Cargoplanner - Koerier Limburg Avaliações 14

1. Mensageiro
  2. Serviço de logística
  3. Depósito
  4. Empresa de transporte rodoviário

Cargoplanner - Koerier Limburg (Cargoplanner Logistics B.V.) - Sinds 2006 dé betrouwbare partner voor koeriersdiensten en warehousing in Limburg en daarbuiten. Wij bieden snelle en efficiënte logistieke oplossingen op maat voor bedrijven en overheidsinstanties, met een focus op spoedtransporten door heel Europa. Of het nu gaat om een envelop, pakket, pallet of grotere zending, onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen veilig en rechtstreeks van A naar B worden vervoerd, zonder tussenkomst van distributiecentra. Naast onze koeriersdiensten bieden wij ook moderne warehousing-oplossingen voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibele opslagmogelijkheden. Ons warehouse is ingericht om uw goederen veilig en efficiënt te beheren, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Wij onderscheiden ons door onze 24/7 beschikbaarheid en ons geavanceerde track & trace-systeem, waarmee u realtime inzicht heeft in de status van uw zending. Zodra uw spoedzending is afgeleverd, ontvangt u direct een bevestiging inclusief de naam van de ontvanger. Onze dienstverlening voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en wij zijn aangesloten bij TLN (Transport & Logistiek Nederland). Kies voor Cargoplanner Logistics B.V. als uw logistieke partner en ervaar onze persoonlijke service en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

14 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aangetekende post vanuit het buitenland…

Aangetekende post vanuit het buitenland versturen gaat niet altijd makkelijk en/of betrouwbaar. Deze koerierdienst is een uirstekende oplossing.

2 de março de 2026

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Wij zijn blij met uw mooie waardering van onze koeriersdienst. Bedankt voor de opdracht en graag tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle service en keurige bezorging

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Cargoplanner Logistics B.V. en heel erg tevreden.

Snelle reactie op mijn verzoek en het pakket is keurig op tijd geleverd.

Mocht het ooit nodig zijn, ga ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.

19 de novembro de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Fijn om te horen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Voor een volgende keer staan we 24/7 paraat.

Vriendelijk en snel

Gebruik gemaakt van de koeriersdienst voor het versturen van documenten , in de ochtend gebeld en op tijd 200km verderop geleverd, met live track en trace services.

18 de novembro de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor uw mooie waardering van onze koeriersdienst. Wij stellen dit zeer op prijs :-) Graag tot een volgende keer.

Snelle reacties op mails

Snelle reacties op mails. Goede communicatie mbt wachtijden, onjuiste refs etc. Zeer prettige ervaringen met deze vervoerder

30 de setembro de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor deze mooie review Mitchell. We staan 24/7 voor jullie (en anderen natuurlijk) paraat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf dat me een paar keer uit…

Fijn bedrijf dat me een paar keer uit de brand heeft geholpen met een logistiek probleem. Een aanrader!

4 de setembro de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Fijn om te horen dat zelfs collega's elders in het land graag met ons samenwerken ! Bedankt voor de mooie review.

Echt een top bedrijf!!

Echt een top bedrijf!!
Wij hadden even echt stress betreft een aflevering van een bezwaar brief aan de belastingdienst.
Cargoplanner Logistics was absoluut onze reddende engel.
Gemaild, uitgeprint door hen en een half uur later afgeleverd. Netjes met track en Trace link, en later een foto van de aflever bon met stempel erop. Een geweldige service. Ook hele goeie en snelle, vooral persoonlijke communicatie. En qua prijs ook heel erg netjes.
Een aanrader dus voor dit soort zaken.
Veel dank!!

29 de agosto de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor deze mooie review van onze koeriersservice. Wij willen u graag bedanken voor de opdracht en uiteraard graag tot een volgende keer!

Top service!

Top service!

Gebeld op een moment dat er al geen rek en ruimte meer in de planning zat i.v.m. aansluiting op een veerboot, en netjes een half uur vóór vertrek van de boot de levering in ontvangst kunnen nemen.

28 de abril de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor uw mooie review maar uiteraard ook bedankt voor de opdracht die onze koerier met veel plezier heeft uitgevoerd. Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reacties, goede tarieven, houden zich aan afspraken en leveren snel en netjes! Zeker een aanrader

28 de março de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor de mooie review van onze koeriersdienst Dana. Wordt zeer gewaardeerd :-)

Tevreden

Prettige samenwerking met een professionele houding.
Dit bedrijf regelt uw logistieke uitdagingen naar uw wens en tevredenheid.

14 de março de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Beste Rogier / collega. Bedankt voor de mooie review van onze koeriersdienst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zeer goede service en communicatie.

zeer goede service en communicatie.
Snelle respons.
ze komen afspraken na.

24 de março de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt dat u uw ervaringen met onze koeriersdienst wilde delen. Dit waarderen we zeer. We staan uiteraard weer graag voor u klaar voor het volgende spoedtransport!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snel geholpen, geweldige service!

Ik moest binnen een halve dag 5 pakketten van Limburg naar Groningen hebben. Terwijl we aan de telefoon waren om alles door te spreken werd de koerier alvast onderweg gestuurd om zo geen tijd te verliezen. Uiteindelijk ruim op tijd de dozen ontvangen, bijna een uur eerder dan verwacht.
Kortom: er werd meegedacht, de dienst was nog sneller dan verwacht, en ook de kosten vielen me nog alleszins mee. De volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van deze dienst

12 de março de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor deze mooie review van onze koeriersdienst. Met een mooie rit naar Groningen heeft u ook onze chauffeur een plezier gedaan.
Mocht u in de toekomst weer een spoedtransport nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar. 24/7

Opdracht met spoed

Het korte snelle contact over een spoed transport verliep prima, snelle offerte, en na telefonische opdracht was de chauffeur 1,5 uur later met het pakketje op onze locatie. Prima geregeld voor een faire prijs!

6 de março de 2025

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor deze mooie review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Cargoplanner Logistics te delen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie en snel schakelen.

Met regelmaat besteden we onze zendingen uit aan Cargoplanner Logstics. De reden hiervoor is dat de communicatie vlot verloopt en de zending altijd keurig optijd aan komt. Keep up the good work!

8 de novembro de 2023

Resposta de Cargoplanner - Koerier Limburg

Bedankt voor de mooie review en fijn dat jullie tevreden zijn over onze koeriersdiensten. Tot de volgende !

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.