Veja o que dizem as avaliações
Wij zijn al jaren vaste klant bij Capital. Het is iedere keer heel prettig om met jullie samen te werken en samen te denken, Nooit problemen. Duidelijke afspraken. En jullie reageren snel en accuraat... Ver mais
Voor tijdelijke financiering voorraad was snel kapitaal nodig. Wij hebben dit binnen een weekje kunnen regelen. Als je digitaal je cijfers en bankgegevens kunt aanleveren heb je binnen 2-3 werkdagen j... Ver mais
Was Snel en vakkundig geregeld, goede rente, afspraken goed nagekomen, ze doen wat ze zeggen, en helpen je in elke situatie. En geen advies als het nodig, voor vragen kun je ze altijd bereiken denken... Ver mais
Detalhes da empresa
CapitalBox helpt ondernemers in Nederland met zakelijke financiering. Als online financier bieden wij de mogelijkheid om snel en eenvoudig een lening aan te vragen. Voor ondernemers die hun continuïteit willen behouden of willen groeien, maken we het mogelijk om in te spelen op diverse kansen voor hun bedrijf. Wij verstrekken leningen van €10.000 tot €350.000 met een maximale looptijd van 36 maanden, binnen één werkdag geregeld en met heldere voorwaarden.
Informações de contato
Sarphatikade 14, 1017WV, Amsterdam, Holanda
- 0207975825
- support@capitalbox.nl
- capitalbox.nl
Snelle en verrassend soepele leningervaring
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met mijn leningaanvraag. Het hele proces verliep snel en soepel. Het klantcontact was duidelijk en prettig, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Na goedkeuring stond het bedrag zelfs nog dezelfde dag op mijn rekening, wat ik echt verrassend vond. Zeker een aanrader!
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
lokkertje
Je krijgt een e-mail dat je in aanmerking komt voor een lening, maar uiteindelijk krijg je die niet. Ondertussen hebben ze wel je persoonlijke gegevens.
Het voelt als een lokkertje om informatie van mensen te verzamelen. Ik vind dit zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar. Pas hiermee op.

Resposta de CapitalBox Nederland
Snel en gemakkelijk handelen en heel…
Snel en gemakkelijk handelen en heel duidelijk

Goede voorlichting
Goede voorlichting, alles duidelijk uitgelegd,snelle uitbetaling van de lening

Resposta de CapitalBox Nederland
Super snelle reactie van hun kant en…
Super snelle reactie van hun kant en heel vriendelijk.

Aanvraag snel rond
Aanvraag snel rond (binnen 2 werkdagen), communicatie was aangenaam, transparant en respectvol

Lening vlot geregeld
Lening vlot geregeld, heldere communicatie met Tycho, acceptabele voorwaarden en rente

Resposta de CapitalBox Nederland
Wij hebben al geruime tijd ervaring met Capital Box.
Wij hebben al geruime tijd ervaring met Capital Box. De doorlooptijd vanaf de aanvraag tot uitkering wordt als uiterst prettig ervaren evenals de contacten met de medewerkers.

Resposta de CapitalBox Nederland
Snelle afhandeling en uitbetaling en…
Snelle afhandeling en uitbetaling en professionele service. Wordt meegedacht met de persoonlijke situatie. Zijn ook heel goed bereikbaar. Een aanrader!

Resposta de CapitalBox Nederland
Zeer tevreden over de aanvraagprocedure…
Zeer tevreden over de aanvraagprocedure van een flexibel krediet, binnen een paar dagen was alles rond, geen onnodige paperassen, redelijke voorwaarden. Contact met Tycho was top.

Resposta de CapitalBox Nederland
Super snel geregeld via MKB Krediet…
Super snel geregeld via MKB Krediet Nederland B.V.. Erg blij mee.

Resposta de CapitalBox Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.