Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige været så heldig at få dette soyavoks lys i værtinde gave. Ikke nok med at det er bæredygtigt og miljøvenligt er det også et virkelig smukt design, super flot indpakning og ikke mindst l... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Skab en Hyggelig indretning med skulpturelle sojavokslys, Der er Bæredygtig, brænder renere og køligere end stearin og paraffinlys. Mens sojalysets ydeevne og skønhed taler for sig selv, er sojavoks miljøvenlig og kommer fra en vedvarende ressource.🌿

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Har ikke modtaget min ordre efter 4 uger

For næsten 4 uger siden lagde jeg en ordre på hjemmesiden. Da jeg en uge senere ikke havde hørt noget om, at der skulle være en pakke på vej, skrev jeg til kundeservice og bad om en status. Her blev der beklaget og fortalt, at det var en fejl, at min ordre ikke var blevet afsendt. Og så fik jeg at vide, at min ordre ville blive afsendt samme dag.

Ca. 3 uger fra bestillingsdato kontakter jeg kundeservice igen, da jeg ikke har hørt noget om, at ordren skulle være på vej. Det er nu en uges tid siden, og jeg har stadig ikke fået noget svar.
Jeg forstår det ikke helt, da jeg har bestilt fra Candle Copenhagen for år tilbage, og der var ingen leveringsproblemer.

Dog har jeg erfaring med, at lysene brænder dårligt. De nærmest smelter udover det hele. Det skrev jeg til kundeservice om, og fik at vide, at der “imellemtiden er blevet udviklet en ny opskrift på voks” og at de “anvender en ny type væge, som netop skal sikre at sådan et tilfælde ikke sker igen”.
Fik som en flot gestus en kompensation. Derfor valgte jeg at lægge endnu en ordre. Så hvis jeg nogensinde modtager mine nye sojalys, ser jeg frem til at teste, om den nye opskrift og vægerne har resulteret i et lys, der brænder flot og længe. Eller om det stadig er lys, som man ikke har lyst til at brænde, men hellere vil have stående til pynt.

1 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte for nogle uger siden 3…

Jeg bestilte for nogle uger siden 3 forskellige lys. De blev alle leveret i meget flot indpakning og har en skøn og dejlig duft. De adskiller sig fra andre duftlys jeg tidligere har haft, da de hverken føles for kraftige eller syntetiske. Jeg vil anbefale alle at bestille duftprøven, sammen med jeres første ordre så man kan dufte de forskellige lys og nemt finde sin favorit.

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam. Poor customer service.

I ordered some candle lamps on December 12th, I got notification that it shipped on December 13th. Did not receive a tracking number. I waited 10 days and still didn't receive my package and contacted customer support. They did not provide me with any information of where it was and how it was being tracked. (Even though they said they knew where it was ) Several emails went back and forth with no further information other than when it's shipped. I've asked for a refund and have not received that as well. Scam.

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt et kalenderlys.

Jeg har købt et kalenderlys.
Det løber helt vildt og vægen drukner.
Desuden tog leveringen mere end en uge.

6 de dezembro de 2025
logotipo da Candlecopenhagen

Resposta de Candlecopenhagen

Kære LiseLotte,

Tusind tak for din besked og undskyld for den oplevelse, du har haft. Det er vi virkelig kede af at høre, og det er bestemt ikke den kvalitet eller service, vi ønsker at levere.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det - vi tager din feedback til os og håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 💛

De bedste hilsner,
Candle Copenhagen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige været så heldig at få…

Jeg har lige været så heldig at få dette soyavoks lys i værtinde gave.
Ikke nok med at det er bæredygtigt og miljøvenligt er det også et virkelig smukt design, super flot indpakning og ikke mindst lækker lækker duft wow 👌
Jeg er fan 🤩 og jeg kommer helt sikkert fremadrettet til at købe mine lys her hos jer🕯️(Bliss Lemongrass & Lavender)

31 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leveringen var meget langsom desværre

Leveringen var meget langsom desværre - i sær når det er et kalenderlys man bestiller den 24.11 og det kommer den 2.13. Lyset er super smukt men brænder virkelig dårligt. Hat smidt det ud og købt et andet kalenderlys. Super ærgerligt fordi en super flot online shop.

2 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig fantastisk og sjov…

En virkelig fantastisk og sjov aktivitet for både børn og voksne! Vi havde en fest, og det færdige resultat blev virkelig flot. Jeg kan på det varmeste anbefale Candle Studio. Vi oplevede den bedste service med utroligt tålmodige medarbejdere, der tog sig godt af os. Jeg skal helt klart tilbage så snart som muligt!

19 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitetslys og god shopping oplevelse!

Candecopenhagen har virkelig imponeret mig - det er nu min anden gang med dem, og jeg er stadig lige så tilfreds som første gang. Deres udvalg af soyalys er fantastisk, og kvaliteten er virkelig god. Jeg fik svar på mine spørgsmål ret hurtigt, da jeg havde brug for hjælp, hvilket gjorde hele købsoplevelsen endnu bedre.

Jeg er især glad for deres soyalys, specielt BLISS, som jeg købte denne gang. Duften er simpelthen fortryllende og fylder rummet med en dejlig atmosfære. Det, at de er lavet af sojavoks, gør dem også mere miljøvenlige, hvilket jeg virkelig værdsætter.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Candecopenhagen til alle, der leder efter kvalitetslys og en god shoppingoplevelse. Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen.

11 de abril de 2024

Love the candles

Love the candles. They are original and beautiful!
The delivery was quick and the candles were nicely wrapped and packed in a lovely box.

12 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Må desværre melde retur at jeg er så…

Må desværre melde retur at jeg er så ked af det kalenderlys jeg har købt hos dig. Det falder sammen og bliver ved med at slukke sig selv. Det er mange penge for noget der er så lidt kønt efter man begynder at tage det i brug😞

14 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais