Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... Ver mais
Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.
Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... Ver mais
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
An unforgettable dining experience — thanks to an extraordinary waiter, Andrea!
From the moment I walked in, I felt like royalty. Our waiter Andrea went above and beyond in every possible way — attentive without being intrusive, genuinely kind, and with a perfect sense of timing and care. He made us feel not just like a guest, but like someone truly special.
Every detail was noticed: the way he anticipated what we might need before we even asked, the warm smile that never faded, and the sincere enthusiasm he showed when talking about the menu. It wasn’t just service — it was hospitality at its absolute best.
I’ve dined at many restaurants, but few have left such a lasting impression. This waiter turned an ordinary meal into an unforgettable experience. If I could give more than five stars, I would!
Uønsket gæst.
Jeg kom i dag kl 17.20 og ville have noget at drikke
Jeg kom ind, og der var halvtomt th opad trappen og stort set tomt tv.
Den ene tjener sagde til den anden tjener:lobby.
Herefter blev jeg placeret i lobbyen, som lige så godt kunne være rengøringspersonalets opbevaringsrum.
Det havde været bedre, hvis de havde afvist mig og sagt, at alt var optaget.
Efter denne oplevelse streger jeg Capa som et muligt sted at fejre min næste fødselsdag med 10 af mine bedste venner med 3-retters menu.
Jeg kommer her ALDRIG mere, for jeg fik følelsen af at være en uønsket gæst.
Helt fantastisk
Første besøg, tjeneren havde så meget styr på hvilke vine til maden, cognac og champagne der passede til hvad vi efterspurgte.
Maden var helt fantastisk og alt spillede bare. Helt klart vi kommer tilbage.
Stressende uden hygge
Rigtig dårlig akustik, hvilket gør oplevelsen med rigtig mange mennesker i samme rum, både stressende og støjende.
Vi sad så tæt, at vi kunne følge med i nabobordets samtale.
Der var mange tjenere, men de løb alt for stærkt og var med til at gøre opelvelsen endnu mere stressende.
Vi sad lige ved baren, hvor personalet talte meget højt til hinanden. Sikkert for at overdøve det i forvejen larmende miljø.
Præsentationen af maden gik meget stærkt og i det larmende miljø var det svært, at følge med, da det også forgik på engelsk.
Der var ingen hyggelig stemning overhovedet i lokalet.
Rigtig ærgerlig oplevelse, da maden ellers var lækker.
Vanvittig lækker oplevelse
Vanvittig dygtig, nærværende og venlig personale som serverede en meget lækker menu. Der var et selskab, som var i lidt bedre humør end alle os andre men personalet fik os alle til at acceptere det høje humør ved at være så søde og imødekommende. Vi kommer helt sikkert igen 😍
Intet mindre end fantastisk
Vi var 3 par på capa i lørdags og havde en fantastisk oplevelse , den flinkeste og mest service minded tjener en kæmpe chef , alt var lækkert, og på trods af en bøf sku sendes tilbage , kommer vi helt sikkert tilbage. Og det kan kun gå for langsomt efter den oplevelse 🥳🥳🥳
Den bedste restaurant oplevelse længe.
Vi var på Capa her til aften og fejre vores 9 års bryllupsdag. Vi fik den 8 retters september menu. Virkelig virkelig lækkert. Fantastisk venligt personale. Maden var vidunderlig, og vinen ligeså. Men et smilende, venligt og nærværende personale gør bare så meget for oplevelsen. Det er bestemt ikke sidste gang vi sætter vores ben og penge hos jer.🥰🍷
Kæmpe anbefaling 🙏🏻
Vi spiste Capas 8-retters augustmenu, og det var en oplevelse for alle sanser. Duften af de første små retter satte stemningen, smagene var fulde af kontraster – friske, sprøde, syrlige og dybe – og anretningerne var små kunstværker for øjnene. Stemningen i restauranten var varm og afslappet, og Heinz, vores tjener, bandt hele oplevelsen sammen med sin humor, viden og nærvær. Vi gik derfra med maver og hjerter fyldt – og med lyst til at komme tilbage igen.
Lækker mad og skøn betjening
Fantastisk lækker mad og en dejlig oplevelse på Capa.
Maden var som altid virkelig lækker. Smør bøffen var lidt rigelig senet. Men det var så rigeligt af den at det ikke have den store betydning.
Vi havde bord allerede kl. 17 og det var skønt, for restauranten var ikke fyldt op og det var ro og tid fra vores fantastiske tjener Heinz.
Det var endnu en dejlig aften på Capa med en fantastisk madoplevelse og virkelig dejlig betjening som i den grad løftede oplevelsen endnu mere. Vi kommer gerne igen 🤩
Månedsmenu+vinmenu
Vi havde booket fødselsdags middag/helaftenssarrangement med deres August menu til 550 kr pr person og vinmenu til knap 800 kr pr person . Vi havde de to mest hyggelige kompentente tjenere og bedste sidebord, hvor vi også havde gode snakke med. Mega god mad og god information om retterne og vinene undervejs fra tjenerne. Der var ingen dumme spørgsmål, vi lærte lidt om vin og tjenerne var fantastiske 🙂 da vi gik fik vi en lille Cava og gavekort med hjem som gave i cellofan, da gemalen havde fødselsdag🥰🇩🇰 tak for en fantastisk aften❤️ vi kommer helt sikkert igen 😃
SKAL opleves
For 2. gang har vi nu besøgt CAPA og prøvet deres 8-retters månedsmenu, og den har endnu ikke skuffet!
Man er 100% mæt når man går derfra og selvom man er helt færdig så savler man over de lækre retter som de fantastiske kokke har lavet.
Personalet er vildt flinke og vi var så heldige at få den bedste betjening af Heins! Den mand fortjener simpelthen en lønforhøjelse😉
Vi følte os super godt tilrette og helt vildt godt behandlet af den meget imødekommende tjener.
Fantastisk oplevelse!
Smør som i smørbøf
Vi fik månedens menu, 8 retter til 550. Vi holder af at gå ud og spise, men det her var første besøg hos Capa. Fine rammer, personalet hele tiden på tæerne med masse af energi og begejstring.
De første retter var rigtigt gode, velsmagende og lækkert anrettet. Da vi ventede på hovedretten, var vi begge, sådan lidt, vi er da ret mætte. Efter seks flotte retter, forventede vi en fin lille bøf, men ind kommer der en kæmpe bøf, igen perfekt tilberedt, lækker bernaise, lækre frites. Tjeneren sagde at det var 300gr. Hvis det var 300gr. så bør Mash og de fleste andre restauranter få checket deres vægte. Jeg havde kastet mig over det gode brød i mellem retterne - kæmpe fejl - jeg måtte levne kød for første gang ever.
Meget anbefalelsesværdigt for kødelskere!
Super oplevelse og virkelig god mad og…
Super oplevelse og virkelig god mad og en vinmenu der passede godt til maden. Kan anbefales
Fantastisk aften på CAPA
Fantastisk aften på CAPA – takket være Heinz!
Vi besøgte CAPA lørdag aften og må indrømme, at oplevelsen startede lidt skævt med nogle fejl og misforståelser i vores reservation. Men alt det blev hurtigt glemt, da tjeneren Heinz tog imod os. Han vendte hele stemningen rundt med sit gode humør, varme nærvær og en smittende latter, der satte tonen for en virkelig skøn aften.
Heinz leverede en service, der gik langt ud over det sædvanlige – vi følte os virkelig set og godt taget hånd om. Det gjorde hele forskellen!
Og så var maden helt i top. Vi fik en menu med den velkendte smørbøf, der var stegt til perfektion – ros til køkkenet og kokken for en virkelig velsmagende oplevelse.
Alt i alt en dejlig aften, hvor både mad og service spillede – tak for det, CAPA, og især tak til Heinz. Vi kommer gerne igen!
En virkelig fantastisk oplevelse
En virkelig fantastisk oplevelse. Vi havde den bedste tjener, Heinz, som gav os en uforglemmelig aften.
Vores søn (som lige er blevet student) fik et gavekort sammen med en fin lille flaske cava, som han blev virkelig glad for. Han glæder sig allerede til at indløse det 😊
Kan klart anbefale et besøg på Capa.
En virkelig god oplevelse og rigtig god atmosfærer
En virkelig god oplevelse på alle parametre. Kan kun anbefales ⭐️ Service var helt fantastisk og afstemt. Vi føltes os meget velkommen, taget os godt af og overordentligt forkælet, selvom vi kom for tidligt og restauranten var fuldt booket og med et skønt leben. Maden smagte fantastisk og det var en skøn oplevelse, med små overraskelser. Elsker når man kan mærke passion og nogle ansatte som brænder igennem. De ved hvad de laver og kender deres produkter i detaljen, så de kan vejlede i valg af vin med mere. Det fik vi til fulde her. Bliv ved med det I gør Capa - I gør det godt 👍🍷
Jeg spiste på Capa en fredag aften
Jeg spiste på Capa en fredag aften, og jeg bliver nødt til at dele hvor god en oplevelse det var. Allerede fra vi trådte ind, blev vi mødt af smilende og professionelle tjenere, der skabte en rolig og behagelig stemning hele vejen igennem.
Maden var intet mindre end sublim – perfekt tilberedt, flot præsenteret og pakket med smag. Man kunne virkelig mærke, at der er kælet for både detaljer og råvarer. Smørbøffen især var ualmindelig god.
Jeg sætter stor pris på god service og en atmosfære, hvor man føler sig hjemme, og Capa ramte plet på alle punkter. Jeg glæder mig allerede til at komme igen.
Ufattelig lang ventetid
Ufattelig lang ventetid! Vi var et selskab på 19 mennesker inde hvor der både blev bestilt 10, 5 og 3 retters menuer, så selvfølgelig kan nogle i selskabet forvente lidt ventetid. Jeg selv havde bestilt 5 retter, der gik en time før den første ret ankom (en enkelt kammusling), dernæst en time mere før den næste ret (en tempura reje) og så endnu en time før den trejde ret (en lille skål perlebygotto). Efter 3,5 time gad jeg ikke vente længere og endte med at forlade restauranten før hovedretten blev serveret for at gå over på Burger King i stedet da jeg nu var ulideligt sulten.
Andre i selskabet måtte vente hele 2 timer på deres første ret.
Jeg kan forstå at man har travlt, men så sørg da for at servere nogle appetizers eller i mindste lidt brød til jeres gæster.
Dette har virkelig været under al kritik og en af de værste restaurant oplevelser jeg har været udsat for!
4 og ikke kun 3 stjerner pga af tjeneren
Virkelig hyggelig restaurant! Havde bestilt 8 serveringer,- et “hverdagstilbud”.
Restauranten var fyldt hvilket man godt mærkede, da det var utrolig lang ventetid. Efter halvanden time havde vi fået snacks og én forret.
De fleste retter var veltillavede, men kammuslingen måtte tilbage da den var overstegt og fuldstændig tør, samt den berømte smørbøf røg tilbage af to omgange. Først overstegt og da vi fik en ny, var den utrolig sej. Tredje gang var lykkens gang 😅
Grunden til at jeg giver 4 og ikke kun 3 stjerner er pga betjeningen.
Utrolig kompetent tjener, som uden at løfte et øjenbryn sendte maden tilbage til køkkenet og selv kom og sagde, at vinen var på husets regning samt hældte dessertvin op gratis.
Han var opmærksom og sjov og sørgede for, at stemningen forblev i top trods en masse fejl og ventetid.
Super oplevelse
Super oplevelse, skøn mad, perfekt sammensætning, rimelig pris i forhold til kvalitet og smag. Super service, dejligt personale. Super omgivelser og god beliggenhed.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.