Carcollect Avaliações 171

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionel handel med Per fra Carcollect. Alting forløb præcis som aftalt, lynhurtigt og uden nogen dikkedarer. Jeg fik en fair pris for min bil og er fuldt ud tilfreds. 5 store stjerner herfr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har Lige købt en nyrer Q5. Det var en rigtig god oplevelse lige fra første besøg, hvor der var tid og mulighed for at prøve flere biler. Der var tid til en snak om bilerne. Selve handlen gled uden pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anders åbnede butikken selvom det egentlig var uden for normal åbningstid. Så kunne familien prøve de 2 biler vi havde i sigte. Efterfølgende fulgte Anders op, seriøst og informativt. Da bilen skulle... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der været god dialog og forhandling. Desværre have bilen et stenslag i forruden/tag som sælger ikke havde gjort opmærksom på / være be... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Vi købte en passat variant gte lige inden jul og vi blev behandlet rigtig pænt.
Vi er meget tilfredse med vores handel med Per.

30 de janeiro de 2022

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Per holdte ekstra åbent en onsdag aften for at vi kunne komme og se på vores nye bil. Han gav et fint tilbud på den "gamle" og allerede tirsdag middag kunne vi hente den nye bil med vinterdæk monteret og klar til 200km sydpå igen 😊 Det er sgu god service!

19 de janeiro de 2022

Carcollect, ikke sidste gang

Jeg har købt min første plug-in bil hos Carcollect. En super og troværdig service af Anders Aa.
Fik som anti-bilmand gennemgået alle bilens funktioner og god ro og orden, så jeg følte mig tryg da jeg hentede og kørte derfra.
Fra slutsedlen var underskrevet til jeg skulle hente bilen blev jeg ringet op to gange med opdatering på hvor langt processen var. Virkelig en god oplevelse

13 de janeiro de 2022

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening.
Jeg købte en BMW 4-serie af Knud. Yderst seriøs og professionel behandling hele vejen igennem - Sådan!

Kan varmt anbefale Carcollect! 5 stjerner herfra.

28 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt igennem fantastisk service

Oplevelsen ved at handle med Per fra Carcollect har været en sand fornøjelse. Jeg prøvekørte og takkede ja til en bil, mandag og hentede den fredag. Denne hurtige tid på tords af, at jeg havde bedt om flere udbedringer, syn m.v.

Jeg kunne ikke nå, at hente bilen inden for butikkens åbningstid. Per valgte at holde butikken åbent ekstra længe - og så endda på en fredag.

5 stjerner her fra.

13 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et virkeligt godt sted at købe bil

Jeg købte en meget velholdt og veludstyret Passat GTE i slutningen af august. Jeg havde taget chancen og kørt fra Sjælland til Silkeborg en søndag. Klar til at handle og sætte den gamle bil jeg kørte i som en del af en handel.
Jeg oplevede en virkelig god service. Kemien var god og efter et par timer kunne jeg tage en taxi til stationen med underskrevet slutseddel og aftale om at bilen blev leveret på min adresse nysynet og det hele. Bilen kom fuldstændigt som lovet. Jeg investerede for en sikkerhedsskyld i en brugtvognstest og de småting der blev konstateret blev som en selvfølgelighed klaret af Carcollect via et lokalt værksted på Sjælland. Der er virkeligt fokus på kunden. Jeg kan varmt anbefale dem.

21 de outubro de 2021

ABSOLUT TOPKLASSE SERVICE

Fantastisk service man får hos Carcollect Silkeborg. Vi handlede med Per, og fra bilen var set til vi kørte hjem i den, gik der 2 dage.
Man bliver mødt med smil, og ingen spørgsmål er ubesvaret.
Ikke sidste gang, der bliver købt bil der.

12 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil bare sige tak for handlen...

Jeg vil bare sige tak for handlen til Anders og CarCollect.
Har en klar fornemmelse af, at Anders (og formentlig resten af banden) er dygtig til at læse kundernes behov og handle derefter. Følte mig velkommen i butikken de par gange jeg var der, fin dialog, hurtig handling. Så mon ikke jeg kommer igen næste gang, der skal skiftes.

5 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke langt fra tanke til handling:-)

Ikke langt fra tanke til handling:-)
Jeg besøgte carcollect søndag eftermiddag og fredag stod min bil klar, super go service og virkelig behageligt service.
kan klart anbefale en handel derfra, desværre kan jeg kun gi 5 stjerner:-) men de fortjener det dobbelte

27 de setembro de 2021

Tak for god behandling

Jeg har tidligere fået dårlige oplevelser med andre bilforhandlere, så efter prøveturen sendte jeg en del kritiske, nærgående spørgsmål på mail. De blev alle besvaret hurtigt, venligt og særdeles tilfredsstillende.
Så tak for en super fin behandling, da jeg købte min Skoda Superb.
Næste gang jeg skal handle bil, starter eftersøgningen ved jer.

21 de setembro de 2021

En god oplevelse :)

Har købt bil hos Carcollect ved Silkeborg
Alt er forløbet positiv. Sælgeren var engageret og fik en behagelig snak omkring bilen.
Alle aftaler omkring bilen er holdt og var klar til afhentning efter aftalen.
Der er skal nævnes der er mange lækre biler hos dem og jeg fik min drømmebil til en god pris.

11 de setembro de 2021

Tillid

Jeg var kørt hjem med min nye bil, ved hjemkomst opdagede jeg et stenslag i forruden. Sælger bad mig få det ordnet på deres regning, det er bare OK

8 de setembro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg kørte turen fra Falster til…

Jeg kørte turen fra Falster til Silkeborg, da jeg havde set mig lun på en Passat hos CarCollect.
En fin dialog, med Knud omkring min bil som skulle indgå i handlen, og jeg kørte hjem igen 1. Times tid senere, i min nye "brugte bil" som jeg iøvrigt er meget glad for.🚘😃
Dog opdagede jeg ca. 1. Uge senere at min førerdør ikke kunne låses, ringer til Knud og det skal da laves,det blev efterfølgende lavet på VW i Nyk. F. 👍🏼
Og jeg havde også bemærket at benzin dækslet, ikke sprang op ved et let tryk, men derimod ved trykket på dækslet, at det ligesom blev inde i "huset".
Dette blev også ordnet hos VW, under min garanti. Og fin samtale med Knud igen, omkring dette problem.
Dog kunne jeg have ønsket mig 1. Ting? da jeg skal ud at prøvekøre bilen, spørg jeg specifikt om der er nogen ting som er godt at vide, da det er 30 år siden jeg har kørt med Automat gear...Nææ det har du jo prøvet, så det er der ikke.
Men jeg fik någet af en overraskelse, da jeg kører hjemover sidder jeg i kø på motervejen, og da jeg accelerere bilen op i fart, så tænker jeg HVAD SKER DER HER ??? Har jeg købt en bil der IKKE ka skifte op i de automat gear ?? Den blir ligesom i 1. Gear...WHAT 🙈
Ind i nødsporet træk vejret, ta det roligt 😳
Ringe Brormand op, som jo så kan fortælle sin søster, at der også er manuelt gear, og hvis jeg har trykket gearknoppen for langt mod højre ( og det har jeg) så er jeg i manuelt gear...
Okeey 😳🥴 den var ny, har aldrig hørt om det !
Så Knud den ville jeg godt ha' været forberedt på, eller lige blevet informeret om. Det er ikke blondine dumhed, men min fremskredne alder der spiller ind.😉
Men en fin bil og god oplevelse i det fede bil hus.
4. Stjerner I havde fået 5. Hvis din info Knud havde været bedre.

Mvh Helle B. Olsen

17 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais