Flenge i popup levegg hvor kjøper mener duk sprakk ved oppsett av vegg. Produsent mener den kommer av ytrepåvirkninger , selv om duk ikke har vært slått opp mer en 2 ganger . Påstand mot påstand da, m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hei. Me ønsker å vente på bordet og bagen til dere får det inn igjen i Februar. Mvh Kurt Westervik. Så lurer eg på om dere har eit låsbart tanklokk til vannpåfyllinga utvendig til vogna vår? Den er e... Ver mais
Det slutter ikke overraske med de gode/kjappe tilbakmeldinger som kommer fra Caravan.no - selv på kvelden :-) Denne gang var det gass adapter, kjapt svar og takk for det - da kan jeg gå videre med en... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Velkommen til -oss iCaravan. Vi har over 17000 produkter i vår nettbutikk spesialdesignet for deg som har en aktiv ferie. Bobilutstyr, caravanutstyr, campingutstyr, båt og hytteutstyr finner du i vårt sortiment.
Informações de contato
Strandvegen 144B, 9006, Tromsø, Noruega
- +47 95 43 43 56
- post@icaravan.no
- caravan.no
Respondeu a 8% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det mangler mål på Fiamma markisevegg
Det mangler mål på Fiamma markisevegg. Det står XL, men oppgis ikke mål. Mål på XL er 250 cm utfall, men denne er kortere, 225 cm, ifølge telefonsamtale. Det virker misvisende. Sett inn mål så blir det enklere siden et er ulike typer.
My package got lost
My package got lost. I ordered goods in march - its been over 1,5 month now and still i did not get what i ordered. Cannot recommend this shop.
Takktakk for rask og informativt svar…
Takktakk for rask og informativt svar på mitt spørsmål👏👏🏆🏆
God servise og kjempefin oppfølging
God servise og kjempefin oppfølging
Rask levering
Rask levering, god service ved henvendelse. Ordner raskt opp ved reklamasjon
Veldig bra response.
Veldig hjelpsom med å finne en Truma…
Veldig hjelpsom med å finne en Truma reservedel som det verken var lett å finne beskrivelse eller delenummer på
Utrolig positiv opplevelse!
Utrolig positiv opplevelse å handle med Caravan.no 👍 Kjapt svar, god oppfølging - anbefales!
Kjapp tilbakemelding
Kjapp tilbakemelding, på spørsmål om ordre
Gode produkter
Gode produkter, trivelig kundeservice og generelt godt inntrykk!
Kjapt og godt svar .
Dette er fantastisk
Dette er fantastisk, det tok kun 1 time så var absolutt at ordnet med retur av vare og ny ordrebekreftelse på ny vare.
Her har mange nettbutikker noe å lære, dette er rett og slett strålende.
Flott responstid på ordre når jeg…
Flott responstid på ordre når jeg oppdaget feilen
Tilbakemelding og rask service
Rask respons og veldig god support!
Rask levering og rask tilbakemelding…
Rask levering og rask tilbakemelding fra Kundeservice på mine spørsmål.
God tilbakemelding
Rask tilbakemelding, det setter jeg pris på👍😄
Spørsmål om gassadapter
Denne gang var det gass adapter, kjapt svar og takk for det - da kan jeg gå videre med en gang - slipper å vente
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.