Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpt bil, der alt var løyn

Kjøpte bil i November 2025 , der vi trodde ting gikk bra. Første uken gikk plettfritt, men bilen kortsluttet plutselig etter to uker. Vi fikk ikke kontakt med car4sale, og da vi prøvde sende tilbake bilen, nektet de svare oss. Vi måtte betale dyre dommer for å frakte bilen til og fra verksted, der vi måtte fikset flere ting. Nå har bilen igjen sluttet, og noe de lovde var fikset i februar 2025, har ikke blitt rørt på flere år. Dette er ikke en plass vi kommer til å anbefale til noen, styr unna, løyn.

12 de abril de 2026

CAR4SALE

Hadde bil ute for salg hos dem i ca. 3 måneder. Oppfølgingen og kommunikasjonen var gjennomgående dårlig, og jeg måtte selv ta kontakt flere ganger for å få informasjon om status. Etter 11 uker endte jeg med å selge bilen selv.
I etterkant ble jeg også belastet et bruddgebyr på 2490 kr som jeg verken var klar over eller ble informert om på forhånd. Dette oppleves lite ryddig.
Kan dessverre ikke anbefale dette stedet basert på min erfaring

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som biler kjøp hos dette firmaet eller…

Som biler kjøp hos dette firmaet eller hva men skal kaller dette konseptet må jeg bare meg si meg meget skuffet!!! Over, Henting gikk noen lunde greit og som avtalt helt til di kommer med en egen produsert sjekkliste til deg du må gå igjennom alt
på bilen og besikte deg på en så kort tid men på vei hjem merket jeg at A/C ikke fungerer som den skulle var litt vanskelig og finne ut i 6+ute den dagen så da jeg kontakter car4sale.no fikk jeg beskjed om og sende bilen på verksted og fikk sjekket dette da var AC pumpe defekt og jeg måtte fint betalt dette selv for jeg hadde krysset av på deres sjekkliste så med andre ord prøver di og fra skrive seg alt ansvar dette er rett og slett en skjult feil så nå er det frem og tilbake med mail med bare tull!!! Jeg gir meg ikke!!!så hold dere langt unna for her sitter det bare noen useriøse unger bak spakene hilsen en meget missfornøyd kund😡😡

9 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De fikk meg til å kjøre 50 mil for å se…

De fikk meg til å kjøre 50 mil for å se på en bil. Avtalte med dem 3 dager før jeg kom. Når jeg kom frem hadde ikke care4sale agenten fått tak i selger så jeg ventet 1 dag ekstra. Den dagen ble bilen solgt. En annen ansatt i care4sale hadde fått tak i selger.
Lite ryddig og lite profesjonelle ansatte.

25 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais