Caregear Avaliações

4,5

Caregear biedt stijlvolle zorgscharen en hippe verpleegkundige gadgets voor zorgverleners die functionaliteit willen combineren met uitstraling. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige verpleegkundige accessoires, medische hulpmiddelen en praktische zorgbenodigdheden voor dagelijks gebruik in de zorg. De producten onderscheiden zich door trendy prints, duurzame kwaliteit en de mogelijkheid tot persoonlijke gravering van je naam op zorgscharen en medische scharen. Ideaal voor verpleegkundigen, verzorgenden, studenten in de zorg en andere zorgprofessionals die professioneel, georganiseerd en in stijl willen werken

4,5

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Goede klantenservice

Mooie scharenset, ik ben er erg blij mee.

Aanvankelijk was ik niet tevreden over de set die ik had ontvangen. Dit heb ik via WhatsApp gemeld. De eigenaar van de webshop reageerde hier snel op en nam telefonisch contact met mij op.

Tijdens het gesprek hebben wij afgesproken dat er kosteloos een nieuwe set naar mij zou worden verzonden. Deze afspraak is volledig nagekomen: de nieuwe set werd al de volgende dag geleverd.

Ik waardeer de snelle en klantgerichte service zeer.

9 de junho de 2026

Super snelle en goede service.

Super snelle en goede service.
De scharen die ik besteld zijn prachtig, zeer goede kwaliteit. Er was iets verkeerds gegaan maar dat hebben ze keurig opgelost. Ik zeg echt een aanrader

6 de junho de 2026

Heel erg blij met mijn scharenset

Heel erg blij met mijn scharenset! Leuk dat je naam erop kan staan en leuke printjes! Het bedrijf stuurde mij een berichtje met dat ik iets erbij kreeg omdat ik vergeten was iets bij te bestellen zodat mijn verzendkosten dan gratis zouden zijn. Superlief dat ze contact hebben opgenomen:)

9 de janeiro de 2026

Schaar met me eigen naam

Schaar met me eigen naam maakt t speciaal, diefstal veilig. En super scherp. RVS roestvrijstal prachtig ook de kocher. Top kwaliteit

6 de novembro de 2025

Deze scharen zijn echt een aanrader

Deze scharen zijn echt een aanrader! Supermooie patronen en het gratis graveren maakt het helemaal af. Echt een topdeal voor zo’n prijs. De service is ook top. Ik heb gesproken met Zohab, hij was supervriendelijk en hielp me meteen verder

26 de dezembro de 2025

Mooie scharen

Mooie scharen, snelle klantservice, klant vriendelijk, snel bezorgd, goed kwaliteit. Ik zal hier vaker gaan kopen!

12 de dezembro de 2025

Goeie service

Goeie service! Duidelijke informatie en het product precies zoals gevraagd. Ik kreeg zelfs een extra kleinigheidje in het pakketje. Betrouwbare mensen, zeker een aanrader!

23 de dezembro de 2025