Kan u meedelen dat wij deze namiddag de bestelling ontvangen hebben, waarvoor dank. Mailtje waarvan sprake in reactie van Captain Pup's heb ik niet gezien anders zou ik niet zo gereageerd hebben ;-... Ver mais
Beste, Deze mail om jullie van harte te bedanken voor de moeite dat jullie hebben gedaan. Captain Pup’s werkt met ongelooflijk professioneel personeel. Prima service is iets dat niet iedereen... Ver mais
Na een maand is onze bestelling in eens binnengekomen. Terwijl al meerdere malen hadden gemaild deze niet meer te willen aangezien we al iets anders hadden geregeld voor onze pup (omdat het zo lang d... Ver mais
Ik heb nu sinds een maand een bedje van captain pups in huis en mijn hond blitz is er niet meer van af tekrijgen normaal was die onrustig in z’n slaap patroon. Maar nu met die heerlijk zachte bedje wa... Ver mais
Dorpsweg 28a, 3245VC, Sommelsdijk, Holanda
Bedrijf is zeer slecht bereikbaar, nemen de telefoon niet op en duurt heel lang dat je een keer reactie krijgt op je mail. Hondenbed terug gestuurd je denkt dat je een heel pakket binnen krijgt maar volgens mij komt het uit China. Hopelijk heb ik snel mijn geld terug

Resposta da Captain Pup's
De service, het product en de manier van werken is allemaal top! Wij zijn echt verslaafd en de hondjes ook!
Echt een aanrader! Daarnaast is de klantendienst super vriendelijk en denken heel goed mee!

Resposta da Captain Pup's
Het product was niet wat ik ervan verwacht. het bedje is erg dun en de stof ook. Heb een vermoeden dat het rechtstreeks uit China in een andere verpakking verpakt wordt en door wordt gestuurd. Tegenvaller en gelijk retour gestuurd. Jammer dat er schoonmaakkosten worden gerekend terwijl ik gelijk heb gemaild en aan heb gegeven dat het bedje niet eens gebruikt is. Terugbetaling en contact was daarentegen snel geregeld vandaar de 2 ster. product krijgt 1 ster.
prijs kwaliteit goed.
levering snel, zeer tevreden over het product.

Resposta da Captain Pup's
Heerlijk bedje, gekocht om mee te nemen in de camper maar ze ligt er thuis ook graag op, zowel binnen als buiten heerlijk in het zonnetje!

Resposta da Captain Pup's
Ik vond de informatie over het proces van aankoop tot aflevering heel duidelijk. Belangrijk vind ik ook dat wat was toegezegd ook werd nagekomen.

Resposta da Captain Pup's
Bestelling geplaatst en ontvangen, willen het nu retourneren. Want de maat is te klein en de hond vindt het niks.
Meerdere mails gestuurd en proberen te bellen, maar geen reactie….

Resposta da Captain Pup's
I ordered a bed in January and didn’t like the quality of the material so tried getting in touch about the return. Captain Pups never answered my request and only reacted after I posted a bad review here. Finally I got the return form in order to ship. This was in the end of January and my post reference confirmed the arrival of my return-shipping. We are in March now and I have been trying to get in touch with captain pups support ever since, since I need them to cancel the outstanding bill at Klarna. No reaction. Feels like being scammed here.

Resposta da Captain Pup's
Vanaf het begin was dit hondenbed favoriet bij onze Pepper. Hij hoort er gezellig bij op de bank, het is afwasbaar dus hygiënisch. Het materiaal is heerlijk zacht. Heel blij met de aankoop.

Resposta da Captain Pup's
De hond ging er gelijk in liggen. Gelijk goedgekeurd dus!!

Resposta da Captain Pup's
Wij zijn heel erg blij met het bedje van Captain Pup's. En onze hond ook. Hij rende er enthousiast naar toe, begon heerlijk te rollen op het zachte bedje en is vervolgens in een diepe slaap gevallen. Zowel op de bank als op de grond ligt hij heerlijk te doezelen en slapen in zijn mooie bedje. We hebben maat L (groot) besteld en onze mix Bordercollie kan daar heerlijk uitgestrekt in liggen. Het is fijn dat er een antislip aan de onderkant zit en dat het bedje een rand heeft. Onze hond vindt het namelijk heerlijk om met zijn hoofd ergens op te liggen.
We zijn ook heel erg tevreden over de service van Captain Pup's. Toen we een vraag hadden over onze bestelling, kregen we snel een vriendelijke reactie met een duidelijk antwoord op onze vraag. Het bedje werd na ongeveer een week netjes verpakt geleverd.

Resposta da Captain Pup's
Ik heb deze bestelling op 11-02 geplaatst, en op 19-02 (pas ruim een week later) een berichtje met een trackingnummer en de melding dat het binnen 1-2 werkdagen bij mij geleverd zou worden. Dit was niet het geval. Uiteindelijk werd de zending pas 23-02 bij mij geleverd. Nu werd dit, mijn inziens, makkelijk afgedaan met een levenslange korting van 20% waar ik dus volgens mij niets aan heb aangezien ik niet van plan was om op korte termijn een nieuw bedje voor de hond aan te schaffen.. Ik heb op woensdag 21-02 al een mail gestuurd met de vraag of men mij tegemoet kan komen in mijn huidige bestelling. En vandaag, 26-02, heb ik hier (na zelfs 2 reminders) nog steeds niets op gehoord.
Customer service is mijn inziens echt 0,0 bij dit bedrijf!!
Hi Mandy, jullie geven nu aan dat er geen mailtjes van mij zijn binnengekomen op jullie laatste mailtje. Maar dit is natuurlijk grote onzin. Jullie mail adres is toch nog steeds hetzelfde als 2 weken geleden? Hier heb ik meerdere malen naartoe gemaild vanaf 21-02. En geen enkele reactie van jullie ontvangen!
Maar ik neem aan dat jullie me dan nu alsnog kunnen helpen toch? Neem aan dat jullie mijn e-mail adres ook hebben nav mijn order 3548 ??

Resposta da Captain Pup's
Wat een super goede service. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden. Ik heb maat L besteld voor mijn Friese Stabij. Past perfect! Ik kan niet anders zeggen dat ik het een aanrader vindt. Dank jullie wel 🍀

Resposta da Captain Pup's
Super goede service en een super föhn! Had al 1tje gekocht maar mijn zus wilde ook graag 1, helaas waren ze uitverkocht. Maar na een mail te hebben gestuurd bleken ze nog een nieuwe zonder doos te hebben. Deze konden we met korting kopen. Super snel geleverd en heel vriendelijk via de mail! Heel tevreden!

Resposta da Captain Pup's
Fraude?! Oplichting?! Lijkt het wel op!
Wij hebben vorige week een bestelling geplaatst, maar nog steeds niet gekregen terwijl wij wel binnen 3 tot 6 werkdagen een track en trace zouden moeten krijgen!
Verder lijkt het bedje en de foto's er op de spullen die je bij Aliexpress en Temu ziet.. alleen kost het daar nog geen 10 euro..
Hoezo handgemaakt? in china ja! TRIEST!
Note.. zoals jullie zien.. op de beschuldigen dat het van China komt reageren ze niet.. naar is 100% dezelfde

Resposta da Captain Pup's
Onze hond is niet meer weg te krijgen uit zijn heerlijk zachte matras/stoel/bedje... En ook is het heel fijn dat het in de wasmachine kan.
Een super keuze om dit bij jullie aan te schaffen.

Het hondenbedje was top
Saga is er heel erg blij mee.
De levering was ook naar wens.

Resposta da Captain Pup's
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.