Ik ben heel tevreden over deze autogarage. De mensen zijn vriendelijk en geven duidelijke uitleg zodat je ook begrijpt wat er aan de hand is. Mijn Audi A3 is snel gemaakt en rijdt weer als nieuw.... Ver mais
Altijd bereikbaar voor advies en supersnelle levering. Ik heb al aardig wat bestellingen gedaan bij Carcare en nooit teleurgesteld. Grote pluim! Ow ja…… klein minpuntje…ik mis de laatste tijd de klein... Ver mais
Snelle levering van de gevraagde producten en dan ook maar direct aan de slag gegaan. Resultaat buiten verwachting, mooie diepe glans van de lak. Even afwachten hoe lang deze glans het volhoudt -;)
Perfecte winkel, vind er wat ik nodig heb om het car detailing naar een hogere level te tillen. Erg leuk om te doen, en rustgevend als de producten ook het werk nog makkelijker maken, en dus er meer... Ver mais
Wil jij ook een blinkende bak 💎? Welkom bij Car Care Nederland 🚕✨. Bestel voor 17.00u, volgende werkdag binnen! Bezoek het forum 🎓, de Detailer Zoeker en onze blog of bezoek ons op een evenement/beurs. Tot snel 👍! Wij verkopen Dodo Juice, ODK Wax, Klin Korea, HBS Custom Wax, Flex Tools en CCNL ✌.
Drontenhof 3, 5043HL, Tilburg, Holanda
Pede aos clientes que avaliem

Resposta da Car Care Nederland
Producten netjes verpakt, snel geleverd & de extra attentie was een aangename verrassing!

Resposta da Car Care Nederland
Goed bedrijf en zeer aardig.
Heb doeken van Klin besteld.
Zeer mooie kwaliteit.

Resposta da Car Care Nederland
Top levering mijn was shampoo was op en hand volgende dag een nieuwe in huis. Plus op de factuur een leuke persoonlijke krabbel geschreven door het personeel iets van in de trend van lekker wassen veel succes plus een zakje haribo voor de kids 😜

Resposta da Car Care Nederland
Snelle levering , keurig verpakt .
Ik vind ze op een leuke manier hun producten aanbieden op de site.
Veel keuze met duidelijke omschrijving.
Ik ga zeker vaker bij carcare bestellen!
Leuke verassing bij m'n bestelling in de vorm van snoepjes was ik helaas snel kwijt... maar m'n kleine ook weer blij !
Al met al Grote aanrader!
( en nee, ik ben geen medewerker, maar heel tevreden klant :)

Resposta da Car Care Nederland
Een norzzle van 6 eu bestel en daar vragen over gesteld op de app kreeg gelijk reactie en super snel ook en ze denken met je mee heel fijn om zaken te doen met deze partij.

Resposta da Car Care Nederland
Duidelijke website met veel tips en adviezen die je vrijwel direct kunt toepassen in de praktijk met de producten uit de webshop, omdat ze je order supersnel verzenden. Top! Ga hier zeker in de toekomst vaker wat bestellen.

Resposta da Car Care Nederland
Scherpe prijs, zorgvuldig ingepakt en vlot verzonden.
Zo horen al mijn online aankoop ervaringen te zijn!

Resposta da Car Care Nederland
Wij zijn heel goed geholpen hele
duidelijkee uitleg super

Resposta da Car Care Nederland
Hele snelle levering , goed verpakt en ook nog een persoonlijke boodschap in de verpakking hoe leuk is dat. En ook nog een lekker zakje snoep erbij krijgen.
Hier wordt je vrolijk van volgende keer zeker weer hier bestellen.

Resposta da Car Care Nederland
Een 10! Wilde wat meer info, via whatsapp gelijk reactie niet 1 keer maar meerdere keren! Producten volgende dag binnen.

Resposta da Car Care Nederland
Goede service. Via whatsapp het eea gevraagd waarna ik binnen 5 minuten reactie kreeg. Bestelt en tevens binnen 3 uur thuisbezorgd. Erg handig in tijden van corona, wanneer je dus in de avond niets te doen hebt. Kortom, top

Resposta da Car Care Nederland
Erg vriendelijk geholpen, Ik kom zeker weer terug.

Resposta da Car Care Nederland
wat moet ik hier nu op zeggen. Ben helemaal tevreden. Fijne hulp via Whatsapp, snelle reactie en betaalbare producten. Ook het meedenken bij een alternatief voor een product vind ik zeer te waarderen.

Resposta da Car Care Nederland
Fantastisch dat je vragen kunt stellen via Whatsapp, direct goed advies op maat.
Zodat je de juiste spullen kunt bestellen.
Snel geleverd, netjes ingepakt.....
En heel leuk een zakje snoepjes bovenop je bestelling en een persoonlijke boodschap .
In een woord TOP

Resposta da Car Care Nederland
Erg vriendelijk geholpen, Ik kom zeker weer terug.

Resposta da Car Care Nederland
Goed assortiment en snelle en persoonlijke levering. Bedankt voor het zakje snoepjes!