Niet volgens verwachting
De medewerker D. kon al de dag nadat ik de afspraak had gemaakt komen en was wat later dan de afgesproken tijd, maar hield daarover wel goed contact. Dus dat was helemaal prima.
Ik had het "Heavy Elite" - pakket gekozen (het meest dure pakket) en mij auto is ruim 3 uur onder handen genomen en zag er zeker een heel stuk beter uit.
Helaas zijn er veel dingen vergeten / niet gedaan: Ramen waren niet heel schoon, met name de voorruit, diverse hoekjes waren vergeten en er lag een witte waas op diverse plaatsen op de lak, op het chroomwerk waren opgedroogde druppels te zien (niet gepoetst) en kleine ruitjes waren overgeslagen. Dashboard en gordelhouders waren ook niet schoon, net als een make-up spiegel in de zonneklep en deurrubbers.
Zoals gezegd heeft de medewerker zeker 3 uur zijn best gedaan en was vriendelijk, maar voor 300 euro verwacht je gewoon meer. Het is zeker geen nieuwe auto en "showroomstaat" verwacht ik niet -al wordt dat wel beweerd- maar het verschil met zélf doen en laten doen is gewoon te klein om 300 euro te rechtvaardigen. En uiteraard weet ik dat dit inclusief voorrijden, aanrijtijd, machines is, maar toch.....
Ik heb hierover uitgebreid geappt met medewerker D., maar helaas kwamen we er niet uit dus ik heb de dag na het werk een klacht ingediend via het webformulier op de site. Inclusief 22 foto's. Krijg je vervolgens geen ontvangstbevestiging van. Vervolgens maar eens gemaild: Geen reactie.
Op dit moment weet ik dus nog niet hoe men dit op gaat lossen, maar 5 sterren wordt het niet meer...... Dat er iets niet goed gaat, kan gebeuren en daar heb ik geen problemen mee. Als het dan vervolgens goed wordt opgepakt zou ik er nog niet eens een negatieve review over plaatsen.
Maar als er iets niet goed gaat en vervolgens gebeurt er niets als je dit binnen de termijn netjes aangeeft, dan kan ik geen voldoende geven voor de dienstverlening.