Een aantal keer iets besteld , zou gebeld worden wanneer de artikelen binnen zouden zijn, telkens zelf gebeld of het al binnen was , heeft lang geduurd. Baas Jan zou mij binnen 5 weken bellen dat hij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben vorig jaar een nieuwe caravan hobby gekocht bij Waterland,goed overleg gehad met Jan .Jaar later tochtstrip kapot,weer met Jan overleg ,we konden de caravan brengen ,dit werdt opgelost voo... Ver mais
Ik kocht een tweedehands Hobby de luxe bij caravancentrum Waterland. Vanaf het begin reed hij niet lekker. Boven de 90km/u begon hij lelijk te slingeren. Van alles gecontroleerd, belading, ba... Ver mais
Het beantwoorden van mijn mails en telefoon terug bel verzoeken is men erg traag of werkt niet bij Waterland Caravans. We hebben nu een paar keer gebruik moeten maken van schade aan hor en caravan ta... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enorm slecht bedrijf
Enorm slecht bedrijf, na het rondmaken van de deal laten ze te "barsten" het woord klantgericht kent men hier in het geheel niet !
Bij een meningsverschil wordt je letterlijk !! bij de keel gegrepen. Geloof het of niet maar dit is me echt gebeurt.
Ik ga hier NOOOOOOIT meer heen
Zeer slecht behandeld bij informatie…
Zeer slecht behandeld bij informatie nieuwe voortent ze geven een prijs door via telefoon en op hun site staat die veel goedkoper als je er dan om vraagt hoe dat kan zeggen ze dat dat niet klopt maar het staat toch echt op de site en word er gewoon gezegd je kan hem kopen voor de prijs die ik heb door gegeven en anders ga je maar naar een ander zeer slecht
Zeer slechte nazorg en service (niet nakomen garantie)
Zeer slechte nazorg. Bij caravan met Bovag garantie, kwamen na een paar weken gebreken naar voren. Ze gaven aan dat ze geen tijd hadden om te repareren. Vervolgens kregen we problemen met de remmen. I.v.m. verlies vertrouwen bij ander caravan centrum second opinion gedaan, toen bleek dat de remschoenen versleten waren en kwamen ook nog andere gebreken aan het licht. Opnieuw contact opgenomen met Waterland, wilden niet vergoeden en alleen maar verwijten waarom we niet langs waren gekomen, terwijl ze eerst aangaven dat ze geen tijd hadden voor reparatie. Zeer onveilig gevoel en onprettige ervaringen met dit caravan centrum, zeker als beginnende caravan rijders.
Zéér slecht personeel
Zéér slecht personeel. Verkopen absolute rommel waar de verkoper zelf niets vanaf weet. Ik zou niemand aanraden om hier iets te kopen.