkele collega’s voor gezorgd dat het toch nog in orde kwam. Wij verlieten tevreden Apeldoorn.

Top verkoper
Fijn manier van verkopen en super instructie bij het ophalen van de camper van Frits. Ons avontuur kan beginnen 😎

De klant serieus nemen.
De klant serieus nemen. Ik had een mooie camper gekocht bij U. Ik kon er zo mee op vakantie, werd gezegd. Nu mooi niet.
Accu vervangen, waterpomp vervangen, alle kranen vervangen, versnellingspook los, vervangen. Daklekkage.
Dit was na nog een extra beurt, bij aankoop.
Nu dat is pech, niet alles is te voorzien.
Maar als er dan totaal geen reactie komt van U, na mails, telefooncontact is dat zeer frusterend. Bij mij is het over en uit met de campergalery. Jammer.
Na contact met campergalery zijn de problemen opgelost en is de intensie om meer en beter contact met de klant te onderhouden.
De nieuwe manager aftersale komt betrouwbaar en doelmatig over. Proficiat.
Een hele verbetering.

Een hele fijne ervaring
Een hele fijne ontvangst! Professioneel personeel. Ondanks dat wij een caravan kochten en niet een camper.
Bij aflevering keurig een uitgebreide uitleg ontvangen.
Een aanrader!

Klantvriendelijkheid
Klantvriendelijkheid, vrijheid vrij te kijken service en uitleg heeft geresulteerd in de aanschaf van onze camper.
Uitermate tevreden tot zover.

Resposta da Campergallery Apeldoorn
Fijne ervaring gehad … vriendelijk…
Fijne ervaring gehad … vriendelijk personeel en een fijne aflevering . Zeker een aanrader

Prettige ervaring
Prettige ervaring! Ik kwam gericht kijken voor een bepaald model buscamper en deze stond er prachtig bij in de showroom. Ik kreeg een duidelijke uitleg en kon ook gelijk een uitgebreide proefrit maken. Daarna nog de tijd gehad om buiten alles uitgebreid te kunnen bekijken en mijn opmerkingen te melden.
Drie weken later was het zover dat ik de camper op kon halen en ook nu een vriendelijk welkom en een duidelijke uitleg over de werking en mogelijkheden van de camper.
En nu ga ik zo voor het eerst op pad met mijn camper. Zin in!

Resposta da Campergallery Apeldoorn
Enorm fijn geholpen door het hele team…
Enorm fijn geholpen door het hele team van Camper Gallery! Zouden iedereen aanraden om hier zaken te doen. Professionele en kundige partij, met liefde voor het vak!

Resposta da Campergallery Apeldoorn
Fijn geholpen en ook tijd voor een…
Fijn geholpen en ook tijd voor een praatje en koffie. Vooral met Frits. Die was heel gezellig en behulpzaam. Waren wat kleine dingetjes en die werden meteen opgelost. Echt top service dit.

Resposta da Campergallery Apeldoorn
Super dealer en top service!

Resposta da Campergallery Apeldoorn
Vriendelijk ontvangst we hebben rustig…
Vriendelijk ontvangst we hebben rustig kunnen rondkijken als er vragen waren werden we gelijk geholpen buscamper in geruild en andere camper terug gekocht duidelijke uitleg met de nieuwe camper gekregen top service fam berendsen

Top geholpen
Fijn geholpen, het was de reis vanuit Maassluis meer dan waard, alle medewerkers van dit bedrijf hebben het beste met je voor.
Nu begrijp ik ook dat ze zoveel campers op jaar basis verkopen.
Rene.

Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf! Kundig, op elke vraag een antwoord en overal dachten ze in mee. Camper werd vlot rijklaar gemaakt en nog wat essentiële dingen ingebouwd. Je voelt je hier als klant ECHT welkom! Bij het ophalen werden we verwelkomd met onze naam in beeld. We kwamen hier terecht omdat kennissen hier ook een camper hebben gekocht. En ze hebben niets teveel gezegd.
Alle medewerkers waar wij contact mee…
Alle medewerkers waar wij contact mee gehad hebben bij aankoop van onze tweede camper bij camper gallery in Apeldoorn verdienen een dikke plus. De vriendelijkheid, technische bekwaambaarheid en advisering kom je tegenwoordig zeldzaam tegen. Ik wens camper gallery dan ook alle succes en plezier in hun werk.