Car-Care Svendborg  Avaliações 94

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik keramiske coating og top coating på vores sorte Tesla. Alt hvad Car Care lover det holder de, service/ opfølgning. prof gennemgang af bil inden og efter. Fantastisk resultat :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået lavet ceramic coating samt top coating på min nye Tesla Model Y, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Bilen står knivskarpt og ser helt fantastisk ud. Servicen hos Matteo er helt i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedre hjælpsomhed, venlighed og service samt et flot stykke arbejde skal man lede længe efter. Hilsen fra en yderste tilfreds kunde :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik poleret min Audi a4 fra 2007 som nok har haft et lidt hårdt liv på banen men jeg valgte og fik en 2 trins polering og 6 års keramisk coating til en vanvittig god pris som jeg ikke kunne takke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lava-jato

Escrito pela empresa

Hos Car Care Svendborg tror vi på, at en bil er mere end bare et transportmiddel. Den repræsenterer frihed, stolthed og ofte mange timers hårdt arbejde. Derfor mener vi, at bilpleje skal udføres med respekt for både køretøjet og ejeren. Vores hvorfor er enkelt: Vi vil hæve standarden for bilpleje og give vores kunder en oplevelse, hvor kvalitet, ærlighed og synlige resultater går hånd i hånd – hver eneste gang. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at godt håndværk ikke kan forceres. Hos os er grundighed, faglighed og øje for detaljen afgørende. Hver bil vurderes individuelt, og behandlingen tilpasses laktype, stand og kundens forventninger. Vi bruger udelukkende professionelle produkter og dokumenterede metoder, fordi vi ved, at langtidsholdbare resultater kræver de rigtige materialer og den rigtige proces. Vi lover ikke mere, end vi kan holde – men vi leverer altid det, vi lover. Det, vi gør, er professionel polering, lakforbedring og keramisk coating, hvor målet er en markant forbedring af bilens udseende og beskyttelse mod hverdagens slid og det danske klima. Resultatet er dybere glans, færre vaskeridser og en finish, der holder. Car Care Svendborg er en lokalt forankret virksomhed, og vi er stolte af vores omdømme og de kunder, der vælger os igen og igen. Når du afleverer din bil hos os, tager vi ansvaret personligt – og det kan ses i resultatet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Venlig smil og glad på!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse! Rigtig gode priser og god service. Der blev taget god tid, til at lære mere om produktet. Vi ses snart igen! PS. Det er et lækkert at i bruger en vaskehal, for at beskytte vores biler. :)

22 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stedet hvis du selv vil vaske din bil!

Sikke en oplevelse at benytte "Gør det selv" vaskehalen! Hver eneste gang jeg beslutter mig for at give min bil en velfortjent vask, er det her, jeg tager hen. Jeg værdsætter virkelig muligheden for selv at kunne pleje min bil, og opleve den tilfredsstillelse det giver. CarCare Svendborg tilbyder alt hvad hjertet begærer af faciliteter og produkter, hvilket gør det til en leg at vaske bilen, samtidig med at priserne er fair og i orden.

Jeg kan varmt anbefale alle at prøve det selv.
Fem stjerner fra mig! 🌟🌟🌟🌟🌟

18 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Car-Care vil jeg klart anbefale til dig…

Car-Care vil jeg klart anbefale til dig der elsker at forkæle din bil.
Og kan forvente du nærmest få en ny bil hvergang den har været en tur forbi car-Care.
Super flink gut og ikke mindst meget serviceminded.
Du finder ingen andre der er bedre end car-Care til at give din bil en kærlig hånd

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Til dig herfra

21 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service til fair pris

Efter overtagelse af en meget “brugt” bil som virkelig trængte til en rengøring så henvendte jeg mig til Car-Care Svendborg.
De gav bilen den fulde omgang med vask og polering udvendigt.
Indvendigt fik den en total rengøring med sæde rens, støvsugning, vask af bundmåtter, A/C rens, vask af alt vinyl, vinduespolering og fjerne lugt gener fra røg.
Jeg har nu fået hvad der nærmest er en helt ny bil.
Folkene hos Car-Care Svendborg er top professionelle og tager imod dig med et smil.
Det hele til en rigtig fair pris.
Kæmpe tommel op og super anbefaling herfra.

19 de julho de 2023

Super god service

Super god service, imødekommen, ærlig og masser for pengene! Kan klart anbefale at kontakte Matteo om du ønsker bilen skinnerne rent, fikset en skrue eller støre arb! Matteo kender sine kompetencer og er ærlige omkring disse! Og så er stedet lækkert og med mulighed for at tage en slapper i sofaen mens bilen bliver fikset 👍🏽

20 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her er man klart i gode hænder!

Tydeligt at mærke at man selv og ens bil er i gode hænder hos Car-Care!

Rigtig god og positiv modtagelse
Perfekt håndtering af min bil med et fantastisk resultat!
Fair priser - også på trods af hundehår og småbørns aftryk i bilen.
God service og fleksibilitet!

Helt klart et sted jeg vælger igen!

21 de julho de 2023

Byens allerbedste sted

Byens allerbedste sted, hvis din bil skal blive som fabriksny. Fantastisk service, og yderst professionelt arbejde. En virkelig god oplevelse, og man er ikke i tvivl om at Matteo kan sit arbejde, og er meget detaljeorienteret⭐️ Man får altid det bedste resultat, efter et besøg ved CarCare 👌🏻

3 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

kundeservice udover det sædvanlige og professionelt arbejde

Matteo sikket er perfekt stykke arbejde du fik lavet på min Toyota, den står som helt NY nu… min bil trængte til noget kærlighed og det fik den hos Car-Care Svendborg, man er med hele vejen fra start til slut. Matteo er et ærligt menneske og behageligt menneske så man føler sig velkommen og helt tryg ved at sætte bilen af oppe ved Car-care Svendborg og arbejdet er helt i top, til gode priser

Kan varmt anbefale Car-care Svendborg, hvor ærlig,tryghed,service og professionalisme er det kunden kommer til at møde

26 de julho de 2023

Varm anbefaling her fra

Varm anbefaling her fra. Det er min anden gang jeg få shinet min bil op hos dem og resultatet er 100% i orden. Tak for god service og en bil der igen står som ny. I ser mig med sikkerhed igen.

4 de julho de 2023

Super oplevelse

Jeg har fået ordnet min bil flere gange ved Car-Care Svendborg. Matteo er super pertentlig og afleverer altid et top produkt tilbage.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

6 de julho de 2023

Mine bedste anbefalinger til Matteo fra Car-Care

Matteo fra Car-Care har coated og ordnet min bil og leveret et super flot resultat.
Jeg benytter samtidig Car-Cares højtryksspuler/vaskeanlæg regelmæssigt.
Matteo er meget hjælpsom, imødekommende og serviceminded og han og Car-Care får mine absolut bedste anbefalinger.

27 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og masser af plads…

Rigtig god service og masser af plads til at vaske bilen. Jeg vil anbefale alle andre til at få deres biler vasket der. Rigtig god bil sæbe der virker og holder en rigtig god glans på bilen. Jeg kan kun sige bil shampoo skal købes der.

27 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais