Very nice laptop and deal. I purchased a laptop with stqrt ready installation, but it wasn't installed at all. The person from customer service was very friendly and helpful and I got my money back... Ver mais
Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... Ver mais
We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Mooie laptop. Alleen jammer van de levertijd. Deze is wat langer dan aangegeven op de website.
Al de rest zeer goed!
Goede klantenservice. Ik bestelde een product en werd via verschillende e-mails op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.Bij vertraging van de bestelling kreeg ik ook meteen een e-mail en mijn bestelling kwam uiteindelijk toch nog vroeger dan verwacht aan.
Een uitstekende service. Donderdag besteld, vrijdag geleverd.
Ook snelle reactie na eerst foute bestelling.
Bij de bestelling kan een datum van afleveren gekozen worden. Maar mijn bestelling werd niet op deze dag geleverd omdat er via tussenpersoon aan B-Post geleverd wordt, en deze dan de latere afleverdag bekend maakt. Dit vernam ik pas de dag van de gewenste aflevering met de nodige praktische problemen.
Als er een service van thuislevering aangeboden wordt met keuze van afleverdag, moet de bestelling ook op deze dag geleverd worden zodat je je hiernaar kan organiseren, anders heeft deze service geen zin.
POSITIEF: Scherpste prijs voor mijn bestelling (Wacom Cintiq 16)
NEGATIEF: Verzending. Zondagavond besteld, melding levering op dinsdag. Er wordt gemeld dat er geleverd wordt via DHL, maar er werd geleverd door Bpost. Wellicht daardoor maar woensdag aangeboden. (verlof genomen op dinsdag, bijgevolg via afhaalpunt en dus nog een dag later: donderdag)
BESLUIT: tevreden over de bestelling maar jammer dat er niet correct gecommuniceerd wordt over de levering.
Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een QWERTY besteld. Via Chat en Email met campusshop medewerkers heb ik deze bestelling nog kunnen wijzigen voor de laptop werd verstuurd.
Ik denk dat dit type persoonlijke "SERVICE" onmogelijk zou zijn bij Amazon of Bol/Coolblue.
Merci Campusshop for a job well done!
Via Campusshop weer een laptop van topkwaliteit tegen betaalbare prijs kunnen aanschaffen.
Jammer van de slechte kwaliteit van levering door DHL waardoor ik toch een iets duurdere heb moeten aankopen.
Maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door CS. De telefonische service was uitstekend!
Daarom alsnog 5 sterren.
De prijs van de Wacom was de laagste die ik op internet gevonden heb bij Campusshop, de betaling verliep vlot. Enige minpuntje was het niet leveren op de volgende dag alhoewel dit aangeven werd. Ik ga deze webshop nog gebruiken.
Prima service. Product voldoet perfect aan omschrijving. Leveringstijd was iets langer dan verwacht, maar nog steeds snel genoeg.
Duidelijke website, door gegevens in te vullen bij de juiste laptops uitgekomen, vragen werden snel beantwoord waardoor we tot aankoop over zijn gegaan.
Snel geleverd. Toestel aan een goede prijs.
Alles perfect verlopen , zelfs in de kerstperiode .
Great online shop for students to buy laptop. I bought a laptop for my grad-studies from there. The laptop page clearly explains the pros, cons and specification for the product.
Cons:
I tried ordering using visa credit card which got reject every time so I had to order through debit card.
Goed product! Tevreden met de aankoop. Vlotte service.
Ik ben goed geholpen, met vragen waren ze daar met een antwoord. Goed geholpen, snelle levering
Snelle service en goeie prijs/kwaliteit! Ideaal afgestemd op het gebruik door studenten en correcte informatie.
Bij het aankoop van een laptop is de leverdatum 2 keer verzet geweest naar een later moment waardoor ik zeer lang heb moeten wachten (meer dan een maand langer), dit had echter ook te maken met een fout bij de pakjesdienst.
's ochtends lag het dan ineens achterom in een beschadigde doos.
Met de laptop is wel alles in orde en daar zijn geen klachten over.